FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Sat Apr 02, 2022. 6:23 pm

Ova pobeda ne važi, što bi reko Đumi imali su veći posed lopte :D :D :D
Rutinska pobeda, 2 gola iz 2 prekida. Čakiju su zasluženo došli ovi golovi.
Na Milovanoviću se vidi da je ova pauza ostavila traga.
Lutovac sem one greške u prvom sasvim korektan, defanzivno čak i bolji od Živkovića.
Sad kup protiv Loznice da se prođe dalje pa onda teška utakmica protiv Čukaričkog na Banovom brdu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Apr 11, 2022. 8:58 pm

I tako, snovi o tituli ce trajati još par dana. Čudo je da uopšte još traje sa ovakvim igračkim kadrom. Osigurači su posebna priča, ciganska posla
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Apr 12, 2022. 7:45 am

Nažalost ne vidim način da dobijemo tamo... Kvalitrtniji su od nas, ako se otvorimo bojim se da ne prođemo kao protiv Fejnorda ovde.
Scenario koji priželjkujem je gol u prvih 15 minuta i onda da ih uvedemo u tuču do kraja utakmice da probamo da sačuvamo 0:1.
Da mi imamo prednost domaćeg terena i makar 1 bod prednosti mislim da bi situacija bila drugačija jer i oni teško dobijaju kod nas.
Stanoje je od ovog tima izvukao maksimum maksimuma, prosto kiksevi moraju da se dese negde u toku sezone. Većina prošlih trenera bi sa ovim timom već odavno bila na -10ak bodova.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Apr 16, 2022. 1:31 pm

Jedina stvar koja me raduje pred današnji meč je što su nas svi otpisali, već smo prežaljeni i poraženi. I to je odlično.
Što se tiče sastava tima najviše mi se sviđa sastav sa Markovićem iza Rikarda i mislim da bi im tako napravili najviše problema. Naravno Zdjelar i Jevtović na sredini da daju balans.
Igrački su jači, Kanga, Katai, Ivanić i Ohi su igrači koji mogu da reše utakmicu u svakom momentu. Kod nas sem Rikarda ne vidim nikoga, Natho je sve derbije tamo odigrao loše. Lazar je generalno na derbijima bled, od kad se vratio 5/7 derbija je odigrao loše. Možda Menig može da uđe u neku šansu kao na prošlom, onaj Pićini mi ne deluje sigurno.
O pristupu i fokusu ne moram da pričam, to su preduslovi da se ovo dobije. Mora u meso od prvog minuta, slično kao 159. derbi koji se igrao tamo kad je Bata Mirković vodio, kad smo ih prebili u njihovoj kući a danima pre toga se pravila atmosfera da smo gotovi i da će nam dati 5. Na kraju su im sudije spasavale bod.
Očekujem da Zdjelar bude najbolji na terenu.
Šanse MORAJU da se koriste jer ih nećemo mnogo stvoriti.
I da, Jojića zaboraviti u Teleoptiku kad se bude krenulo na utakmicu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Apr 16, 2022. 8:52 pm

Ovako je trebao da se igra prethodni derbi. Neutralisali smo cigane skroz, šansu nisu napravili.
Jevtović po meni najbolji na terenu, dobio je dosta duela, oduzeo dosta lopti, prava energija, mirnoća u pasu. Zdjelar bolji nego prethodni put, Jevtović mu je pravi parnjak.
Iznenađujuće dobra partija Miletića eto i njega jednom da pohvalim. Vujačić takođe solidan, ni Pavkov ni Ohi se nisu videli pored njih dvojice.
Pohvale i za bekove, Miljković sem one situacije gde nije do kraja zagradio Rodića jako dobar. Čaki takođe dobar prvo, Lutovac je solidno odradio drugo s obzirom da je igrao levog beka.
Menig najbolji u napadu, bio je konkretan, namestio šansu Terziću. Napravio im je najviše problema.
Terzić promašio jedinu šansu na utakmici, imao je neke greške i generalno loša njegova utakmica.
Rikardo non stop sa čovekom na leđima, okrenuo je i Dragovića i Erakovića par puta ali nije imao nikog da mu gurne loptu.
Nadam se da se Milošu Jojiću neće produžiti ugovor.

Stanojeviću zameram izmene koje su bile užasne. Lazar i Natho su morali u 65' i da se pojuri pobeda. Ovako izgledalo je kao da je menjao čisto da bi menjao.
Pristup utakmici ne mogu da mu zamerim preterano, kvalitetniji su od nas i da smo se otvorili ko zna kako bi prošli. Bilo bi jako ružno pljuvati trenera koji je sa limitiranom ekipom napravio jako dobre stvari ove sezone.
Šanse za titulu su na mimimumu minimuma. Mislim da jedino možemo da se nadamo da Lazetić sa TSCom u sledećem kolu napravi čudo i dobije cigane. Ako ništa, i dalje smo koliko toliko konkurentni a to nije bio slučaj u zadnje 4 sezone.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Apr 21, 2022. 10:32 pm

Nemam zamerki u vezi derbija, ozbiljnu razliku u klasi smo neutralisali velikom borbenošcu i požrtvovanjem. To je sve što tražim od igrača, dajte maksimum, pa za šta to bude dovoljno

Cigani su nas u prvom potcenili, u drugom rutinirali. Da se još igralo, primili bi mi gol, nismo mogli više da stojimo na nogama

Titulu smo izgubili u prva dva derbija i protiv malih klubova, ali mora se priznati da igramo pod nemogucim, potpuno neravnopravnim uslovima
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Apr 27, 2022. 4:36 pm

