KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: KK Partizan 2020/21

Post by CikaZika » Fri Aug 27, 2021. 11:30 pm

Nemanjic wrote:
Fri Aug 27, 2021. 11:11 pm
Nisam gledao mec,pa da se ogradim,zakljucujem iz statsa da je Zek igrao skoro sve vreme na 5,najvise on i Stepanovic,mozda malo i Smajli,jer vidim da su Balsa i Miletic igrali manje od 3 minuta.Kazem ovo jer me bas zanima kako Zoc vidi ulogu Zeka,da li vise na 4 ili 5,a od toga bi i zavisilo pojacanje.
Ja ga ocekujem na 4, pretpostavljam da je Balsa trebao da igra vise, ali po reci Zajceva malo mu se kakilo. 😂

Ogradjujem se pretpostavljam da je tako.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 27, 2021. 11:53 pm

non mollare mai

Vasilij Zajcev

Post by Vasilij Zajcev » Sat Aug 28, 2021. 12:43 am

u jednoj recenici - nisam video naspanovaniji KK na pocetku sezone ikad. isao sam u Pionir na zatvorene tekme, kad se igraci tradicionalno dokazuju treneru ali ovo je druga dimenzija, cak je iz Zagor, bobe mi oprosti, pokazao neki voljni momenat

igracki utisci, Smajli, Letonac i Trifa Jr. tim redosledom, a pocecu od poslednjeg - vec sad legitiman igrac za ABA i EC. izgleda je radio dodatno na telu, a nije izgubio na brzini. ukrade, pokupi loptu i vuce je u driblingu da ga niko ni od nasih ne pretrci. inteligentno bira resenja, bas je sazreo ovo leto, izgleda.
ova dvojica prvo sto vidis su ta nagruvana tela, gde sam za Kotez i znao da ima zesce radne navike ali od ovog Letonca to nisam ocekivao. on je trenutno najbolje izdefinisan igrac i to puca u kontakt igri.. neko je pitao da li je ovaj Zek igrao peticu - nije, on je sve vreme bio na 4, a ova dvojica su zonirali prijem i ozbiljno se sibala sa respektabilnim misicima Zlatibora (Joksimovic, niki crnja, jos dva neka dinaroida). Letonca je taj crnac jednom lepo otresao o parket u nekom gradjenju po nasim kosem, ovaj pao na rame (mozda bude neka povreda sutra) ali je ovaj u bolovima otisao u napad i nastavio agresivno. svidelo mi se sto mu nije uzvratio kosku jer se ovaj izvinjavao (a vidno ga je otresao s namerom). opet, nije hteo ni da vraca, sto mladi igraci znaju da potonu u licni duel.
Smajli, savovi, krvarenje kroz savove, kroz calmu, voljni momenat sky high. vrlo agilan u odbrani, sto sam i ocekivao, ali i legitimna opcija u napadu. u utrcavanju, da se razumemo, nije kreator, ali stalno prisutan. evidentno je da je dosao u top formi

Zek je malo debeljuskast, cini mi se. i cudan neki sut, i iz naskoka, i iz rolinga, jako rano preuzme celu loptu u jednu ruku. ali pogadja. nije demonstrirao neku igru licem ali to moze da bude i samo iskustvo, da bira tekme na kojima ce da se dokazuje

Izraelac je sagoreo u zelji, napaljen je kao zver i dosta ga vuce lopta u velikoj zelji da presece, pa ce morati malo da se smiri. ako je to trener Zlatibora eksplatisao, iskusniji ce tek. inace, solidna kontrola lopte ali ritam plej koji se slabije snalazi u pozicionom. kad ulazi s klupe odlicno odigra taj prvi napad, posle ga povuce tranzicija.. dobio je dva dobra ribanja od Robije da se sve orilo

izribani su i Miletic, i Kopriva Jr, koji je bas klinja. mislim, jako su malo igrali da bih imao neki utisak, a to sto su igrali srljali su iz greske u gresku. po meni ovom drugom treba odrediti neki centarski program i tek na prolece ga uvoditi kroz garbage time u ABA, on sad nije nije ni druga opcija na petici. mislim da je Petrusev mladji od njega ali na terenu deluje bar 5-6 godina zrelije. stvarno nisu za poredjenje

Avramovic ima solidne noge i ulaz, ali trazi prvenstveno pass. i ta levica, koja uvek treba, moze da predje na desno bar kod desnog ulaza i polaganja. ali ne, i tu zavrsava levom. deluje zrelije i stabilnije od Izraelca, a igrali su par puta i zajedno.

mislim da se na spoljnim pozicijama necemo dovoditi vise nikoga. nisu igrala dvojica na pozicijama crnaca, kao i Danguba, tu su Jam i Aleksa, Trifa i Zagor, i to pod uslovom da spustamo Letonca na 4.

Stepanovic, ako se tako preziva taj klinac koji mi je prosle sezone pozitivno skrenuo paznju, je bio prilicno neprimetan ali mislim da ima mesto u ovom rosteru. imamo krater na petici ali gledajuci ovaj roster tu mislim da ce se vise ici na nekog rim protektora, nego na guzonju. ovaj tim ce dosta trcati i napadati licem uglavnom, naravno prethodno prebivsi suparnicku petorku u odbrani

suma sumarum - svidza mi se i nek nam je sa srecom sezona!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 28, 2021. 1:05 am

Baš iscrpan izveštaj, otprilike se poklapa sa mojim vidjenjem i saznanjima. Što me ne zabrinjava previše, košarkaški smo se uglavnom usaglašavali, što se ne može reci i za neke druga tvoja životna vidjenja i sklonosti :D

Samo par opaski:

Vera u Trifu mi je iznenadjenje, nije mi delovao kao neko ko ce isplivati, bice mi drago ako me demantuje(te)

Petrušev nije mladji od Koprivice, stariji je nekih petnaestak dana

Mislim da cemo dovesti još jednog pleja, trenutni sastav bi imao velikih problema još na prenosu lopte (košmarno mi se ukazuju Lazic i Dobric kako kidišu)
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Aug 28, 2021. 1:15 am

Zeljko rece zasto je doveo Madara i sta u njemu vidi.

