KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
Irriducibili

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Irriducibili » Mon May 23, 2022. 1:53 am

Dodjosmo posle toliko godina do finala, ali se mora preskočiti i ta poslednja stepenica

Bucucnost je jako loša i ne sme da nas zavara. Ali nismo bez šansi, ovai tim cigana u najmanju ruku nije bauk
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 23, 2022. 10:49 am

Eto finala posle 9 godina pauze. Koliko dugo nismo igrali finale govori činjenica da se igrao F4 zadnji put kad smo igrali finale :D
Odlična energija sinoć, očekivano pokazana reakcija i zaslužena pobeda. Pohvale svim igračima za sinoćni meč.
Očekujem da cigani u sličnom stilu dobiju Olimpivitu, ne vidim scenario gde gube današnji meč pred Pionirom punim žgadije.
U finalu sa ciganima očekujem 3:1 za njih, imaju više upotrebljivih igrača od nas a ključna razlika će biti naš nedostatak plejmejkera. Drugo, ovo je za nas prvo finale posle 9 godina dok njihovi kerovi Lazić, Dobrić, Davidovac, Kalinić, Marković, Mitrović i ostali imaju mali milion ovakvih utakmica, tačno znaju kako treba da uđu u utakmice, kako treba da ujedaju, da vrše pritisak na sudije. Radonjić kao trener takođe ima mali milion ovakvih serija koje je vodio i zna tačno kako treba pripremiti tim.
Ne mogu ni da zamislim kako će izgledati kad budu stavili svoje goniče na Madara na presingu preko celog terena...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Mon May 23, 2022. 1:24 pm

Batica ubica wrote:
Mon May 23, 2022. 10:49 am
Eto finala posle 9 godina pauze. Koliko dugo nismo igrali finale govori činjenica da se igrao F4 zadnji put kad smo igrali finale :D
Odlična energija sinoć, očekivano pokazana reakcija i zaslužena pobeda. Pohvale svim igračima za sinoćni meč.
Očekujem da cigani u sličnom stilu dobiju Olimpivitu, ne vidim scenario gde gube današnji meč pred Pionirom punim žgadije.
U finalu sa ciganima očekujem 3:1 za njih, imaju više upotrebljivih igrača od nas a ključna razlika će biti naš nedostatak plejmejkera. Drugo, ovo je za nas prvo finale posle 9 godina dok njihovi kerovi Lazić, Dobrić, Davidovac, Kalinić, Marković, Mitrović i ostali imaju mali milion ovakvih utakmica, tačno znaju kako treba da uđu u utakmice, kako treba da ujedaju, da vrše pritisak na sudije. Radonjić kao trener takođe ima mali milion ovakvih serija koje je vodio i zna tačno kako treba pripremiti tim.
Ne mogu ni da zamislim kako će izgledati kad budu stavili svoje goniče na Madara na presingu preko celog terena...
Potpis od reci do reci osim sto ocekujem 3:2 za musave. Ne vidim kako ce neko do brejka u Pioniru(i mi smo tamo domaci u finalu valjda), pogotovo mi zbog opisane situacije sa gonicima i nasim neuhranjenim stenetom.

Jedini scenario da se na neko sutersko ludilo uzme brejk i da se dobiju dve kuci.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon May 23, 2022. 7:17 pm

Evo prema Slagalici Aleksa Avramović se proslavio u košarci :D :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri May 27, 2022. 10:40 pm

