Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Kreanga

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Kreanga » Sun Aug 18, 2019. 4:44 pm

Ma ne,komentarisem da ne vidim u kom segmentu fudbalske igre mogu biti taraba,slabiji da,ali taraba bas i ne.
Ja se ne secam i u ls da ih je naterao neko da se grcevito brane bez lopte.

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Aug 18, 2019. 4:48 pm

Kreanga wrote:
Sun Aug 18, 2019. 4:44 pm
Ma ne,komentarisem da ne vidim u kom segmentu fudbalske igre mogu biti taraba,slabiji da,ali taraba bas i ne.
Ja se ne secam i u ls da ih je naterao neko da se grcevito brane bez lopte.
Bez lopte mozda i najgora ekipa u PL....Ali su stalno sa loptom pa se ne primeti lako:)

Ne znaju ljudi gde udaraju kada ne povrate posed posle 4,5 sekundi agresivnim presingom...ali uglavnom vrate posed odma u Pl:)

Kreanga

Post by Kreanga » Sun Aug 18, 2019. 4:52 pm

Preterujes,ali dobro,da ne merimo koliko (ne)znaju,tako igraju.Palas me razocarao danas.

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Aug 18, 2019. 4:53 pm

Kreanga wrote:
Sun Aug 18, 2019. 4:52 pm
Preterujes,ali dobro,da ne merimo koliko (ne)znaju,tako igraju.Palas me razocarao danas.
Rece Monogamija borba za evropu😀

Kreanga

Post by Kreanga » Sun Aug 18, 2019. 4:55 pm

Ma ne verujem,jos sa Zahom u stetocina modu.Ispod prvih 6 vidim Vukove i Lester.

Viduka

Post by Viduka » Mon Aug 19, 2019. 11:00 am

Norwich City 3 Newcastle United 1

Stadion: Carrow Road
Gledalaca: 27,059

Nestvarno dobar mec su odigrali fudbaleri Norwich-a, a prednjacio je fenomenalni Teemu Pukki("Ja se njemu divim do imbecilnosti!", sto bi rekao Zoran Radmilovic u ulozi Radovana III), koji je bio strelac hat-tricka na ovom susretu, tako podizuci saldo golova sa pocetka sezone na cetiri.

Od pocetka meca igraci Norwicha preuzeli su kontrolu meca i osim perioda sa pocetka drugog poluvremena, tu kokntrolu nisu ispustali. Sutevi Cantwella 5', pa dva puta Pukkia 8' i 15', Trybulla 16', nagovestili su kako bi mogao ovaj mec da se odvija. Sve do 32' igraci Newcastle-a uspevali su da odole konstantnom pritisku Norwicha, ali u tom momentu nisu mogli da urade apsolutno nista. Centarsut sa desne strane, kratka intervencija kapitena Newcastle Lascellesa, koji loptu glavom "spusta" na volej Pukkiu, koji je zahvata perfektno i razornim udarcem salje istu u raslje gola gostiju.

Do poluvremena nije bilo vecih sansi na mecu i rezultat 1:0 je stojao na semaforu kada se otislo na odmor.

Od starta drugog poluvremena igraci Newcastla krenuli su silovito, stvarali prilike, upucivali suteve ka golu Norwich-a, ali bez uspeha. Drugi gol na mecu vidjen je u 63', strelac ponovo isti...Teemu Pukki. Jos jedna mala majstorija Finca, koji je posle pasa Cantwella, pronasao sebi minimum prostora u sesnestercu Newcastle-a i prciznim udarcem loptu smestio u donji desni ugao Dubravkinog gola.

Jos jedna sansa vidjena je pre postizanja treceg gola. U 71' probao je Buendia, ali je njegov sut izblokiran.

Treci gol Norwich-a, ujedno i treci gol najboljeg pojedinca meca Pukkia, dosao je u 73'. Kombinovali su igraci Norwicha, vezli pasove...Stiepermann do Aaronsa, Aarons do Buendie,ovaj opet do Stiepermanna koji odlicnim pasom u prostor, uposljava Cantwella, koji nesebicno odlaze/ostavlja loptu Pukkiu, kome "nije trebalo dvaput govoriti" i rezultat je 3:0.

Norwich se nije zaustavio posle treceg gola, nego je nastavio da pritiska protivnika, ali sutevi Stiepermanna 78', Vrancica 85', Hanleya 86' i Pukkia 87' nisu pronasli put do mreze.

Newcastle do pocasnog gola stize u nadoknadi vremena(igrao se 93'), kada se Jonjo Shelvey posle dobre kretnje, uz fintu namestio i sa 2m iskosa sa leve strane lepim udarcem plasirao loptu u gol Norwicha.

Do kraja susreta nije bilo uzbudnjena, pa je mec zavrsen rezultatom 3:1 za Norwich.

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 19, 2019. 11:28 am

Palas ne zna gde udara, pečat matore drtine se vidi na kilometar. Jbg, po igračkom kadru imaju ekipu za gornji dom, ali samo na papiru, međutim papiri ne igraju.

@Čekić, nemoj da mi uništavaš nadu i želje :D popraviće to već sledeće kolo na Trafordu :please:
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Mon Aug 19, 2019. 12:04 pm

Po meni vala ni na papiru nisu jaki..prosjek cisti sa trenerom cije je vrijeme proslo...nadaj se penalima Milivojevica :D

Nego,sta ocekujete nocas?
Pusti,pusti da te Mozli

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 19, 2019. 12:13 pm

Videćemo se mi na kraju kolovoza :D

Večeras očekujem pobedu Đavola sa malim brojem golova.

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Aug 19, 2019. 12:19 pm

Brižni-ponovo napada wrote:
Mon Aug 19, 2019. 12:04 pm

Nego,sta ocekujete nocas?
Kiks UTD-a uz sigurno primljen bar 1 gol...

Prvo kolo je dalo iskrivljenu sliku kada su djavoli u pitanju...

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 19, 2019. 9:25 pm

Andrijašević kralj :D

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 19, 2019. 10:12 pm

Auuuu kakva golčina Nevesa. A joooj

White Mamba

Post by White Mamba » Mon Aug 19, 2019. 10:27 pm

Bravo Rui :good:
Solidan let Pogbe

Kreanga

Post by Kreanga » Mon Aug 19, 2019. 10:54 pm

Pogba seljak..
Zadovoljan sam,kao sto sam rekao jako tesko gostovanje.Malo ce ekipa odneti pobedu iz vucje jazbine.Ostaje zal za penalom,ali kad se uzme u obzir da penala videlo nije,pravda je zadovoljena.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 19, 2019. 10:55 pm

Vulvsi su jedna od retkih prosečnih ekipa iz PL koje su psihički stabilne i ne padaju posle primljenog gola od jačeg protivnika. Tako su dobijali velikane prošle sezone, a evo krenuli su i ove. Ekipa su sa karakterom što je za pohvalu, od osrednjih ekipa karakter ima možda još Lester.
Pogba je nedefinisan i beskoristan igrač, to je bilo jasno još pre 2 godine ali ovi iz Junajteda ne mogu nikom da ga uvaljaju pa mora da im igra. Biće borba Vulvsa i Lestera za sedmo, a možda i za šesto mesto, ko zna...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Post Reply