Ovo što je danas igrao Miloš Jojić je isto kao kad bi mene neko ubacio da igram u Partizanu. Poklonio im je gol, pa posle zamalo i drugi. Tužno da tužnije ne može da bude. Nadam se da mu se posle još jedne sramote ove sezone (Soči u gostima, Santa Klara u gostima, Gent u gostima. drugi derbi, Fejnord i ovde i tamo) neće ponuditi novi ugovor i da će otići na kraju sezone. Previše puta ove sezone je odigrao sramotne utakmice da bi ostao u klubu.
Posle izmena pokazana je reakcija i Stanojevićev odličan potez jer je podigao tim psihološki.
Natho majstor fudbala, za razliku od Jojića treba mu dati ugovor na koliko želi.
Čestitke Miljkonu na prvencu u drugom mandatu, poslednji za Partizan beše na proslavi titule 2011. protiv Slobode i to je bio lep gol pod prečku ako se dobro sećam.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Apr 28, 2022. 9:22 am

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Apr 29, 2022. 3:25 pm

Čuj treba transfer da se plati, zar to ne ide po principu dam ti sad jedan deo a ostalo ti platim nikad? Kakve jajare vode jedan klub kao što je Partizan, ovo nema ni u Zanzibaru. I to ovo nije prvi takav primer, za Ožegovića svojevremeno nisu platili Čukaričkom (transfer obavljen leta 2017.) da bi se u zimu 2020. Savo zainteresovao za Docića gde Čukarički uopšte nije hteo da priča sa Partizanom dok se ne isplati Ožegović.
Da ne pominjem to što im je prošle godine najbolji igrač tima svojevoljno otišao jer mu nisu plaćali kirije za stan, jer mu jedan bonus nije isplaćen 2.5 godine a drugi par meseci.
Oprost dugova igrača smo počeli da slavimo skoro kao osvajanje kupa, Janković je recimo oprostio blizu 200k evra, Jevtović, Šćekić, Milenković eto iz glave par igrača. Ostojića su ucenjivali u leto 2018.. I to Iliev ponosno izlazi u medije i kaže kad igrač oprosti dugovanja.
Dobro fudbalski klub Partizan i dalje postoji s obzirom na to ko ga vodi i kako ga vodi. Đurati je bio crn da nema gde dalje, dugovalo se i ispumpavale su se pare iz kluba ali od Miloša Vazure veći šljam i ološ nije ušao u FK Partizan.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 02, 2022. 9:34 am

Za Vuletića se postavlja pitanje zašto sve ovo nije rekao 2018., što je čekao 4 godine?
Ipak, lepo je znati šta sve radi Miki Vazura...
https://nova.rs/sport/fudbal/vladimir-v ... -navijaci/

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun May 08, 2022. 1:13 am

Meni je smešno, a još više tužno, kad u ovakvim okolnostima neko udara po Stanoju i igračima, a realno je podvig imati takav zaostatak za ciganima u ovakvim okolnostima

Ne samo zato što protiv njih niko ne sme ni da pokuša da igra, vec i što odavno razlika u kvalitetu nije bila veca. A granice bahatosti se sve više pomeraju, sada se pregovara i sa Dzubom, koga Zenit želi da produži. Mi cemo odgovoriti verovatno ponovnim vracanjem Nikolica
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed May 11, 2022. 6:49 pm

Ja ne pamtim da smo protiv bilo koga zadnjih godina u prvom poluvremenu imali 4 šanse 1v1 sa golmanom, i posle onu petu iz kontre gde je Natho pogrešio.
Jojić nastavlja sa svojim partijama, izgubio je loptu kod njihovog gola i posle nije bio sposoban ni faul da napravi da prekine kontru.
Idemo u finale da probamo da osvojimo trofej posle 2 sezone pauze.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 22, 2022. 8:48 pm

98 bodova, 31 pobeda, 5 remija i 1 poraz. Gol razlika 85:13.
Stanojević je iz ovog tima iscedio suvu drenovinu. Kiks protiv Napretka nije nam sviran penal, kiks protiv Čukaričkog nije dodeljen čist crveni... Proleter je mogao da se dobije, ali teško je zamisliti da mogu da se dobiju sve utakmice, pogotovo sa ovakvim timom. U ovakvim uslovima gde protivnik u drugom delu sezone ne može da kiksne teško da je moglo bolje.
Ostaje finale kupa da probamo da osvojimo makar nešto posle 2 sezone ničega, pošto smo prethodne 2 i tu gubili na penale. Kvalitetniji su od nas, očekujem opet tvrdu utakmicu i 0:0 ili 1:0 za nekoga.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon May 23, 2022. 1:39 am

Potpisujem, ostvaren je maksimum
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu May 26, 2022. 8:20 pm

Onaj ko je doveo Nemanju Miletića treba krivično da odgovara, a tek će biti tuga ako mu se produži ugovor.
Sve je išlo ko uzkurac danas, prvo povreda Jevtovića kao ključnog čoveka na sredini i onda primljen gol upravo posle njegovog izlaska zbog manjka agresivnosti na sredini.
Gol posle kog smo imali igru, osećalo se da možemo da okrenemo ali onda Nemanja Miletić dečko ne zna da proceni da li može da stigne do lopte kocka se na pola terena. Toliko o njegovoj igračkoj inteligenciji.
Ne očekujem da Stanoje ostane posle svega ovoga, a lud je svako ko dođe na ovu ekipu i da sarađuje sa ovom bagrom iz uprave.
3 sezone bez trofeja, ali bitno je da su fotelje sačuvane... Preselo im dabogda.

Post Reply