KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Batica ubica » Thu Sep 30, 2021. 6:15 pm

Koja je pozicija Glas, neki 2/3?
Bitno je da se pobeđuje, niko još nije mleo u septembru treba još vremena da se sve uklopi, ovo je nov tim. Na sve to igramo sa jednim centrom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Sep 30, 2021. 9:29 pm

Stvarno drugari, kako napreduje potera za centrom?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 30, 2021. 11:32 pm

Batica ubica wrote:
Thu Sep 30, 2021. 6:15 pm
Koja je pozicija Glas, neki 2/3?
Bitno je da se pobeđuje, niko još nije mleo u septembru treba još vremena da se sve uklopi, ovo je nov tim. Na sve to igramo sa jednim centrom.
Tako nešto.

@Mamba, cenim da čekamo poslednji cut u NBA.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Thu Sep 30, 2021. 11:46 pm

:blue: :blue:

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Sep 30, 2021. 11:54 pm

Zeljko bog :romance-inlove:
@TD
Ql, hvala, znaci dve nedelje koji dan gore dole :good:
To sam i cenio

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Sep 30, 2021. 11:57 pm

@Čekicar

To jednostavno nije tačno, Jokic, Simonovic ili Luwavu su proveli više sezona u Megi

Zašto bi proveo tri godine, ako nekim čudom zablista vec posle dve, pa se može lepo unovčiti. Čemu onda sve ove muke, ako cemo napraviti igrača od njega i pustiti da ode za dzabe?

Koprivica je trenutno zelen, a Madar nije?! Ko god gleda njihove igre i učinak, lako ce uspostaviti znak jednakosti. Razlika je samo u ogromnoj prednosti što se tiče minutaže, koju Yam ima i ne koristi

Da, vole ga u Izraelu, valjda i zato što retko kada imaju prave talente. Ali iz perspektive odavde, gde se prenose i lige koje debelo kvalitetom zaostaju za ABA, to baš ništa ne znači. Valja popuniti program sportskih kanala

@Tajler

Hrvatska nije pokorena, za dva kola nas očekuje jedini ozbiljniji rival odatle

@Mega Houdini

Ovaj put ceš ostati bez odgovora, u nedoatatku argumenata si počeo da pišeš besmislice, Lončar i Ostoja niti su tema, niti imaju ikakve veze sa mnom
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Fri Oct 01, 2021. 1:00 am

Molim te nemoj porediti trenutne mogucnosti Madara i Koprivice. Od Koprivice u ovom momentu Miletic nije nista gori.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 01, 2021. 2:08 am

Ja ukazujem na prikazano, mogucnosti možemo samo da nagadjamo

Madar u ova dva meča igra prosečno 22 minuta, postiže u proseku 5 poena, 1,5 skok, čitave 0,5 asistencije, uz index od 2,5 :clap:

Ne treba mi objašnjavati da može bolje, pošto od ovoga teško da i Perkins može gore, ali suština je da je reč o prvom i jedinom pleju Partizana, od koga se očekuje da vuče i razigra ekipu. I imam sve osnove da sumnjam kako se može razviti bar približnom brzinom koja nam je potrebna

Da razjasnim i to, nisam promenio mišljenje da smo s njim uboli bingo, samo što sam još u trenutku njegovog dolaska tvrdio da ne može sam, ovo šta gledamo je samo potvrda
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Oct 01, 2021. 4:03 pm

Meni izgleda da stručni štab na ovaj lakši raspored gleda kao na produžene pripreme, da se vidi na koga se može računati, a ko je nedorastao/višak ili zalog za budućnost.

Prvih sedam mečeva u ABA imamo manje više lagan raspored i dobre protivnike da se sagleda realna slika, koliko nešto treba menjati. Evrokup se sastoji od 18 kola i tu će za mene biti očekivan i neki iznenađujući poraz.

Nije ovo igrica da se sve dovede i odmah počne da radi kao sat.

Mišljenje mi se poklapa umnogome sa Hudinijem što se tiče svega što tim trenutno prolazi... Neki isporučuju, neki se traže, neki za sada slabiji od očekivanog. Treba vremena da se sve to uklopi.

@Irr, mini turneja, izvinjavam se. :D

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 01, 2021. 4:12 pm

Irriducibili wrote:
Thu Sep 30, 2021. 11:57 pm
@Čekicar

To jednostavno nije tačno, Jokic, Simonovic ili Luwavu su proveli više sezona u Megi
Ako se dobro secam Luwawu je proveo samo 1 sezonu u Megi ali nije ni bitno,uvek ima primera koji ukazuju na suprotno ali sustina je da Mega kao klub nema rezultatske ambicije tako da im ne predstavlja nikakav problem da izgube najboljeg igraca ili da im ode u toku sezone,najsveziji primer Goga.

