FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Thu Aug 05, 2021. 5:07 pm

Partizan: Popović Živković Vujačić Saničanin Urošević Šćekić Zdjelar Marković Natho Pantić Rikardo
Klupa: Stevanović Ostojić Brežančić Smiljanić Jojić Pavlović Terzić Lutovac Holender Baždar Milovanović
Nisam čiko, nisam čiko ja!

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 05, 2021. 8:01 pm

Remi, po to smo i dosli, nazalost, nismo nesto imali zelju za golovima.

Penal van 16, ali smo izjednacili. Dobro je sto smo primili gol, da se rasteretimo tih stvari da jos nismo primili gol.

Rikardo najbolji, ostali tanko, stoperi bas kriminal, uz najgoreg Jojica, coveku ne da nije do igre...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 05, 2021. 8:40 pm

Na kraju dobar rezultat, aktivan. Možemo i moramo dalje.
Zdjelar ponovo najbolji na terenu, odlična energija, agresivnost. Kod gola povukao loptu i dao je Markoviću. Šćekić odličan isto, dobra energija, pokupio dosta lopti, dobar u skoku. On i Zdjelar ugušili Nobou skroz.
Pop herojski na kraju s obzirom na povredu, par dobrih odbrana, na kraju i bitno boksovanje.
Natho se trudio, imao je neke loše lopte ali dobro zalaganje se ne može zameriti.
Bekovi bez velikih grešaka, u nezavidnoj poziciji s obzirom da do ulaska Holendera i Lutovca nije bilo dobrog pokrivanja bokova.
Vujačić dobar, kod penala (koji nije bio) bespotreban faul. Sa loptom par dobrih pasova između linija, treba to možda i više koristiti.
Lazar u nekim situacijama trči, bori se a nekad kao da je zalutao. Bravo za asistenciju. Pantić ništa bukvalno, bez doprinosa.
Rikardo tata, ali mora da se nađe rezervni špic ubićemo čoveka do oktobra.
E sad, Miloš Jojić. Ovo šta je on danas igrao je jedna ogromna SRAMOTA. Ovakvo nezalaganje se oštro kažnjava, čovek je bukvalno šetkao po terenu, došao na lagani džoging. U situaciji kad je vidno da su Šćekić i Zdjelar na kraju sa snagom i da se muče, gospodin Jojić časti svojim prisustvom. Jesenas sam ga branio zbog zalaganja, bio je odgovoran, energičan. Za ovo večeras se leti iz kluba. Bolje Lola da je ušao. Sa druge strane zalaganje Holendera i Lutovca za primer :text-bravo:
Suđenje očajno, penala nema nikako. Sudija čeka po 7 sekundi da svira faul i tako konstantno, na kraju veruje i pomoćniku koji je bio 40 metara od situacije.
Da se dobije Pazar u nedelju nekako, pa da razmišljamo o revanšu.

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 05, 2021. 8:43 pm

Dobar rezultat, pravedan.. Otprilike očekivao sam 0:0 ili 1:1..

Sad kući da se dobije 2:0 i da se spremamo za sledeće..

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Aug 05, 2021. 8:45 pm

Bas me zanima jeste li zadovoljni rezultatom?

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Aug 05, 2021. 10:18 pm

S obzirom na okolnosti i desavanja na terenu (sudija), da
Nece nama ovde biti nimalo lako
Igra klasicno Stanojevicevski, difens, gore Riki sta uradi..
Slabo smo se prikljucivali kad obezbedi loptu
Imamo 3 do 4 fudbalera, ostalo..
E da
Gilipter Jojic
Ispod svake kritike
Treba da ga je sramota
Pop :good:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 05, 2021. 11:53 pm

Sve u svemu, zadovoljan sam, posebno imajuci u vidu kakvim igračkim kadrom raspolažemo i da je rivalu poklonjen gol

Teraj dalje, pa dokle stignemo
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Fri Aug 06, 2021. 6:30 am

Ja sam svakako vise zadovoljan rezultatom nego igrom.A sa druge strane imas utakmicu kuci koju treba da dobijes i ides dalje,sto svakako nije lose.

Cini mi se da je Rikardo mnogo zreliji igrac nego u prvom mandatu,da mu je mnogo bolja igra ledjima i da mnogo vise radi za tim.

Inace mislim da je danas Milovanovic dobio prve konkretne minute,tj da je igrao kad nismo u vodjstvu.

