FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: FK Partizan 2020/21
Ne pravim PSŽ od njih uopšte. Samo kažem da je ovaj tim Partizana limitiran i da za sada igra iznad mogućnosti koje ima.
Sastavljen je ovako jer imamo mnogo sposobne čelnike kojima je najbolji i najkorisniji igrač otišao u sred sezone zbog neisplaćenih plata i kirija za stan. Igrači idu za oprost dugova već 5 godina. Sportski direktor je podneo ostavku pre skoro 2.5 godine a i dan danas je u klubu i pita se za pojačanja. U klub je u periodu jul 2019.-decembar 2020. ušao 31 milion evra od transfera a gospoda danas nemaju za put u Portugal. Mnogo jajarenja je u klubu, bojim se da se to ne vrati. Molde su preživeli nekako, samo se seti kako su se radovali a tad su bili pečeni.
Zato se uzdam samo u Stanojevića i igrače, kakvi god da su.
Sastavljen je ovako jer imamo mnogo sposobne čelnike kojima je najbolji i najkorisniji igrač otišao u sred sezone zbog neisplaćenih plata i kirija za stan. Igrači idu za oprost dugova već 5 godina. Sportski direktor je podneo ostavku pre skoro 2.5 godine a i dan danas je u klubu i pita se za pojačanja. U klub je u periodu jul 2019.-decembar 2020. ušao 31 milion evra od transfera a gospoda danas nemaju za put u Portugal. Mnogo jajarenja je u klubu, bojim se da se to ne vrati. Molde su preživeli nekako, samo se seti kako su se radovali a tad su bili pečeni.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Nenormalno jeftine cena karata za revans treba ih sve pokupovati i napuniti stadion.
- Tajler Darden
Nama kao da su klub do sada vodili Perez i Laporta, a ne da je Đuru nasledio Vazura.
Umesto Obrada, Jojića, Miljkovića i ostalih, mogao se valjda dovesti neko koga do sada nismo gledali.
Na prvu izjavu videlo se koju viziju preferira Stanojević.
Mi ovo prolazimo, kao što sam rekao sa dva gola razlike, ali isti problemi ostaju.
Ne kažem da praviš ti takvu sliku, loše sam se izrazio... Uopšteno se stvara slika da je ovo ne znam kakav protivnik, u realnosti ljudi su osakaćeni kovidom, što se vidi i na terenu.
Umesto Obrada, Jojića, Miljkovića i ostalih, mogao se valjda dovesti neko koga do sada nismo gledali.
Na prvu izjavu videlo se koju viziju preferira Stanojević.
Mi ovo prolazimo, kao što sam rekao sa dva gola razlike, ali isti problemi ostaju.
Ne kažem da praviš ti takvu sliku, loše sam se izrazio... Uopšteno se stvara slika da je ovo ne znam kakav protivnik, u realnosti ljudi su osakaćeni kovidom, što se vidi i na terenu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Tri utiska preko glavnog koji je da smo imali vise srece nego pameti (najkriminalniji partizan u x zadnjih godina)
Jojic
Gospode boze..
Vujacic
Tempirana bomba i poprilicno neuk fudbaler..
Miljkovic
Gospode boze x2
Jedan napad nismo imali u celoj utakmici
Imamo jednog igraca koji je sposoban da se okrene ka golu pod pritiskom, i koristimo ga 20 minuta, po principu vadi kestenje iz vatre
Jojic bi mi posle sinoc plivao do kopna pa ako pretekne nek se snadje za prevoz
Jojic
Gospode boze..
Vujacic
Tempirana bomba i poprilicno neuk fudbaler..
Miljkovic
Gospode boze x2
Jedan napad nismo imali u celoj utakmici
Imamo jednog igraca koji je sposoban da se okrene ka golu pod pritiskom, i koristimo ga 20 minuta, po principu vadi kestenje iz vatre
Jojic bi mi posle sinoc plivao do kopna pa ako pretekne nek se snadje za prevoz
-
OnlineIrriducibili
Ako bi moglo malo detaljnije oko kvaliteta, pošto ja ne vidim nijedan osim ekstremne borbenosti. Uz iritirajuci marketing, od toga da kao jedini nije na prodaju, pa do hvalospeva kao da je Serhio Ramos lično. Šupalj, tehnički i taktički neobučen, stoga ne ume da dobrim postavljanjem zamaskira svoje mane. Inače sam saglasan da bi uz dobrog štopera mnigo bolje izgledao, ne bi nam bilo prvi put da takav krpi celu odbranu. Ali mi takvog sada nemamoBatica ubica wrote: ↑Fri Aug 20, 2021. 12:45 pmVujačić je neke utakmice igrao dobro, ima on svojih kvaliteta. Uz dobrog štopera pored sebe dobro bi to izgledalo.