Falio je i Mur i Panter da kazemo te 1/2 pozicije.

Koliko sam skapirao Avramovic je dosta bio na kecu?

Vasilij Zajcev

Post by Vasilij Zajcev » Sat Aug 28, 2021. 1:34 am

da

dacolik

Post by dacolik » Sat Aug 28, 2021. 1:42 am

Vrhunski intervju Zeljka na al jazeeru.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 28, 2021. 2:27 am

Slušati Žoca kad priča o košarci je neizmerno zadovoljstvo, svaki put se nešto novo može čuti i saznati

Ipak jedna poznata stvar mi posebno ukazuje koliko je to realan čovek, koji je puno radio na sebi, ne bi li postao to što je danas

Kaže kako mu je prof Nikolic bio mentor, učitelj na mestu savetnika. I da je, pošto je osvojio EL sa Partizanom, odbio unosne ponude evropskih klubova, ne bi li još godinu dana učio od profesora

Tada se iznova setim jednog nadobudnog, tada šegrta koga je KKP školovao, koji je odbio mogucnost da mu prof Nikolic bude savetnik. Zbog takve neutemeljene prepotencije, KKP nije samo u Ganu ostao bez EL titule, vec i bez onih koje je potom osvajala Jugoplastika (u to vreme je jugoslovenska liga bila toliko jaka, da je njen prvak po pravilu osvajao i evropsku titulu). Prevagu izmedju dva manje više izjednačena tima je donosio trener, a ta prevaga nije bila na našoj strani
non mollare mai

71:70

Post by 71:70 » Sat Aug 28, 2021. 8:57 am

Jel ti se i snu priviđa General?

Da, moraš i Pantu i Veska da aktiviraš, tvoja strana jača, svakim novim danom, nećemo moći samo Houdini i ja.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Aug 28, 2021. 11:08 am

Irriducibili wrote:
Sat Aug 28, 2021. 1:05 am
Mislim da cemo dovesti još jednog pleja, trenutni sastav bi imao velikih problema još na prenosu lopte (košmarno mi se ukazuju Lazic i Dobric kako kidišu)
Ja to ne ocekujem do pocetka sezone, a onda mozda uvide da im treba pa dovedu nekoga. Neki osecaj mi tako govori.

Houdini

Post by Houdini » Sat Aug 28, 2021. 11:56 am

Irriducibili wrote:
Sat Aug 28, 2021. 2:27 am
Tada se iznova setim jednog nadobudnog, tada šegrta koga je KKP školovao, koji je odbio mogucnost da mu prof Nikolic bude savetnik. Zbog takve neutemeljene prepotencije, KKP nije samo u Ganu ostao bez EL titule, vec i bez onih koje je potom osvajala Jugoplastika (u to vreme je jugoslovenska liga bila toliko jaka, da je njen prvak po pravilu osvajao i evropsku titulu). Prevagu izmedju dva manje više izjednačena tima je donosio trener, a ta prevaga nije bila na našoj strani
Jel imaš neki reminder sa već gotovim tekstom ili ovo uvek pišeš ponovo?

@118:77
Ja razumem njegovu ozlojeđenost.. Gan 1988, on i Gogo tek par godina u penziji, vremena koliko hoćeš, spremni da slave danima.. I onda se desi što se desi..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 28, 2021. 12:48 pm

Verni čopor bivšeg savetnika KK Kluž je i dalje na zadatku, kevce li kevce. Razumem frustraciju zbog kvarenja idilične slike o velikom stručnjaku, ali činjenice se ne daju sakriti. Srecom te je namiren, pa više ne može voleti KKP do poslednjeg centa

@CikaZika

Ne bih voleo da si u pravu, ostaje da vidimo šta Moore može da donese po tom pitanju
non mollare mai

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sat Aug 28, 2021. 1:19 pm

Na stranu Madarov beskrajni talenat, za sah sa ciganima i ozbiljnim EC timovima treba nam instant organizator u pravom smislu te reci.

Koprivica je meni odvratan, flegma, vuce se i zvace zvaku, mumla dok prica, ne deluje ni da ima voljnog momenta. Sto mi kaze drugar, podseca me na pripadnika specijalne skole :D

MMM

Post by MMM » Sat Aug 28, 2021. 1:36 pm

Tomeniću dugo nisi se setao poljem kopriva treba ponekad da uradis. Pa on je eNBeAj skola tako se ponasa vecina njegovih vrsnjaka.

Srecan sam sa ovim potpisima, Zoc ima veliki kredit verovatno veci nego klub ljubitelja desavanja u Ganu.

Ne dopada mi se sto Zoc trazi da se objavi visina ugovora to je poslovna tajna pogotovu jer mnogi ovde glume stonoge koje trce ka konzervi.

Nego jel se zna sem datuma vise detalja o Novicinoj oprostajnom mecu?

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 28, 2021. 2:06 pm

Izbiće Želimir Balši flegmatičnost iz glave, u suprotnom ovaj neće igrati :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Locked