Mislis da postoji druga opcija sem Zivkovica?Tajler Darden wrote: ↑Sat Jul 24, 2021. 4:07 pmВидећемо ко ће бити десни бек у Словачкој.Batica ubica wrote: ↑Sat Jul 24, 2021. 1:09 pmMiljković povredio zadnju ložu, pauza oko mesec dana verovatno.
FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
- Batica ubica
Pretpostavljam Lutovac pošto Živković ima onu suspenziju.
Ne bi me iznenadilo ni da zaigramo sa 3 pozadi.
Ne bi me iznenadilo ni da zaigramo sa 3 pozadi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Живковић има суспензију.
Лутовац је коришћен у финалу купа, вероватно ће и он почети. Видећемо већ у Новом Саду, ко ту почне, почиње и у реваншу.
Лутовац је коришћен у финалу купа, вероватно ће и он почети. Видећемо већ у Новом Саду, ко ту почне, почиње и у реваншу.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Nisam znao to za Zivkovica.Pa ako bi poceli sa tri pozadi sigurno bi Lutovac igrao tog wing beka,ali da li imamo i tri stopera? :-)
Koliko videh i Obradovic je povredjen,da nije mogao bi on levog wing,a Urosevic na stoperu desnom,mada ne znam koliko bi i to bilo pametno,ali sigurno bi bila opcija.
Koliko videh i Obradovic je povredjen,da nije mogao bi on levog wing,a Urosevic na stoperu desnom,mada ne znam koliko bi i to bilo pametno,ali sigurno bi bila opcija.
- Batica ubica
Danas jako bitna utakmica protiv Vojvodine, da se nastavi niz pobeda.
Prevazna utakmica u seriji utakmica koje igramo.Batica ubica wrote: ↑Sun Jul 25, 2021. 10:25 amDanas jako bitna utakmica protiv Vojvodine, da se nastavi niz pobeda.
Da vidimo danas jesmo li pravi...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Batica ubica
Partizan: Popović Lutovac Vujačić Saničanin Urošević Zdjelar Jojić Holender Natho Jović Rikardo.
Klupa: Stevanović Pavlović Baždar Đorđević Živković Ostojić Milovanović Marković Pantić Smiljanić
Klupa: Stevanović Pavlović Baždar Đorđević Živković Ostojić Milovanović Marković Pantić Smiljanić
Mirise mi na kiks, ali nadam se da gresim...
- White Mamba
Klosari sa Arene briljiraju
Bibras sjajan gol
Ostalo tanko
Bibras sjajan gol
Ostalo tanko
Ajmo jos 15 min da izdrzimo do vazne pobede...
- Irriducibili
Posle tri odigrane utakmice u sezoni, moram da konstatujem da dobro igramo, daleko iznad mojih očekivanja
Ima još puno toga da se ispravi, ali nema ni trunke mučenja, koje nas je karakterisalo prethodnih sezona u ovakvim utakmicama. Samo da potraje
Ima još puno toga da se ispravi, ali nema ni trunke mučenja, koje nas je karakterisalo prethodnih sezona u ovakvim utakmicama. Samo da potraje
non mollare mai
Tako je, daleko iznad ocekivanja. Deluje jako dobra hemija. Sve cestitke, samo da nastavimo, duga je sezona...
- Batica ubica
Naprženi Natho <3
Jako bitna pobeda. Oba gola su data na vreme, defanzivno smo bili stabilni. Kontrolisali smo utakmicu svih 90 minuta.
Bitna stvar je što nismo primili gol, pogotovo zbog Popovića.
Saša Zdjelar ne može da veže 2 loše utakmice, a takođe pokazao je da mora da bude prvi kapiten.
Jako bitna pobeda. Oba gola su data na vreme, defanzivno smo bili stabilni. Kontrolisali smo utakmicu svih 90 minuta.
Bitna stvar je što nismo primili gol, pogotovo zbog Popovića.
Saša Zdjelar ne može da veže 2 loše utakmice, a takođe pokazao je da mora da bude prvi kapiten.
Stojkovic se oprostio od FKPa.
Svaka za sve i puno srece u nastavku.
Svaka za sve i puno srece u nastavku.
- Brižni-ponovo napada