Necu se iznenaditi ako sns lopatu saceka novi ugovor
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2019/20
Komedija.. 
Nego je li zabagovao Ostojin brojac za sezonske ne mrda sa 2000 
Pa to je i logično, posto je najveci popust prosao. Ne treba sada ocekivati neki veci bum oko sezonskih, sve preko 3k je dobro, imajuci sve u vidu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Dok ne baci 'bombu' na beku
Mada nas je Mjastorovic batovao 
Pa ne znam, cisto sumnjam, povecace gledanost, ali sezonskih tesko. Sve zavisi, ali ova ekipa je jaca od one proslogodisnje, videcemo start i to ce jos vise privuci ili odvuci ljudi.
Po meni su pribliznog kvaliteta misljenja sam da je Renfro bolji od Voldena i u ovom trenutku Vanja od Pejdza ili Jaramaza na 3 smo u slicnoj situaciji eventualno smo na 4 bolji i na 5 zasigurno, daleko je ovo bek nam je bas pozicija dje nesmijemo da omanemo jer je ovo dosta tanko koliko god se neki loizli..
Pa cisto sumnjam da se ostaje na beku. Ovo je iskusnija ekipa i bolja. Uz par tih planiranih pojacanja, sigurno. Mozemo i po pozicijama, ali dovoljno govore kvote kladionica za EC, gde kazu da samo 5ti favorit. Uz jos 2 pojacanja, zaista to deluje da mozemo u EC daleko.
Ali, ponavljam na papiru, meni se uopste ne svidja kako funkcionise danasnji KKP, a mom nekom vidjenju uskoro. Da sacekamo jos neke stvari.
Ali, ponavljam na papiru, meni se uopste ne svidja kako funkcionise danasnji KKP, a mom nekom vidjenju uskoro. Da sacekamo jos neke stvari.
Meni je zanimljivo zakup Corna na 3godine a sad treninzi u SC Master koji je na prodaju.
Da pa zato sam i napisao u ovom trenutku, ali uz 2 pojacanja ekipa moze da izgleda fenomenalno, ali ako je jedno od ta dva Birca to je presipanje iz supljeg u prazno, pa i cigani su prosle god bili 4-5 favoriti pa su ispali u 2 krugu, nista ne znace kvoteCikaZika wrote: ↑Tue Aug 20, 2019. 8:51 pmPa cisto sumnjam da se ostaje na beku. Ovo je iskusnija ekipa i bolja. Uz par tih planiranih pojacanja, sigurno. Mozemo i po pozicijama, ali dovoljno govore kvote kladionica za EC, gde kazu da samo 5ti favorit. Uz jos 2 pojacanja, zaista to deluje da mozemo u EC daleko.
Pa naravno da ne znace, ali pokazuju neki pokazatelj pre pocetka i to dobar. Mozemo mi i do trofeja i do ispadanja u grupi, sve je moguce, to je sport.
Ali, ako realno gledamo ovo je jaca ekipa, sa trenerom koji ce proci pripreme, ne doci u sred sezone.
Ali, ako realno gledamo ovo je jaca ekipa, sa trenerom koji ce proci pripreme, ne doci u sred sezone.
Naravno to sve stoji uzmi papir 2009/2010 i onda onaj papir sa Vladinim timom i strancima koji je na papiru vidno jaci od Duletovog, ali Dule ih je odveo na f4, dosta toga je skriveno, dosta toga se ni meni uopste ne svidja, bek je vitalna pozicija koja ce nas ili lansirati ili zakucati..
- White Mamba
Dobro ljudi Misirac ili ne ? 
Sutra detaljnije.
Do tada Misirac nije tema KKP, vec reprezentacije