non mollare mai
- Batica ubica
Mene samo zanima koliko Jojić plaća Joksiću za ove sramne ocene koje mu daje i da li ih je obojicu sramota
@Irr
Ne bih se složio da je Vujačić tehnički loš, čak ima dobra rešenja sa loptom u nogama. Protiv Sočija u prvoj je dao par dobrih pasova unapred, imao je sinoć jednu dobru dugu loptu sa Uroševića. Dobar je u skoku, ima solidnu brzinu s obzirom na poziciju. Na ofanzivnom prekidu je pretnja. Napredovao je u odnosu na prvu sezonu.
Sad loših stvari ima naravno, previše upotrebljava ruke u 16, igra 1v1 nije sjajna, ima padove koncentracije kao sinoć kod prvog gola, nekad igra previše agresivno. Problem je što ima Saničanina pored sebe koji je sinonim za nesigurnost.
Dobrog štopera imamo ali i on ima 37 godina. Prošle sezone je tu bio Sveta koji je sigurniji i bolji od Saničanina, pa je samim tim i Vujačić izgledao bolje.
@Irr
Ne bih se složio da je Vujačić tehnički loš, čak ima dobra rešenja sa loptom u nogama. Protiv Sočija u prvoj je dao par dobrih pasova unapred, imao je sinoć jednu dobru dugu loptu sa Uroševića. Dobar je u skoku, ima solidnu brzinu s obzirom na poziciju. Na ofanzivnom prekidu je pretnja. Napredovao je u odnosu na prvu sezonu.
Sad loših stvari ima naravno, previše upotrebljava ruke u 16, igra 1v1 nije sjajna, ima padove koncentracije kao sinoć kod prvog gola, nekad igra previše agresivno. Problem je što ima Saničanina pored sebe koji je sinonim za nesigurnost.
Dobrog štopera imamo ali i on ima 37 godina. Prošle sezone je tu bio Sveta koji je sigurniji i bolji od Saničanina, pa je samim tim i Vujačić izgledao bolje.
- Tajler Darden
Ne znaju oni za sramotu...
Kako komentarišeš to što smo juče izašli na teren prvenstveno da ne izgubimo?
Kako komentarišeš to što smo juče izašli na teren prvenstveno da ne izgubimo?
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
@Tajler
Razumem rezon toga, da se izvuče remi pa da se sve rešava u revanšu. S obzirom na sastav ekipe i klupu to je opcija koja je bila realna. Ono što zameram jeste zadnjih 20ak minuta gde su ovi ljudi bili vidno iscrpljeni, to smo trebali da iskoristimo da dođemo do izjednačenja.
Ne sme da se primi gol u prvih 15 minuta utakmice, pogotovo ne evropske. Onda pada u vodu sve što je spremano.
Razumem rezon toga, da se izvuče remi pa da se sve rešava u revanšu. S obzirom na sastav ekipe i klupu to je opcija koja je bila realna. Ono što zameram jeste zadnjih 20ak minuta gde su ovi ljudi bili vidno iscrpljeni, to smo trebali da iskoristimo da dođemo do izjednačenja.
Ne sme da se primi gol u prvih 15 minuta utakmice, pogotovo ne evropske. Onda pada u vodu sve što je spremano.
- White Mamba
Suknuli su nam posle poluvremena, pride
Nedopustivo..
Ali prvi gol ejjjjj
Miljkovic ne prilazi na centarsut, ovaj klipan ne pokriva prvu, slika i prilika transfer politike
Jos gore, trener je insistirao na obojici
Horor
Nedopustivo..
Ali prvi gol ejjjjj
Miljkovic ne prilazi na centarsut, ovaj klipan ne pokriva prvu, slika i prilika transfer politike
Jos gore, trener je insistirao na obojici
Horor
-
OnlineIrriducibili
Vujačic pokušava, ne mislim svojevoljno, da igra ono što je nekada igrao Krstajic, ali po mom mišljenju nije uspešan u tome. Izvukao si jednu dobru loptu sinoc, a zanemario niz nepreciznih. A pored prvog, skandalozan je bio i kod drugog gola, on kao štoper prati igrača na stranu, zanemarujuci onog s loptom ispred njega
Što se zadnjih 20 min tiče, oni evidentno jesu crkli, ali mi nismo imali s čim da napadnemo. Naš sastav u tom trenutku bi teško i Kolubaru stisnuo
Što se zadnjih 20 min tiče, oni evidentno jesu crkli, ali mi nismo imali s čim da napadnemo. Naš sastav u tom trenutku bi teško i Kolubaru stisnuo
non mollare mai
- Tajler Darden
Nismo ni probali da napadnemo tih poslednjih 20 minuta. Tako je meni delovalo, moguće da nisam u pravu.
