KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
dacolik

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by dacolik » Wed Nov 10, 2021. 11:19 pm

+1
I neka vide da dovedu centra kad se Leday povrijedi.
Ajde sto je nocas igrao 38 minuta (mozda i malo preko), nego sto je i protiv jebenog Fmp-a igrao 30 minuta.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Nov 10, 2021. 11:23 pm

Mec izgubljen potpunim nedostatkom koncentracije i pripreme.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Nov 11, 2021. 12:54 am

Bio sam iznenadjen odlukom Durana da Puntera brani preuzimanjem,nije odustajao od te odluke ni kada je Punter resavao 1vs1.
Smatram da ce svaka ozbiljna ekipa odabrati agresivno iskakanje gde Punter ima ozbiljnih problema..Brzo ostaje bez driblinga,nikada ne razdvaja,retko ide preko C koji je na iskakanju..Carini loptu i povlaci se unazad sto je najgora moguca opcija-nas C vec ode po dubini,zavrsi u reketu i Kevinu su sve opcije poprilicno udaljene,lopta leti dugo sto je idealno za steal..
Hard hedge se resava tako sto se visoko postavi PnR,to i radimo ali Punter kada vec ne razdvaja i ne ide preko C,mora da podeli odmah pas za naseg C iz short rolla ili da dodaje prvom saigracu u korner i preko trougla da se trazi centar..

Ovo sto Punter radi u 90% situacija nakon hard hedge-a mi se uopste ne svidja i smatram da rival bas to i zeli..

Ocekujem da ovo uskoro resimo...

Edit:Trifunovic kada nije prepoznao kod prve otvorene trice da ima livadu ispred sebe za lagan zicer zaista ne znam kako ce nesto komplikovanije videti...
Inace pisao sam ranije koliko ne verujem u njegov sut...2 otvorene trice ne mogu otvorenije biti kao na treningu je fulao...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Nov 11, 2021. 1:22 am

Tommen wrote:
Wed Nov 10, 2021. 11:05 pm
Do kada cemo da se lazemo da nam ne treba plej?
Znaš i sam da su se pojavili neki novi talibani, zaslepljeni slepom verom u vodju, imuni na bol i potpuno nezainteresovani za sadašnji, realni život, dok maštaju o devicama koje ce ih nekada čekati. Uzalud se nerviramo, da Haibatullah (Želimir) sutra izvede juniorski tim, oni bi se poklonili i konstatovali da se njegova ne poriče....

Definitivno je najteže kad si jako blizu, a opet beskrajno daleko. Takav imamo slučaj sada, čitav niz kvalitetnih igrača koji ne mogu da do kraja iskažu svoj kvalitet, jer su sputani saigračima koji ne mogu da ih isprate, uz neshvatljiv mazohizam i tvrdoglavost onih koji bi morali to da reše
non mollare mai

Stomatologog

Post by Stomatologog » Thu Nov 11, 2021. 3:23 am

Tebi Vujosevic ne valja sad ti izgleda ni Zeljko ne valja.
Nije Zeljko lud pa da ne vidi da mu plej treba.Zato mu i ne igra Madar puno.
Vjerovatno da se ceka neko iz EL da bude sutnut ili npr Luca Vildoza...
Samo on zna zasto je drzao trifunovica veceras kad se lomilo,vjerovatno da bi mu pokazao koliko ne zna jer je ovaj regularni dio suvise dugacak tako da racunam da smo prvi i sa 3 mozda cak 4 poraza.

Houdini

Post by Houdini » Thu Nov 11, 2021. 6:37 am

pusti ti Irra, njemu je uvek strano bilo milije od naseg, uvek ce biti Trinkijeri ispred Duleta i Zeljka.. on je znas.. drugosrbijanac, ma pusti to..

lm, poraz ko poraz, kako smo prosli put dobili, sada smo izgubili.. najveci problem su ti padovi, koji su kod mladih igraca normalni i treba neko ko moze da iskreira i bude jos jedna opasnost vise u napadu.. i dalje mislim da na ovaj tim i 1/2 igrace koje imamo, bi bolja varijanta bila dovesti trojku koja sve to moze.. jer na poziciji 3 na zjapi krater..

