Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Kreanga

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 2:39 pm

@Tajler,potpisujem post do dela za Pogbu.Jbg,danasnji fudbal je pun tih usijanih nabedjenih glava,uzeo si dobar primer Nejmara.Ali te glave imaju bolestan kvalitet.Pogba od praznicnog ludila do proleca je pokazivao stvari zbog kojih je doveden,posle su bile one povrede i izbacile su ga iz forme.Poenta je da ako znas sa takvim osobama,donece ti mnogo,ako ne,pa desi se kao sa Murinjom i u Mancesteru,Celsiju,Realu.
@Cekic,nisi glup decko,da li stvarno verujes da je Mancester Junajted odustao od Perisica za 5 miliona,totalno smesna prica,kao sto je i smesna prica da nije hteo Pogbu.Sigurno nije hteo u tom trenutku najtrazenijeg veznjaka na svetu Potrosio je ogroman novac,da bi mu igrali oni isti iz Van Galove ere.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 20, 2019. 2:52 pm

Ko je od nosilaca Liverpula ili Sitija takav debil poput Pogbe?

Mane, Salah, KDB, Kun, Sterling su profesionalci. Mada i za klasu bolji igrači od njega.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Kreanga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 3:01 pm

Nejmar je debil,kao i Suarez,pa i Dani Alves svojevremeno.Ozil je specifican lik,kao i Aleksis.Azar je direktno izbusio Murinja,tako da on upada u to drustvo bez obzira sto ne deluje tako,pa Bejl,Ramos...
Ako pitas konkretno za Liverpul i Siti,nema takvih likova,bar mislim.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 20, 2019. 3:04 pm

Ja sam te pitao za konkurenciju u PL.

Dani Alves je jedan od najvećih profesionalaca u svetu fudbala. Čovek je u 36 godina spreman koliko nije 80% likova u top ligama.

Čovek je definicija kako sportista treba da izgleda. Broj trofeja govori o njemu. Na ovogodišnje Kopa Amerika bio je najbolji igrač Brazila.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 20, 2019. 3:05 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Aug 20, 2019. 2:52 pm
Ko je od nosilaca Liverpula ili Sitija takav debil poput Pogbe?
.

:D :D ....Drugi tim do kraja ugovora i nije na prodaju...pa da vidimo sledeceg heroja..

Otisle su Tajlere i cene u vraziju mater,danas je 20m kusur,krstenog igraca ne mozes dovesti ispod 40m...

Pre neki dan na tviteru bivsi fubaler Poledica i sportski novinar Novakovic se iscudjavaju kako vecina igraca iz nase lige ima platu od 500 do 1000e,kako klinci potpisuju ugovore na 35-40 hiljada..smatrajuci da treba da imaju vise umesto da se iscudjavaju ovim bolesnim ciframa u svetu sporta,umesto da se polemise o tome kako se to treba smanjiti,oni bi povecavali ovim nasim a sto fakultetski obrazovani ljudi koji su prolili krv i znoj nemaju posla vec moraju da fizikalisu za 30,40 hiljada to nema veze...

Fudbal odavno nije sport vec cist marketing...Cifre iz sveta fudbala vredjaju inteligenciju.....Ovakvom,savremenom fudbalu treba stati na put....frljaju se milionima,zaradjuju nedeljno koliko fakultetski obrazovan covek za ko zna koliko....I jos se nesto bune,izigravaju uvredjene mlade...razmazena derista...

Kreanga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 3:09 pm

Pa i Pogba je fizicki spreman za 3 utakmice,pricamo o karakteru.
Aha za PL,iskreno ne znam,Sterling se ponasao kao budala kad je trebao da napusti Liverpul,kasnije je Gvardiola doveo to u red.Dele Ali mi deluje nabedjeno,ali ne sme da se zajebava sa Poketinom.Ne znam koga jos iz direktne konkurencije da izvucem.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 20, 2019. 3:16 pm

Ma, daj... Dani Alves na terenu daje primer drugima kako treba da izgleda. Ovaj će u njegovim godinama biti u veteranskoj sekciji Junajteda.

@Čekić

Trošili su se novci i u to vreme... Pa je recimo Vest Hem uspeo da prevari Maskerana i Karlita.

Mančester se kao klub promenio, a to nijedan trener nije pokušao da vrati kako je bilo.

VPJTS

Kreanga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 3:20 pm

Tajlere,meni deluje da Ole pokusava da vrati ono kao nekad.Samo ne znam da li ima znanja i volje da se izbori.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Aug 20, 2019. 3:28 pm

Karlito i Maskerano dosli za po 14.5m....a danas je recimo jedan Haller,koji ne moze Tevezu kopacke da cisti,dosao za 40m😁

Sezione

Post by Sezione » Tue Aug 20, 2019. 3:43 pm

Ole ce moci da vrati sve ali samo jednu stvar veoma tesko, ogromnu protekciju kod sudija koja je nestala sa Fergusonovim odlaskom sa klupe. Mada se i liga dosta promenila u odnosu na to vreme.