Potpuno očekivan rezultat. Ono što se i znalo, iskusnija ekipa koja tačno zna šta radi.
Prvo poluvreme je sasvim solidno izgledalo. Avramović je zaličio na igrača, Madar mimo svih očekivanja pristojan. Onda su u 3/4 krenuli agresivnije, gde nismo znali da odgovorimo.
Kao što se zna odavno previše zavisimo od Pantera, cigani su to naravno prepoznali i maksimalno koristili. Čak je Panter solidno rešavao udvajanja gde je kreirao otvorene šuteve. Dosta otvorenih šuteva i nismo pogađali što u ovakvim serijama mora da se pogađa. Mur je recimo promašio 2 otvorene trojke, iako je posle toga vezao 8 poena.
S druge strane oni su svoje otvorene šuteve pogađali u velikim %, kaznili su sve naše loše odbrane linije za 3. Davidovac, Dobrić i Ivanović kao i uvek protiv nas X faktor. Lesor kao pogubljen u odbrani, glupi faulovi i loše čitanje situacija. Ne znam zašto svaki pik branimo iskakanjem centara pogotovo kad je Koprivica na terenu.
Ne znam šta su zajebali Kuruc i Dangubić ali moraće u drugoj utakmici na teren. Kalinić kad god je krenuo leđima prema košu na Trifunovića i Zagorca nastao je problem. Dangubić i Kuruc su dva najbolja defanzivca u ekipi i neko ko ovde može da odgovori na agresivnost njihovih kerova, da se malo to izniveliše. Trifunović i Zagorac kombinovano 0 poena i 1 uzet šut. U odbrani nisu bili faktor takođe, videlo se od starta da Zagorac ne može da brani Dobrića kad ovaj krene u šuterske kretnje.
Madar kao neko ko je planiran za startnog pleja 0 asistencija...
Ne vidim način da napravimo brejk, a ni da se sa 2:0 vratimo na 2:2 i da izborimo majstoricu. Loša selekcija dolazi na naplatu.
Last edited by Batica ubica on Fri May 27, 2022. 10:43 pm, edited 1 time in total.

White Mamba

Post by White Mamba » Fri May 27, 2022. 10:42 pm

Izrutinirani najlaganije
Bolno ocita razlika u pameti 2 tima
Jedni su dosadni, sistematicni, odgovorni agresivni, i limitirani za najvece domete, drugi nisu tim..
Skup individualaca koji ne mogu da drze koncentraciju vise od 15ak minuta, koji kad prosipaju prosipaju sve bez zadrske, koji ne igraju odbranu..
Ko je ovo sastavljao...
Jesus Marijo

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat May 28, 2022. 12:36 pm

U napadu bez smislene akcije, ko dohvati loptu izolacija, pa šta bude. Ali nije ni bilo za očekivati da na kraju sezone izostane silovanje i indijanština, što smo gledali od početka

Mnogo mi više bode oči odbrana, ne možemo ništa da odbranimo. Jesu pogadjali teške šuteve, ali mimo toga su konstantno pravili prednost. Naša odbrana je hodajuci mismatch, za par sekundi oni su ga vec ostvarili. Odbrana pika je katastrofalna, takva je cele sezone, tu sam se nadao napretku koji je izostao. Skandalozno primanje laganih koseva na backdoor utrčavanja, konstantna ispadanja, prouzrokovala su epilog. A najbolja ilustracija je kad White istrčava kontru potpuno sam, njegov čuvar čak ni ne pokušava da ga stigne. Sramno

Da li možemo bolje u drugoj? Sumnjam, ali nada umire zadnja
non mollare mai

Reaper

Post by Reaper » Sun May 29, 2022. 10:31 pm

Hoćemo ih otresti u petoj?

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 29, 2022. 10:58 pm

@Reaper
Možda u petoj u finalu KLSa, ova serija se završava u četvrtoj najkasnije.

