Sad nemas prostor za manevar
Bravo sedmi esalonu snsa
Moderator: Moderator
Treba uzeti u obzir rostere koje su dva trenera imala na raspolaganju. Ne mogu u isti koš ona šaka jada kod Pere i ovo što je Trinkijeri ostavio u amanet.
Klub otera back up plemejkera pa zatim otera startnog plemejkera, cele sezone igra sa jednom cetvrokom, a neko se i dalje nada da moze nesto da se uradi u Evrokupu...Nemanjic wrote: ↑Sat Feb 06, 2021. 10:28 pmNije iskljuceno i da uzmemo kup koji sledi,komsije verovatno dolaze u oslabljenom sastavu,na jednu utakmicu nikad se ne zna.Ni meni veceras nije problem bilo zalaganje,ali stvarno bode ovi losa selekcija i mi imamo veoma male sanse da popravimo igru pred odlucujuce utakmice u EC i to je po meni najveci problem.
Po toj logici mi nemamo sanse ni ovu grupu da prodjemo.samig wrote: ↑Sat Feb 06, 2021. 11:11 pmKlub otera back up plemejkera pa zatim otera startnog plemejkera, cele sezone igra sa jednom cetvrokom, a neko se i dalje nada da moze nesto da se uradi u Evrokupu...Nemanjic wrote: ↑Sat Feb 06, 2021. 10:28 pmNije iskljuceno i da uzmemo kup koji sledi,komsije verovatno dolaze u oslabljenom sastavu,na jednu utakmicu nikad se ne zna.Ni meni veceras nije problem bilo zalaganje,ali stvarno bode ovi losa selekcija i mi imamo veoma male sanse da popravimo igru pred odlucujuce utakmice u EC i to je po meni najveci problem.
Sto se tice Kupa, Borac nas je oba puta dobio ove sezone, tako da pitanje je da li cemo i prvo kolo preci.
A i Kup je generalno nebitno takmicenje nista ne donosi...
Pa moze i to da se kaze.Dragan Mance wrote: ↑Sat Feb 06, 2021. 9:44 pmTreba uzeti u obzir rostere koje su dva trenera imala na raspolaganju. Ne mogu u isti koš ona šaka jada kod Pere i ovo što je Trinkijeri ostavio u amanet.
Filipovski je samo galamdžija, ostalo ispod minimuma za struku kojom se bavi.