Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Kreanga

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Kreanga » Mon Aug 19, 2019. 11:15 pm

Nedefinisan i beskoristan :lol:
On na 100 % je najbolji veznjak sveta,ali njegov problem je luda glava.U periodu od nove godine do marta ove godine nije postojao bolji vezni fudbaler na svetu,a to sto nije pokazao maksimum u Manceteru je pre svega zbog tog na tvom avataru.Pogbi da se ogranicava prostor,a da ocekujes od njega ono iz Juventusa,pa ne ide.Jos ga uparis sa banderom.

dusan007

Post by dusan007 » Mon Aug 19, 2019. 11:21 pm

Čekićar wrote:
Mon Aug 19, 2019. 12:19 pm
Brižni-ponovo napada wrote:
Mon Aug 19, 2019. 12:04 pm

Nego,sta ocekujete nocas?
Kiks UTD-a uz sigurno primljen bar 1 gol...

Prvo kolo je dalo iskrivljenu sliku kada su djavoli u pitanju...
Kakav si doktor EPL-a :text-bravo:

Kreanga

Post by Kreanga » Mon Aug 19, 2019. 11:22 pm

Samo sto ovo nije kiks :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Aug 19, 2019. 11:36 pm

Kreanga wrote:
Mon Aug 19, 2019. 11:15 pm
Nedefinisan i beskoristan :lol:
On na 100 % je najbolji veznjak sveta,ali njegov problem je luda glava.U periodu od nove godine do marta ove godine nije postojao bolji vezni fudbaler na svetu,a to sto nije pokazao maksimum u Manceteru je pre svega zbog tog na tvom avataru.Pogbi da se ogranicava prostor,a da ocekujes od njega ono iz Juventusa,pa ne ide.Jos ga uparis sa banderom.
On i na 100% nije ni među 25 veznjaka na svetu, a ne najbolji.
Prvo što nema jasnu poziciju i ulogu na terenu, za zadnjeg veznog nije dovoljno dobar u defanzivi, za 10ku jednostavno nema talenat. Vezni igrač kome se igra zasniva na driblingu u trku nije top klasa.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Kreanga

Post by Kreanga » Mon Aug 19, 2019. 11:41 pm

Mlad je forum, ali ovo komotno ide u HoF.
Ulepsao si mi vece :text-bravo:

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 20, 2019. 12:57 am

Dižem ulog. On nije u 50 najboljih veznjaka.

Precenjeno smeće. Juventusov posao veka bio je uvaljivanje ovog đubreta Mančesteru.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Kreanga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 1:03 am

Samo sam te cekao :D

Sezione

Post by Sezione » Tue Aug 20, 2019. 1:10 am

Batice ubico, ima jedna pozicija izmedju zadnjeg veznog i desetke i zove se centralni vezni. E to igra Pogba. Sad nastavite sa diskusijom u kojih je top Pogba :D

dusan007

Post by dusan007 » Tue Aug 20, 2019. 12:17 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Aug 20, 2019. 12:57 am
Dižem ulog. On nije u 50 najboljih veznjaka.

Precenjeno smeće. Juventusov posao veka bio je uvaljivanje ovog đubreta Mančesteru.
Kuku... :D

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 20, 2019. 1:41 pm

dusan007 wrote:
Mon Aug 19, 2019. 11:21 pm
Čekićar wrote:
Mon Aug 19, 2019. 12:19 pm
Brižni-ponovo napada wrote:
Mon Aug 19, 2019. 12:04 pm

Nego,sta ocekujete nocas?
Kiks UTD-a uz sigurno primljen bar 1 gol...

Prvo kolo je dalo iskrivljenu sliku kada su djavoli u pitanju...
Kakav si doktor EPL-a :text-bravo:
Ostalo je samo ime od nekada slavnog giganta...Nista oni nisu jaci od pola ekipa iz PL samo UTD je UTD pa se ekipe uplase na Old Trafordu i zabunkerisu,ne veruju da mogu do 3 boda..
Pogledati samo neke igrace sredine terena ,MekTominej,James,Anreas,Lingard...To je sve suvi,suvi prosek...

Mourinho je dosao u UTD u trenutku kada su igrali LE...doneo im je evropski trofej,vratio u LS,vratio u top4 sto nije bilo lako s obzirom na rast Spursa...Vudvord ga busio na kraju i najurio...klub se ekspresno vratio u LE i tu ce ostati boga pitaj jos koliko....I velikoj vecini navijaca i dalje smeta Mou a podrzavaju Vudvorda koji je bolestan za margetingom...

Vise je nego ocigledno,na osnovu rezultata,da je klub pod Murinjom isao napred...Doslo je do neslaganja u klubu a vecina je podrzala coveka koji nije sutnuo macku s praga a okrenula ledja najvecem treneru u istoriji fudbala..

Zakljucak,UTD zasluzuje dugogodisnji kanal i igrace poput Pogbe😂
Last edited by Čekićar on Tue Aug 20, 2019. 1:45 pm, edited 1 time in total.