sto se Trifunovica tice, njegova uloga bi trebalo da bude 3D igrac sa klupe.. domaci igrac, koji ce ti dati odbranu i da pogadja otvorene suteve. otprilike po hijerarhiji malo bolja verzija Strahinje Milosevica.. ima uspone i padove, ali mislim da su ljudi generalno od njega ocekivali da bude Bogdan, pa su i kritike ceste..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 11, 2021. 10:26 am

Trebalo bi to da bude njegova uloga ali je on previše tupav za to. Prošle sezone se videlo da mu je inteligencija slabija strana, da loše čita situacije na terenu i u odbrani i u napadu. Na sve to onaj loš stav na terenu i teleći pogled... Njegov najveći kvalitet je taj sporadičan šut za 3 a ni otvorene šuteve obično ne može da pogodi. Pisao sam da može maksimalno da bude igrač nivoa Dangubića ali sam se zajebao, on neće biti ni nivo Mihe Andrića.

Kad već ne možemo da ih se rešimo, najbolje bi bilo da se njemu i Zagorki kupe 2 fotelje, da se stave na kraj klupe i da njih dvojica ne ustaju tokom cele utakmice.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

samig

Post by samig » Thu Nov 11, 2021. 10:42 am

Houdini wrote:
Thu Nov 11, 2021. 6:37 am
pusti ti Irra, njemu je uvek strano bilo milije od naseg, uvek ce biti Trinkijeri ispred Duleta i Zeljka.. on je znas.. drugosrbijanac, ma pusti to..

lm, poraz ko poraz, kako smo prosli put dobili, sada smo izgubili.. najveci problem su ti padovi, koji su kod mladih igraca normalni i treba neko ko moze da iskreira i bude jos jedna opasnost vise u napadu.. i dalje mislim da na ovaj tim i 1/2 igrace koje imamo, bi bolja varijanta bila dovesti trojku koja sve to moze.. jer na poziciji 3 na zjapi krater..

sto se Trifunovica tice, njegova uloga bi trebalo da bude 3D igrac sa klupe.. domaci igrac, koji ce ti dati odbranu i da pogadja otvorene suteve. otprilike po hijerarhiji malo bolja verzija Strahinje Milosevica.. ima uspone i padove, ali mislim da su ljudi generalno od njega ocekivali da bude Bogdan, pa su i kritike ceste..
Trifunovic da ti da odbranu i da pogadja otvorene suteve... Mozda ne mislimo na istog Trifunovica.

Sut mu je u najmanju ruku sporadican od kad je dosao u Partizan ja ne vidim segment u kojem je on napredovao.

Sto se odbrane tice sve ste videli sinoc gde nije bio u stanju par sekundi da faulira Jelineka, kretnje su mu bas spore, kad juri igraca po blokovima zapne vec u prvom bloku. Njega su deca Radničkog lagano vozala u onoj prijateljskoj utakmici.

Nabroj jedan kosarkaski segment u kojem je on napredovao u poslednje 3 sezone, izuzev nabacivanja kg gde je postao jos tromiji.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Nov 11, 2021. 2:37 pm

Stomatologog wrote:
Thu Nov 11, 2021. 3:23 am
Tebi Vujosevic ne valja sad ti izgleda ni Zeljko ne valja.
Nije Zeljko lud pa da ne vidi da mu plej treba.Zato mu i ne igra Madar puno.
Vjerovatno da se ceka neko iz EL da bude sutnut ili npr Luca Vildoza...
Samo on zna zasto je drzao trifunovica veceras kad se lomilo,vjerovatno da bi mu pokazao koliko ne zna jer je ovaj regularni dio suvise dugacak tako da racunam da smo prvi i sa 3 mozda cak 4 poraza.
Ako zanemarimo stvari izvan terena, svakako mi ne valja kad prepoznam Vujoševicev sistem kod Želimira, odstranjivanje konkurencije odabranom mladuncu, usled čega trpi rezultat kluba

