Prelazni rok - leto, zima

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Prelazni rok - leto, zima

Post by Batica ubica » Sun Aug 08, 2021. 11:19 am

Evo pominje se Marsijal kao zamena za Lukakua :rofl:
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 08, 2021. 2:30 pm

Lautaro u Totenhemu izgleda, u kolikim govnima je Inter kad mora da prodaje trojicu najboljih igrača u istom prelaznom roku...
Džeko definitivno u Interu, koliko vidim očekuje se i Zapata kao i Damfris kao zamena za Hakimija. Kad se sve uzme u obzir Inter je dobro prošao sa zamenama.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 08, 2021. 5:00 pm

Šta ce im Dzeko i Duvan, oni ne mogu igrati zajedno?
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sun Aug 08, 2021. 10:15 pm

Batice ne zezaj :D dobro bi prošli da smo doveli Vlahovića ili Osimhena ili onog lika iz Lila.. Ovo su zamene a la Vazura, prodaš ključne igrače a dovedeš neke što jeftinije.. Ozbiljan korak u nazad za Inter na svakoj poziciji..

Samo se nadam da u ovoj rasprodaji makar Barella ostane..

Da odgovorim i Irru na drugoj temi.. Milioneri iz Kine, sa izuzetkom ovih tech kompanija su direktno vezani za državu.. Svi ovi što grade okolo, Suning, Wanda, dobijaju pare od države da rade za nju ono što oni ne smeju direktno..

E onda kada izvezeš pandemiju, i država to oseti, onda i vlasnici direktno osete i pare moraju da se upumpaju nazad.. Pa onda otud i rasprodaja..

Džeko je tu jer ne košta puno, Zapata je tu jer takođe ne košta puno a relativno nosi sa sobom neku težinu.. Još da Zhang uzme stan u Njujorku samo fali..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Aug 09, 2021. 1:26 am

Bespotrebno prodaješ maglu, pokušavajuci da probleme Intera vežeš za ideologiju, a to sa tim nema nikakve veze

Gospodin Tsai, koga predstavljaš da je sa Tajvana (kao da su tamo Marsovci, a ne Kinezi), te da je navikao na težak rad, slučajno potiče iz bogate porodice i vec sa 13 godina je poslat na školovanje u USA.

Novac je napravio uz svog idola, mentora i do dana današnjeg pretpostavljenog, koji je, gle čuda, Kinez iz Kine, pritom član Komunističke Partije Kine. Ali valjda za njega (njih) ne važe ta pravila koja si namenio kineskim milijarderima i kao opisao ovde :shout:

Da ne bude skroz off, od kada je Zapata tu, propustih tu vest? :bomb:
Ono jeste Bergamo blizu Milana, ali nije to nikako isto :D
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Aug 09, 2021. 8:12 pm

non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Tue Aug 10, 2021. 6:49 am

Ajd još ovo pa da ne idemo u spamovanje dalje..

Znam da će te ovo šokirati, ali postoje države koje direktnomogu da utiču na to ko će se obogatiti, a ko ne :D

Kao što sam napisao, za razliku od tech kompanija koje i u vreme pandemije mogu da žive bez problema, neke druge, vezane za gradnju i industriju zabave beleže gubitke.. E kod takvih, ako ih je država stvorila, država može i da određuje šta da se radi i kako da se posluje. Ne naravno day by day ali kod krupnijih stvari. Kao naprimer i to da Zhang mora prvo da vrati pare koje su pozajmili od Oaktreea, da ih ovi ne bi preuzeli u slučaju da ne vrate, a kompetitivnost tima nije bitna..

Hteo je matori Zhang i da proda tim početkom godine, al se od toga odustalo. Zašto ne znam, ali bi im to bio najbolji potez.. Možda je odlučeno da bi to bio poraz veliki.

E sad ovo je za diskusiju pod pretpostavkom da ti veruješ da se država kontroliše protoke novca i milioner, ali pošto ti misliš da u komunizmu toga nema ondak ništa :D

p.s. sto se tice Zapate, ne pise jos nigde, nadam se da nece ni pisati jer nam ne treba igrac od 30+ u momentu kad se ne boris za titulu.. al s obzirom da su krenuli po Dzeka ni ovaj nije daleko.. igra li jos Peca Kodzo?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Aug 10, 2021. 8:30 pm

Samo sam ti ukazao da se biznis "Tajvanca" ne razlikuje previše od ostalih kineskih miljardera u odnosu na kineske vlasti. Njegov mentor je to osetio na svojoj koži, ali tebi ne smeta da ih i dalje smatraš nezavisnim trudbenicima

Zapata? Delim sa tobom nadu da nece u Inter
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 12, 2021. 12:48 am

Houdini & Dzeko :give_rose:
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 12, 2021. 6:48 am

Jel Marotta kidnapovan a Goranče Vesić zamenik njegov? Prosto mi je neverovatno da se rade ove gluposti od kojih bi i Morati mogao da im pozavidi.

Davati jednom Dzeku 5 miliona godišnje, sa jedne strane štede zbog krize navodno, a sa druge strane se razbacuju pare..

Katastrofalan rok za sada, koji ide od lošeg ka gorem :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 12, 2021. 10:08 am

Džeko dijamantu :D

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Thu Aug 12, 2021. 10:09 am

Nisam ispratio..jel to Inter doveo i Zapatu i Dzeka?
Pusti,pusti da te Mozli

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 12, 2021. 10:25 am

Za sad samo Džeka, Zapata se pominje kao opcija.

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Thu Aug 12, 2021. 10:53 am

Nema mi tu logike, ne mogu zajedno igrati, a sumnjam da će jedan pristati da bude zamjena
Pusti,pusti da te Mozli

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 12, 2021. 5:20 pm

Savić produžio ugovor sa Atletikom.

Post Reply