Kad vec uporedjujes Avramovica sa Gordicem i Cmm-om ja ne znam gde ti vidis da je Avram bolji asistent od pomenute dvojice?boki111 wrote: ↑Sun Dec 19, 2021. 4:16 pmA koliko je zapravo Aleksa dok igra plejmejkera taj koji kreira i donosi odluke?Irriducibili wrote: ↑Sun Dec 19, 2021. 2:19 pmPlejmejkera, šta drugo, nekoga ko vidi saigrače, ko može da ih razigra, ko nece tupkati loptu 20 sekundi, a onda uzeti divlji šut preko ruke ili uvaliti vruc krompir prvom do sebe....
Ukoliko ti i dalje nije jasno, pogledaj pod npr Lorenzo Brown, pa uporedi kako on vodi napad i pravi višak, a šta radi Aleksaaaaaa
Koliko puta igra plejmejkera a igra se ovako nesto
https://gifyu.com/image/SS31Y
Ovde je Mur taj koji treba da iskreira za sebe ili druge, u kasnijoj fazi napada Trifa.
Kada igra Panter, uglavnom je on taj (sada kada ne igra, preuzeli su dosta Glas, Madar i Aleksa).
Cinjenica je da ima i dosta situacija gde je Aleksa taj koji kreira i donosi odluke ali...
1. Manju odgovornost u tom pogledu ima od nekih drugih.
2. Mene je iznenadio jer vidi na terenu vise nego sto sam ocekivao (ili me je sezona sa Cmm-om i Gordom toliko ubila da mi je sve drugo dobro)
3. Normalno da pogresi, gresili su i mnogo bolji. Ali bih voleo kada neko kritikuje da bar izdvoji neke sekvence da pokaze to...
Prosek asistencija je tu negde, meni i sa Avramovicem na pleju ne lici na nesto bolje nego sa Gordicem i Cmm-om.
Da ne pricam za njegovu odbranu kako ga je Gordic juce lagano resavao a pre toga Ferel.