Plašim se Obradovića u revanšu.
Plašim se Obradovića u revanšu.
VPJTS
VPJTS
Kao sto mislim da ispadanje od Santa Klare ne bi bio neki tragican neuspeh,isto tako mislim da ne treba predstavljati kao neki ogroman uspeh ako bi smo prosli u grupnu fazu.Videli smo sinoc koliko mana ima i Santa Klara,ko zna sta bi bilo da smo mi izasli malo visoko sinoc ili bolje da kazem da smo imali snage da izadjemoBatica ubica wrote: ↑Fri Aug 20, 2021. 1:39 pmNe pravim PSŽ od njih uopšte. Samo kažem da je ovaj tim Partizana limitiran i da za sada igra iznad mogućnosti koje ima.
Prosao se Soci i na tome svaka cast,ekipa slicnog kvaliteta kao mi.Ne treba da se zaboravi da smo mi u oba dvomeca usli kao blagi favoriti.
- Batica ubica
@Nemanjic
Smatram da bi ulazak u grupe LK bio uspeh ne zato što su ovi sila, nego zbog toga kakve jajare imamo u upravi i kakav igrački kadar smo primorani da imamo usled sposobnosti jajara iz uprave.
A Partizan svake godine mora da igra neko evropsko takmičenje, da to postane rutina, kao Dinamo npr. Naravno dok su tu V&V od toga nema ništa.
Smatram da bi ulazak u grupe LK bio uspeh ne zato što su ovi sila, nego zbog toga kakve jajare imamo u upravi i kakav igrački kadar smo primorani da imamo usled sposobnosti jajara iz uprave.
A Partizan svake godine mora da igra neko evropsko takmičenje, da to postane rutina, kao Dinamo npr. Naravno dok su tu V&V od toga nema ništa.
Za ovako vodjen Partizan od strane uprave svako ucesce u grupnoj fazi jeste uspeh.Samo kazem da smatram da prolazk Socija ili nadam se i prolazak Santa Klare ne treba pretstavljati kao ogroman uspeh i nesto gde smo izvukli vise nego sto mozemo,jer smo ipak slicnih kvaliteta kao ti timovi.
- Batica ubica
Rutinska pobeda sinoć.
Zadržana nula posle 4 utakmice što je dosta bitno.
Rikardo igra kao zmaj, već je na 6 golova u ligi.
Konačno jedna dobra utakmica Jojića, sa dobrim zalaganjem i bez alibi pasova.
Drago mi je zbog Terzića, lep gol je dao. U Pazaru se videlo da ima dobar stav na terenu, agresivan, energičan. I odgovoran u defanzivi što jako volim da vidim kod krilnog igrača.
Šćekić za ove 3 godine ne znam da je imao više od 5 loših utakmica. Prava radilica.
Ostojić mora pre Saničanina.
Lepa stvar je povratak Jovića, loša povreda Lutovca.
Vidi se ozbiljnost ekipe koja i na 0:4 igra agresivno i pritiska u kasnoj fazi utakmice.
Nadam se da u četvrtak možemo do preokreta i prolaska u grupe.
Zadržana nula posle 4 utakmice što je dosta bitno.
Rikardo igra kao zmaj, već je na 6 golova u ligi.
Konačno jedna dobra utakmica Jojića, sa dobrim zalaganjem i bez alibi pasova.
Drago mi je zbog Terzića, lep gol je dao. U Pazaru se videlo da ima dobar stav na terenu, agresivan, energičan. I odgovoran u defanzivi što jako volim da vidim kod krilnog igrača.
Šćekić za ove 3 godine ne znam da je imao više od 5 loših utakmica. Prava radilica.
Ostojić mora pre Saničanina.
Lepa stvar je povratak Jovića, loša povreda Lutovca.
Vidi se ozbiljnost ekipe koja i na 0:4 igra agresivno i pritiska u kasnoj fazi utakmice.
Nadam se da u četvrtak možemo do preokreta i prolaska u grupe.