Madar je bio Želimirov izbor i da ponovim još jednom, nemam zamerki, dečka smatram izuzetno talentovanim. Ali da se čovek koji je sve trofeje osvojio imajuci u timu najbolje evropske plejeve, osloni isključivo na praktično početnika, mi je neshvatljivo i neprihvatljivo. Konstatuješ da i on vidi da nam je potreban plej. Naravno, to čak i onaj što bi dovodio trojku u tim prepunjen trojkama možda vidi, nego ne znam ko mu je branio da ga dovede? Nisu deficitarna roba poput centara, pa da nije imao izbor

Zašto bi pokazivao Trifinom malom koliko ne zna, šta dobija time? Koliko god da je njegova pojava u ključnim trenucima misterija, još više užasava činjenica da ima višegodišnji ugovor. A to nije nešto što ide na Želimirovu adresu
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Thu Nov 11, 2021. 6:51 pm

Irriducibili wrote:
Thu Nov 11, 2021. 2:37 pm
Ako zanemarimo stvari izvan terena, svakako mi ne valja kad prepoznam Vujoševicev sistem kod Želimira
ucio Zeljko od najboljeg..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Nov 11, 2021. 10:46 pm

Houdini wrote:
Thu Nov 11, 2021. 6:51 pm
ucio Zeljko od najboljeg..
Da je tako, najveci internacionalni uspeh bi mu bio osvajanje rumunskog prvenstva. U svojstvu savetnika....

Jedino što je od dotičnog naučio je kako napušavati navijaće Partizana, a nažalost nije i ko je Nebojša Čovic, ta kako se treba ophoditi prema njemu
non mollare mai

Stomatologog

Post by Stomatologog » Fri Nov 12, 2021. 1:49 am

Odgovor za IRR.Plejeva nekih i nije bilo ako cemo iskreno, pretpostavljam da ceka nekoga ko ce u El ili u NBA da bude nezadovoljan ulogom i da ga potpise na 2 god.Npr taj pengos nije ni 2.opcija u klivlendu.
Stefan Jovic mi ne djeluje kao nerealna opcija iako ga ne bih volio jer je cigan.
Sta je sa Vildozom, njime bi smo dobili dosta, od prijeko potrebne kreacije, odbrane i prodora fo ne tako loseg suta spolja.🤔
Procitah na jednom forumu da su nam ponudjeni i martin i lesor.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Nov 12, 2021. 2:21 am

Thompson nije plej? Nije bio zanimljiv jer nema šut, nema veze što ima sve drugo...

Što se NBA tiče, teško da ce neko otici nezadovoljan minutažom, jedino da dobije otkaz. A eventualni EL otpaci nam sasvim sigurno nisu potrebni

Vildosa je operisan, ne računaj na njega

Lessort jeste razmatran, porodični razlozi su ga odveli u Izrael i evidentno se usrecio. Martin nije bio opcija, a i nije tip igrača koji nam je potreban
non mollare mai

FKCZ

Post by FKCZ » Fri Nov 12, 2021. 10:51 am

Ako dozvoljavate meni kao zvezdašu mišljenje.
Mislim da je KKP pogrešio sa Madarom kao izborom na mestu pleja jer za ambicije koje ima KKP je trebao neko mnogo iskusniji i na kraju krajeva bolji. Uopšte ne shvatam taj hajp oko njega, fizički deluje nedoraslo, na sve to je stranac. I KKCZ i KKP fali centar i jedan kombo bek. I to se vidi, vidi svako iole prati kosarku. Treba biti realan pa reći da je Partizan od starta sezone imao dva ozbiljna protivnika, Huventud i Andoru.
Lesor i Martin se pominju oko oba kluba. Videćemo ali KKP po meni nije favorit za osvajanje EC pre Virtusa, Valensije, Lokomotive što ne znači da na kraju neće biti najbolji.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Fri Nov 12, 2021. 10:57 am

Madar je kao naslikan za rezervnog pleja a jos pleja cemo dovesti sigurno posto niko nije zavrsio sa selekcijom sto bi mi.Sto je tice "hajpa" zasluzuje ga jer je jedan od najvecih talenata na toj poziciji u evropi a to sto je stranac je nevazno.
Kojeg smo domaceg igraca na toj poziciji mogli da nadjemo da ima njegov pedigre a da je njegovih godina?

Locked