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 06, 2021. 4:53 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 05, 2021. 8:40 pm
Na kraju dobar rezultat, aktivan. Možemo i moramo dalje.
Zdjelar ponovo najbolji na terenu, odlična energija, agresivnost. Kod gola povukao loptu i dao je Markoviću. Šćekić odličan isto, dobra energija, pokupio dosta lopti, dobar u skoku. On i Zdjelar ugušili Nobou skroz.
Pop herojski na kraju s obzirom na povredu, par dobrih odbrana, na kraju i bitno boksovanje.
Natho se trudio, imao je neke loše lopte ali dobro zalaganje se ne može zameriti.
Bekovi bez velikih grešaka, u nezavidnoj poziciji s obzirom da do ulaska Holendera i Lutovca nije bilo dobrog pokrivanja bokova.
Vujačić dobar, kod penala (koji nije bio) bespotreban faul. Sa loptom par dobrih pasova između linija, treba to možda i više koristiti.
Lazar u nekim situacijama trči, bori se a nekad kao da je zalutao. Bravo za asistenciju. Pantić ništa bukvalno, bez doprinosa.
Rikardo tata, ali mora da se nađe rezervni špic ubićemo čoveka do oktobra.
E sad, Miloš Jojić. Ovo šta je on danas igrao je jedna ogromna SRAMOTA. Ovakvo nezalaganje se oštro kažnjava, čovek je bukvalno šetkao po terenu, došao na lagani džoging. U situaciji kad je vidno da su Šćekić i Zdjelar na kraju sa snagom i da se muče, gospodin Jojić časti svojim prisustvom. Jesenas sam ga branio zbog zalaganja, bio je odgovoran, energičan. Za ovo večeras se leti iz kluba. Bolje Lola da je ušao. Sa druge strane zalaganje Holendera i Lutovca za primer :text-bravo:
Suđenje očajno, penala nema nikako. Sudija čeka po 7 sekundi da svira faul i tako konstantno, na kraju veruje i pomoćniku koji je bio 40 metara od situacije.
Da se dobije Pazar u nedelju nekako, pa da razmišljamo o revanšu.
Od A do Š.

Dodao bih samo da Pantić ne može na krilo, tu nema šta da traži i zato su mu takve partije.

Dobar je rezultat, po to smo došli, treba da ih rutiniramo na JNA. Nadam se što više ljudi i jednom prelepom izdanju i večeri. Savo rutinski izgubio u gostima 2:0.

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 06, 2021. 4:55 pm

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 06, 2021. 5:39 pm

@ČikaŽika
Potpuno se slažem, Pantić ne treba da igra na krilu. Niti ima prodornost, niti je čovek koji napada dubinu. Već ako igra samo kao 10ka, eventualno kao zadnji vezni u nekim SLS utakmicama. Previše je nekonkretan da bi bio krilo, da ne kažem da je prckač lopte.

Rezultat je aktivan, ne moramo ništa da jurimo što je pozitivno. Očekujem rovovsku borbu u revanšu i 1:0 za nas, neku sličnu utakmicu kao polufinale kupa sa Vojvodinom.
Ali pre svega toga da se dobije Pazar u nedelju, tamo smo za sve ove godine dobili samo jednom, 2016/17 kad je bilo 1:3.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 08, 2021. 11:53 pm

Još jedna rutinska pobeda, ovaj put na uvek neugodnom gostovanju :D, to se više ne može proglasiti slučajnošcu

Moram da odam priznanje Stanoju, uspeva da sa jadnim izborom koji ima, rotira i odmara igrače, a da se to ne oseti, kako u igri, tako i u rezultatu

Čeka nas ključni meč, ako to prebrodimo, ima nade da izvučemo sezonu
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Aug 09, 2021. 8:44 am

I u najidealnijim uslovima,da imas top ekipu i popunjenu na svim pozicijama(sto ne pamtim kad smo imali),ovo je idealan rezultat.

Jos ti je realno jedini kandidat za titulu kiksao jednom u situaciji gde u prva 4 kola ti imas 3 gostovanja,a oni tri kuci.Plus si pobedio Vojvodinu,a oni kiksali kuci sa njim.

Idealna situacija za sad,rezultatski,a i sto se tice igre.Nadam se nastavku ovakve serije,pa dokle god nas to dogura.

Treba ispratiti i podrzati ove momke kad god smo u mogucnosti.

Sto se tice prekida,jednostavno ne zelim da ulazim u to da li je Jug trebao da skandira to sto je skandirao,ali jedino sto me zanima je to da to skandiranje nikako nije zabranjeno u nasoj zemlji,samim tim nemaju osnova da nas kazne.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 09, 2021. 10:13 am

Bitna pobeda na jako teškom gostovanju.
Lepo je videti prepaljenu ekipu, spremnu da uradi sve radi pobede. Zalaganje na nivou od prvog minuta, agresivnost, energija. To nam je upravo bio problem u prethodnim sezonama, uđemo u utakmicu mlako, slabo i posle nastaje problem.
Zalaganje Terzića :text-bravo:
Natho doktor igre, može desnom a može i levom
Urošević uz Zdjelara i Šćekića jedan od najkonstantnijih igrača još od sezone 18/19, ne pamtim da je imao defanzivno lošu utakmicu (Junajted na OT i 160. derbi jedino).
Šteta samo za primljen gol, bilo bi lepše da smo nastavili niz u ligi.
Što se tiče prekida, ne znam zašto liga uopšte dozvoljava gostovanja u Pazaru. Kad god se igralo tamo sa navijačima bilo je neko sranje.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 11, 2021. 10:27 am

Izgleda bez Jovića u revanšu.

Post Reply