KKP po prvi put ako se ne varam potpisuje strance na vise od 1 sezone,poznato je da uglavnom zele iskljucivo jednogodisnji ugovor..KKP je po prvi put u stanju da pravi igrace za sebe...Koliko ce to potrajati?Ostaje da vidimo,nadam se da nije kratkog daha..
Irriducibili wrote:
Zašto bi proveo tri godine, ako nekim čudom zablista vec posle dve, pa se može lepo unovčiti. Čemu onda sve ove muke, ako cemo napraviti igrača od njega i pustiti da ode za dzabe?
Zato sto Zoc nije dosao da profitira prodajom igraca,vec da vrati klub na krov evrope.
Irriducibili wrote:
Koprivica je trenutno zelen, a Madar nije?! Ko god gleda njihove igre i učinak, lako ce uspostaviti znak jednakosti. Razlika je samo u ogromnoj prednosti što se tiče minutaže, koju Yam ima i ne koristi
Daleko je to od znaka jednakosti...statisticki nije sjajno ali odredjene stvari se ne zapisuju.

Ovo je potpuno nov tim,Zoc je nedavno na predavanju rekao da bi vecina ljudi koji se razumeju u kosarku,gledajuci mec Cibona-Partizan a da ne znaju ko je trener KKP,bila u fazonu koji indijanac vodi Partizan? :D

2 stvari su potrebne,strpljenje i vreme...Oko nove godine ce se druga pesma pevati :violin:

A kaputi se ne dele u novembru ;)

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Oct 01, 2021. 4:23 pm

Čele, kako vidiš ulogu Dangubića u ovoj sezoni?

Govori li ti nešto klupiranje juče?

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 01, 2021. 4:37 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Oct 01, 2021. 4:23 pm
Čele, kako vidiš ulogu Dangubića u ovoj sezoni?

Govori li ti nešto klupiranje juče?
Njegovo klupiranje me uvek raduje zbog nekih drugih stvari opste poznatih :D
Vidim ga kao nekog defanzivnog specijalca sa limitiranom minutazom gde nece smeti da odapinje za 3 kao do sada,sto smo vec videli u Zadru,napao je par puta prodorom do kraja posle finte posle 2 promasene trice...a znamo da je znao da ispali i 0/5,0/6 bez razmisljanja.
Klupiran je a da Kuruks nije bio u rosteru sto me raduje :D

U Trifin sut uopste ne verujem,promasio je 2 ciste posle skupljanja dole...Zoc ga vadi i ubacuje Glasa i od tog trenutka smo malo prodisali jer je mali daleko bolji suter...ne bih se iznenadio kada bi se Glas izborio skroz za Trifine minute..mali ima dobru ruku i kohones..mora da radi na ballhandlingu jer spoljni igrac bez kontrole lopte gubi mnogo na vrednosti...

Protiv Splita nismo videli cuvenu postavu sa Rade-Danga-Trifa :D ...Razmisljajuci o toj petorci uz Balsu i Mura,sto sam pisao posle Zadra da mi se ne svidja,dosao sam do teorije da na taj nacin mozda Zoc hoce da da vecu slobodu Muru,da on napadacki ponese tako poenterski impotentnu petorku jer je to igrac koji moze da sipa ko u nerotkinju :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Oct 01, 2021. 4:49 pm

Mene zanima raspodela minuta na 3 kad se vrati Kuruc koji će biti prva opcija. Radmila, Trifunović, Dangubić, Glas koji može da odigra na 3. Neko će morati van 12.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Oct 01, 2021. 4:56 pm

Batica ubica wrote:
Fri Oct 01, 2021. 4:49 pm
Mene zanima raspodela minuta na 3 kad se vrati Kuruc koji će biti prva opcija. Radmila, Trifunović, Dangubić, Glas koji može da odigra na 3. Neko će morati van 12.
Ima tu dosta kandidata za van 12,s obzirom koliko igraju Mileta i Balsa i da sav teret unutra pada na pleca Smailage i mocnog Ledej Zeka

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Oct 01, 2021. 5:35 pm

Kad se popuni tim sa 2 centra očekujem da se za mesto 12. igrača bore Dangubić, Trifunović i Glas, a da će Miletić biti 15. igrač ili će ići na pozajmicu.

Locked