KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Šta tupiš ti, ne prepoznaješ li Diamantidisa i Sloukasa maskiranih u Aleksu i Moorea? Odaje ih levorukost, uzalud se neznanjem prikrivaju
Poznato je da sam, uz onu sisu Zajceva, bio najveci kritičar protivprirodnog bluda, oličenog u postavljanju VJ-a na klupu KKP, sa jasnom namerom da bude krpa, koja se kad dodje vreme može ukloniti. Što se na kraju i desilo. Ali VJ uopšte nije loš trener, naprotiv, nego u tom trenutku nije mogao da izadje iz senke (tada) debelog gurua, niti da se odupre njegovom uticaju. Ovo je sada po njegovoj meri, nema pritisak i može da se posveti košarci. Ako ti (vam) se ispuni želja i KKP postane neka Giga Mega, eto i stručnjaka za taj projekat
Poznato je da sam, uz onu sisu Zajceva, bio najveci kritičar protivprirodnog bluda, oličenog u postavljanju VJ-a na klupu KKP, sa jasnom namerom da bude krpa, koja se kad dodje vreme može ukloniti. Što se na kraju i desilo. Ali VJ uopšte nije loš trener, naprotiv, nego u tom trenutku nije mogao da izadje iz senke (tada) debelog gurua, niti da se odupre njegovom uticaju. Ovo je sada po njegovoj meri, nema pritisak i može da se posveti košarci. Ako ti (vam) se ispuni želja i KKP postane neka Giga Mega, eto i stručnjaka za taj projekat
non mollare mai
- White Mamba
Ajmo
Jebena
Jedinica
Solidno smo se izblamirali u poslednje 2 utakmice
Jebena
Jedinica
Solidno smo se izblamirali u poslednje 2 utakmice
- Irriducibili
Imajuci u vidu činjenicu da je Aleksa 32 minuta glumio plejmejkera, dobro smo mi i prošli
Sramno u svakom pogledu, ali i logična posledica neshvatljivog selektiranja tima. Sve je manje vremena da razum nadvlada sujetu
Sramno u svakom pogledu, ali i logična posledica neshvatljivog selektiranja tima. Sve je manje vremena da razum nadvlada sujetu
non mollare mai
Ne treba sad dirati roster. Kasno je za to.
nastavljamo da pravimo ekipu na duze staze.. a kako drugacije..
Irr meri pritisak, da ne predje 200 i samo pozitivno razmisljanje
Irr meri pritisak, da ne predje 200 i samo pozitivno razmisljanje
- Irriducibili
Za razliku od nekih drugih kojima krštenica drugačije govori, Tristan jeste mlad igrač. A i vrlo je perspektivan...
Stvorila se sada prilična gužva na pozicijama 4 i 5, neko ce morati na trojku, a ja ne vidim ko bi to mogao biti
Za razliku od unutrašnjih, na spoljnim pozicijama i dalje teško krvarimo, ključeve tima drži levoruka verzija Branka Lazica, tako da su nam porodjajne muke za svaki koš zagarantovane
Stvorila se sada prilična gužva na pozicijama 4 i 5, neko ce morati na trojku, a ja ne vidim ko bi to mogao biti
Za razliku od unutrašnjih, na spoljnim pozicijama i dalje teško krvarimo, ključeve tima drži levoruka verzija Branka Lazica, tako da su nam porodjajne muke za svaki koš zagarantovane
non mollare mai
Ima li jos neki dobar plej iz Cacka?Irriducibili wrote: ↑Fri Jan 28, 2022. 2:50 amZa razliku od nekih drugih kojima krštenica drugačije govori, Tristan jeste mlad igrač. A i vrlo je perspektivan...
- Irriducibili
Kako to misliš još neki, ispada da imamo dobrog, te mu je samo potreban back up
Btw, pojavio se nagoveštaj da Želimir želi da ponovo bude Žoc
Btw, pojavio se nagoveštaj da Želimir želi da ponovo bude Žoc
non mollare mai
Ne zeli valjda da poremeti Aleksu? 
Svidja mi se agresivnost u prvom poluvremenu protiv Krke.
Svidja mi se agresivnost u prvom poluvremenu protiv Krke.
- Batica ubica
Dobra odbrana Pantera danas, bolja nego na prethodnim utakmicama.
Kuruc je odličan defanzivac, rekao bih da se profiliše kao naš najbolji defanzivac na perimetru. Samo još da mu kažu da sme da šutne kad je sam.
Iskreno ne znam gde će Vukčević, ovo što reče Irr da će neko morati na 3 a na 3 imamo 4 igrača. Ako Vukčević ulazi u 12 tipujem da ispadaju Radmila i Trifunović.
Kuruc je odličan defanzivac, rekao bih da se profiliše kao naš najbolji defanzivac na perimetru. Samo još da mu kažu da sme da šutne kad je sam.
Iskreno ne znam gde će Vukčević, ovo što reče Irr da će neko morati na 3 a na 3 imamo 4 igrača. Ako Vukčević ulazi u 12 tipujem da ispadaju Radmila i Trifunović.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Na 3 imamo 3/4 igrača.. 1/2 Kuruc i 1/4 Dangubić.. Ali baš ne znam ko bi mogao na 3,najbliži tome je Vukčević, ali ni on mi ne deluje..
Ima momaka koji napreduju, a ima i onih koji baš i ne.. Napomenuo sam negde na početku da mi se stav Madara ne dopada, ali reko ajde talenat će isplivati nekako.. Međutim sve više deluje da je on došao da čašćava prisustvom i onda džaba sav talenat.. On treba da igra 20 minuta najmanje ozbiljne mečeve, a on ni protiv Krke ne može ni 15..
Ima momaka koji napreduju, a ima i onih koji baš i ne.. Napomenuo sam negde na početku da mi se stav Madara ne dopada, ali reko ajde talenat će isplivati nekako.. Međutim sve više deluje da je on došao da čašćava prisustvom i onda džaba sav talenat.. On treba da igra 20 minuta najmanje ozbiljne mečeve, a on ni protiv Krke ne može ni 15..
- Batica ubica
Pa cele sezone je minutaža Madara jako mala o tome se pisalo ovde, bilo je utakmica gde drugo poluvreme ne uđe uopšte.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Znam samo sam mislio da će rasti vremenom dok on napreduje, ali ništa za sada nije pokazao, niti ima indicija sa ovim stavom..
Za razliku od recimo Balše koji koristi svaki minut..
Za razliku od recimo Balše koji koristi svaki minut..
Ne dobija priliku da grijesi. Makar ja to tako vidim.
- White Mamba
U ovoj novoj kosarci gde je pik primarna stvar, mi smo tu najtanji..
Zato sto nemamo jedinicu..
Zato sto nemamo jedinicu..