Liverpul 2 kola 2 kiksa, već 4 prosuta boda.
Palas sinoć u 5-4-1 formaciji, 9 igrača iza lopte i samo Zaha na kontre šta uradi uradi a uradio je

Odlični bekovi Palasa i Klajn i Mičel dosta agresivni, terali su Dijaza i Salaha daleko od gola. Prednost kad se igra sa 5 pozadi su 2 igrača koji su gotovo uvek ekstra igrači, pomoćni igrači u odbrani. Takođe Džordan Aju koji je celu karijeru bio špic od zadnje Hodžsonove sezone igra desno krilo i bez pogovora pokriva desni bok u odbrani, sinoć je bio odličan takođe neutralisao je Robertsona većinu utakmice.
Vijera se do sad pokazuje kao dobar trener, takmičar je i ekipa mu tako igra protiv svakog. Ulaze nabrijano protiv svakog. Sviđa mi se što imaju utakmice i kad igraju pragmatično i kad igraju ofanzivno.
Andersen odličan igrač.
U Liverpulu Net Filips je izbio u prvoj postavi, čudi me da je bio ispred Gomeza pogotovo jer su probali da pecaju Zahu na ofsajd. Filips sasvim dobar štoper što je i sinoć pokazao, fali mu brzine jedino. Može da bude startni štoper u većini PL timova. Tehnički je napredovao.
Dijazov potez majstora, ulaz u sredinu i šut u dalji ugao. Kao što sam pisao i prošle sezone nudi nešto suprotno od Salaha, Manea i Žote a to je igra sa loptom u nogama a ne igra u dubinu.
Nunjezova glupost, dozvolio je da ga Andersen isprovocira.