Pa kad objave Zoca
vidim krenula je masovna histerija po netu..da nas nema tacno bi nas trebalo izmisliti..
Moderator: Moderator
Pa kad objave Zoca
A trebao bi nam neki Lovernj, šta znam, Mika povređen, mora Miletić da očvrsne za narednu sezonuWhite Mamba wrote: ↑Sat Jun 05, 2021. 11:29 pmPa kad objave Zoca
vidim krenula je masovna histerija po netu..da nas nema tacno bi nas trebalo izmisliti..
On ti idee u ZalgirisHiro Onoda wrote: ↑Mon Jun 07, 2021. 11:34 pmVestermanu je karijera taman u takvom kanalu da ce "vratiti' kod nas.
Pa svakako Partizan ne moze sebi da ga priusti, suvise je skup i kvalitetan za nas... Nasa realnost su Perkins iz gljivica i slicni iz Belgije i Poljske
Ali zato su CMM i Perkins klaseHiro Onoda wrote: ↑Wed Jun 09, 2021. 2:20 pmVesterman kvalitetan?On nije bio kvalitet sa 20 a kamoli sad ovako rovit ali Misko moze jos da ga uvaljuje po EL izgleda.
Kad sam ja rekao da su oni klasa?Porediti Vestermana sa ovim sto sad imamo u klubu je isto kao reci da je hromi brzi od nekoga koji ide na stakama.Asterix wrote: ↑Wed Jun 09, 2021. 3:13 pmAli zato su CMM i Perkins klaseHiro Onoda wrote: ↑Wed Jun 09, 2021. 2:20 pmVesterman kvalitetan?On nije bio kvalitet sa 20 a kamoli sad ovako rovit ali Misko moze jos da ga uvaljuje po EL izgleda.![]()
![]()
Covjek je legitimni EL igrac igrao Zalgiris,CSKA,Fener,Barsa ali da 'zaobidje' Partizan koji je 7. u ABA ligi i ispada u polufinale KLS-a od Mege![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali zato Flojdovi i ovi od 73=4 kila iz izraela su uvijek dobrodosli
Leo ssa 1 nogom ima vise kvaliteta od svih njih zajedno...
Može po malo roster da se sklapa, da bude zanimljivi je kad ne dođe.