Monogamija

Post by Monogamija » Tue Aug 20, 2019. 1:44 pm

Koliko mu je omražen UTD da je to strašno :text-goodpost:
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Kreanga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 1:54 pm

Murinjo nista epohalno nine uradio vise od Van Gala.Sticaj srecnih okolnosti za osvajanje LE i to je to.Jednom debelo ispod top 4,drugi put je bio 2.na tabeli i na kraju ostavio ekipu na 12 bodova zaostatka za 4.na tabeli.Jedva prosao grupu u LS ove sezone,gde je samo sreca pogledala MU na OT protiv Jang Bojsa,a sezonu pre te Sevilja mu je odrzala cas fudbala,a inace ta Sevilja je bila najlaksi moguci protivnik.Nema sta,epohalno dizanje giganta od strane Murinja.
Samo neka Vudvord izbusi i Solskera tako sa potrosenih pola milijarde.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 20, 2019. 1:57 pm

Monogamija wrote:
Tue Aug 20, 2019. 1:44 pm
Koliko mu je omražen UTD da je to strašno :text-goodpost:
Nisu mi omrazeni ali ih ni ne simpatisem😃

Rasford je odredjen za izvodjenje penala i Pogba mu juce nije dao loptu samo zato sto je bio “faul” nad njim...Koji je to egomanijak,umisljena dileja..

Problem Pogbe se resava na jedan jedini nacin...Posaljes ga u drugi tim do kraja ugovora pa da vidimo ko ce sledeci da glumi ludilo i igra na bazi kurca....Klub kao UTD to moze da izvede ali gde kad je on glavna igracka Eda Vudvorda😂

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 20, 2019. 2:08 pm

Kreanga wrote:
Tue Aug 20, 2019. 1:54 pm
Murinjo nista epohalno nine uradio vise od Van Gala.Sticaj srecnih okolnosti za osvajanje LE i to je to.Jednom debelo ispod top 4,drugi put je bio 2.na tabeli i na kraju ostavio ekipu na 12 bodova zaostatka za 4.na tabeli.Jedva prosao grupu u LS ove sezone,gde je samo sreca pogledala MU na OT protiv Jang Bojsa,a sezonu pre te Sevilja mu je odrzala cas fudbala,a inace ta Sevilja je bila najlaksi moguci protivnik.Nema sta,epohalno dizanje giganta od strane Murinja.
Samo neka Vudvord izbusi i Solskera tako sa potrosenih pola milijarde.
Cinjenice govore drugacije....Klub je bio u LE,Mou ga je vratio u LS,doneo evropski trofej,vratio na poziciju broj 2..I tu dolazi do unutrasnjih sukoba gde se podrzao pogresan covek...a to ce se dokazati u narednim godinama..

Faktor srece je zastupljen u svim sportovima...Mou je predodredjen za velike stvari...od prevodioca do bezbroj trofeja i dve istorijske titule sampiona evrope koje ce se prepricavati i prepricavati....

Mourinho u epizodi David protiv Golijata...

Sto se tice potrosnje,nije doveo stopera tog kobnog leta iako je Mou dao spisak od 5 igraca,covek nije hteo jednostavno da mu dovede igraca jer ga je busio..
Pogba je Vudvordova zelja,Mou manekencica nije zeleo,takodje je imao spisak...
Nije mu doveo Perisica zbog 5m🤣,natezanje 2 leta..a sada odma otresa 80m za Megvajera i 50m za Van Bisaku..

Srecno vama djavoli bilo pod Oleom,vasom legendom...Simpa lik,gotiva fudbaler-pravi dzoker ali dunster trener...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 20, 2019. 2:20 pm

Zaspao sam sinoć, bilo mi mrsko da kucam eseje u kasne sate. :D

@Čekić

Ne bih rekao da je ovo kiks. Liga se promenila, Mančester je odlaskom Fergusona postepeno počeo da gubi identitet.

Promenom izgleda lige došli smo do situacije da je realno reći da će se Junajted boriti za mesto broj četiri. Liverpul i Siti su miljama daleko, dok je Totenhem ispred, toliko da se u narednim sezonama može stići.

Klub je godibama ostajao bez one osnove koju je Ferguson pravio... O Šej, Vidić, Braun, Evra, Rio su samo ona osnova pozadi koja je ukupno plaćena manje ili nešto više od Pogbe.

Nema više specijalaca poput Parka ili Flečera, o nekom Gigsu ili Skolsu da ne govorim. To je bio pravi Mančester.

Sa ove tačke gledišta, Mojes nije ništa gori od svih ostalih. Suluda trošenja počela su od Van Gala i njegovih pojačanja, gde je Mančester bio jak samo u PES-u.

Dolaskom Murinja (očekivanja su naravno porasla) nastavilo se istim putem. Murinjo nije onaj Murinjo iz Čelsija više i to se videlo ubrzo. Tim je te prve Murinjove sezone započeo i završio seriju od oko 20 mečeva bez poraza na istom mestu. Tu sezonu je i otvorio sa tri pobede, gde sam ja lično očekivao da je to to.

U Čelsi je doveo Karvalja recimo, u Real Varana, ovde uzima Lindelofa i Darmiana.

Otkaz prošle sezone je bio logičan sled. Kupovine Pogbe, Lindelofa, Aleksisa i Lukakua nisu bile jeftine. Siti i Junajted su u načelu dve različite priče. Imao je Ferguson transfera poput Andersona, ali su na jednog Andersona dolazili Vidić i Evra.

Pozitivno kod Murinja bilo je uvođenje u tim novih snaga, što je OGS nastavio.

Sada treba biti fer i dati Oleu celu sezonu. Nisam saglasan sa ovim kupovinama, zato što prošlost Junajteda govori da se može i drugačije.

Što se Pogbe tiče. Smeće je zato što na prvom mestu nije luda glava nego debil. Muka mi je da gledam te nabeđene likove. Ovaj da nije bilo drugih ne bi i dalje imao veliki trofej u karijeri. Italiju u kojoj nema takmaca Juveu je smešna priča.

Svojim odvratnim stavom ne poštuje nikoga, od trenera i igrača, pa sve do navijača. Tačno se uklapa kao neki Nejmar u PSG.

Nije ga slučajno SAF onda pustio u Juve za džabe.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Post Reply