Ništa neočekivano. Čvrstina i više upotrebljivih igrača, naše prodate lopte koje su kaznili... Mnogo loša odbrana linije za 3 poena, većina njihovih šuteva za 3 je bila otvorena. Odbrana od pika gde Lesor pravi grešku za greškom, od zagrađivanja saigrača do glupih faulova. Sve se to ponavlja kroz celu sezonu.
U Pantera kao da je ušao Rade kapiten, dozvolio je da uđe u problem sa faulovima i to je koren svega lošeg posle toga. Kao lider i najbolji igrač ove ekipe za sad se nije pokazao u ovoj seriji.
Ledej za nijansu bolji od Pantera, pojavio se sa poenima pri kraju ali izgubio loptu u napadu i promašio jedno od ključnih bacanja. Onu loptu pod našim košem koju je izgubio mu ne treba mnogo zamerati jer je pozicija bila teška.
Avramović najbolji naš igrač danas, odlična energija nisu ga poremetile uvrede žgadije. Kad se koncentriše na poentiranje više nego na asistiranje postaje produktivniji.
Odlična rola Mura, šteta samo što se promašilo sa Madarom kao prvim plejom inače bi Mur bio izuzetan.
Lesor pokazao da ima prednost pre svega na niskom postu protiv bilo koga od njihovih visokih, par puta je delovao dosta dominantno. Glupi faulovi su ga sprečili da odigra više i kvalitetnije. Na kraju nije mi jasno što se promašivalo bacanje, umesto da proba da ga da al ajde.
Madarova solidna odbrana u prvom i to je manje više to, opet neke izgubljene lopte...
Vukčević i Glas nemi posmatrači, Trifunović 3.5 minuta, Koprivica par sekundi a Kuruc i Dangubić kao 2 najbolja defanzivca tima na perimetru sede sa Savićem iza koša... Jedni od retkih koji mogu fizički da odgovore njihovim kerovima.
Uvrede nisu ništa novo, ništa ne iznenađuje i ne treba da bude drugačije. Ovo nije rivalstvo ovo je mržnja, Željku su još u novembru poslali jasnu poruku. Ipak su oni igrači/trener/funkcioner Partizana, neće ih dočekati uz cveće i aplaudirati im.
Edit: uvek nešto izmakne pa tako i ovog puta. Smajli je ove dve utakmice imao uticaj kao i ja otprilike. Nije isti igrač sa početka sezone, ali ni blizu. Ovo je bio nivo Kenana Karahodžića i Stefana Jankovića.

White Mamba

Post by White Mamba » Sun May 29, 2022. 11:13 pm

Nemam problem kad nas neko isprasi
Imam, ali to je druga tema, zameram nama
Ali ovaj svinjac, upaljaci sranja, umalo pegla posle tekme...msm..bitno da je zli Dulo otisao da nema tenzija vise..
Plus bad tendenciozno sudjenje u nekim momentima
Ako nas ovo ne podigne, teraj sve u djavola

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun May 29, 2022. 11:28 pm

Braćo ne znam šta se očekuje, ovako je zadnjih 10 godina. 2012. su drmali koševe u Železniku, polivali Vladu urinom i poručivali Mačvanu da vrati konju glavu.
2014. su takođe u Železniku naše igrače gađali bakljama posle kraja utakmice.
Novici i Pavloviću vređali malu decu.
O Duletu da ne pričamo.
Problem svega ovoga je to što je Želimir mislio da će biti pomiritelj, napušavao naše navijače na skandiranje Vesni a oni njemu odmah da se napuši. Stavili su odmah do znanja šta misle i kako će se ponašati. Sa njima nema nikakvog gospodskog pristupa, samo vraćati istom merom. Ovde nema džentlmena niti bilo džega sličnog, samo iskonska mržnja. Ne sumnjam da će to naši navijači prepoznati, samo treba reći Željku i ostalima da ne glume gospodu nego da puste da ide performans naših, umemo i mi da budemo stoka. Tribine ne smeju da isprazne ni njima ni nama.
Za suđenje nemam zamerke, nisam video neko navlačenje kao što je to slučaj godinama unazad.

White Mamba

Post by White Mamba » Sun May 29, 2022. 11:46 pm

Imam ja na one sitne stvari, koje te drze na lancu, tipa radetov faul na skoku, pa sledeci napad faul mura, 3+1 holins, pa se onda isto to ne svira na panteru, koraci mitrovica, 0,6 mitrovica i tako to..sve je to kad si tu na 2 poseda...
Ne znam, mene taj svinjac grozi iznova i iznova, nisam imun

dacolik

Post by dacolik » Mon May 30, 2022. 1:47 am

Aleksa, sve ti je oprosteno.

Bekdor

Post by Bekdor » Mon May 30, 2022. 10:46 am

dacolik wrote:
Mon May 30, 2022. 1:47 am
Aleksa, sve ti je oprosteno.
Zašto, jer je prvi pobjegao u svlačionicu?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue May 31, 2022. 4:22 am

Batice, sudjenje je bilo skandalozno, Dragojevic nas je upropastio

O našim internim problemima posle trece
non mollare mai

Locked