Viduka

Post by Viduka » Tue Aug 20, 2019. 4:02 pm

Bez veze je pricati o Pogbi kao losem igracu. Sampion sveta, strelac u finalu istog, igrac za kog je Real spreman kako sutra da izvoji novac za koji je ovaj dosao u Man Utd., kao i gomila drugih stvari izbacuju ga iz svake price o losem igracu. Ono sto Pogba jeste, to je narcis. Isti k kao C. Ronaldo, samo sa neuporedivo manjom radnom etikom od Portugalca. Ali u ovom sasavom dobu socijalnih mreza, gde su izgled i lajk vazniji nego 90% stvari na svetu, Pogba je nedodirljiv. To se pokazalo u praksi xy puta, a najsveziji primer je ovaj vec pomenuti penal i isramotna zjava OGS posle meca o istom. Malo sutra bi on kod Fergusona izveo jedanesterac, ako je ovaj prethodno odredio nekog drugo igraca za tu funkciju. Ali sve to ipak ne menja cinjenicu da sto se tice igrackih i atletskih kvaliteta, POgba spada u sam vrh svetskog fudbala.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 20, 2019. 6:44 pm

Sezione wrote:
Tue Aug 20, 2019. 1:10 am
Batice ubico, ima jedna pozicija izmedju zadnjeg veznog i desetke i zove se centralni vezni. E to igra Pogba. Sad nastavite sa diskusijom u kojih je top Pogba :D
Opet će imati bitnu ulogu u fazi defanzive gde je kriminalan. Plus kad se na to doda njegov odnos kad igra odbranu...
A to da je Pogba ispred nekih igrača kao što su Eriksen, KDB, Kante, Matić, Kros,Žoržinjo... Ne bih da komentarišem.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Kreanga

Post by Kreanga » Tue Aug 20, 2019. 7:52 pm

Prvo pohvataj koja je pozicija,pa onda iz poredjenja izostavi Matica i Kantea,pa tek onda pokusaj da napravis neku svoju listu tih 15 ispred njega.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 22, 2019. 1:58 pm

EVERTON-VOTFORD 1:0 (1:0)

Strelac: Bernard (10. minut)
Broj gledalaca: 39066
Sudija: Li Mejson

SASTAVI:

Image

STATISTIKA:

Image

O MEČU:

Domaći su poveli već u desetom minutu, kada je asistenciju Dinjea u pogodak pretvorio Bernard.

Image

Preuzeto sa The Guardian

Votford je jalovo napadao, isto kao i u prvom meču u sezoni, ekipa ima dosta problema i pojačanja se teško uklapaju. Ako na to dodamo da Delufeu i družina nisu na nivou od prošle sezone, lako je zaključiti da će Votford teško ponoviti 2018/19. Pretnje Dukurea, Delufeua nisu ugrozile Pikforda, a najbolju šansu gosti su propustili preko Troja Dinija. Novajlija iz Juventusa, Mois Kin je u završnici imao dve prilike da duplira prednost Evertona, ali je bio neuspešan.

NEKE ZANIMLJIVOSTI:

-Votford je sakupio pet, od mogućih 75 bodova u gostovanjima dvojcu Everton/Liverpul. Imaju jednu pobedu, dve nerešene utakmice i 22 poraza.
-Everton šesti put u nizu nije primio gol na domaćem terenu.
-Dinje je imao procenat od 76% tačnih dodavanja.

IZJAVE:

EVERTON

Silva’s team have started the season with two consecutive clean sheets, and they have kept 10 in their past 13 games, a return bettered only by Manchester City. It is a cornerstone on which Everton’s attacking play must improve.
I’m really proud of those numbers, they are fantastic,” said the Everton manager. “It means our players are working really hard – and not just the keeper and the back-line, but everyone. Now the next step is to do the same in the other box. We need to be more assertive and improve in our offensive part. Our second-half performance was not so good but it was a very important win.
VOTFORD

But the frustration for manager Gracia will lie in his side's slow start that allowed Everton to edge ahead, which was followed by a much-improved display late in the first half and for much of the second.
I think we deserved a better result," said Gracia. "We had more possession and more shots on target, we dominated some spells but we didn't score and we need to try better next time.

VPJTS

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 23, 2019. 9:22 pm

1-0 Vesli. Ajmo Villa.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Post Reply