Tuga
Luca po navici
Trinki
Ti limarska ex celo jedi govna
Moderator: Moderator
Zvanicno top8
Ja sedam dana nisam mogao normalno da pričam posle ove utakmice. Kad preteram obično bude 2-3 dana grlo u autu i posle se vrati u normalu. Posle Makabija sam razmišljao da posetim lekara.Radena14th wrote: ↑Thu Apr 01, 2021. 1:11 am
Ne znam gde da okačim, istorijski trenutak i pokazatelj kakav smo klub nekada bili... Uništavanje srpske košarke![]()
![]()
![]()
OVO SE NEĆE PONOVITI!!!
Neće više biti kao nekada, pogledajte sinergiju navijača, Sale sa šalom u najavi utakmice, igrači, stručni štab, pobeda je visila u vazduhu bukvalno...
Zato sam i napisao da se neće ponoviti, više nema tribine, što zbog kovida, što zbog svi znamo čega, nema ni Duleta na klupi, trajno mu je narušeno zdravlje, a više nije takva atmosfera stvaranja igrača i rezultata kao tada.Reaper wrote: ↑Fri Apr 02, 2021. 1:31 pmJa sedam dana nisam mogao normalno da pričam posle ove utakmice. Kad preteram obično bude 2-3 dana grlo u autu i posle se vrati u normalu. Posle Makabija sam razmišljao da posetim lekara.Radena14th wrote: ↑Thu Apr 01, 2021. 1:11 am
Ne znam gde da okačim, istorijski trenutak i pokazatelj kakav smo klub nekada bili... Uništavanje srpske košarke![]()
![]()
![]()
OVO SE NEĆE PONOVITI!!!
Neće više biti kao nekada, pogledajte sinergiju navijača, Sale sa šalom u najavi utakmice, igrači, stručni štab, pobeda je visila u vazduhu bukvalno...