Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Italijanska Serija A
Ne mrači, sad imate zadatak da ostavite kučku ispod crte i svima ce biti potaman
non mollare mai
Ne bi bilo loše da Italija postane država, pa za ono što su uradili juče Lukakuu i pre neki dan Stankoviću na keca zatvara stadione na 5+ utakmica..
@Irr oni će ostati na petom mestu, ali ne zbog nas već zbog Juventusa koji će u 4 do kraja lige..
@Irr oni će ostati na petom mestu, ali ne zbog nas već zbog Juventusa koji će u 4 do kraja lige..
- Irriducibili
ako oduzmu vama i Romi po 15ak bodova.. zatim nahvataju Milan i uzmu im jos 15ak..
mogli bi da se nadamo mestu u 4 ove sezone..
mogli bi da se nadamo mestu u 4 ove sezone..
Razvaljeni od strane Salernitane.. Idemo dalje idemo niže..
I naravno evo ga opet priča kako smo igrali bolje i zaslužili pobedu
kako mu ne dosadi..
Mada uzima 10 miliona po sezoni, može i da troluje.. Ionako mu je sledeća stanica Leće..
Da citiram
I naravno evo ga opet priča kako smo igrali bolje i zaslužili pobedu
Mada uzima 10 miliona po sezoni, može i da troluje.. Ionako mu je sledeća stanica Leće..
Da citiram
- Irriducibili
Ajdeeeee...
Sjebao je vas drugi tim iz Torina, za Juve smo se mi pobrinuli
non mollare mai
Ima još da se igra dosta.. Mada ih je ovaj poraz poremetio..
U svakom slučaju, dva tima za LŠ se već znaju.. Roma je odlična sa Murinjom očekivano, nadam se da su oni treći..
Za četvrto mesto ako Milan nastavi sa kiksevima, plus ova LŠ, može Juventus da zapreti, možda i Atalanta, mada i oni su kiksali..
U svakom slučaju, dva tima za LŠ se već znaju.. Roma je odlična sa Murinjom očekivano, nadam se da su oni treći..
Za četvrto mesto ako Milan nastavi sa kiksevima, plus ova LŠ, može Juventus da zapreti, možda i Atalanta, mada i oni su kiksali..
- Irriducibili
Kako misliš? Pa valjda više navijam za trenera koji je doneo tripletu nego za Milan ili Juventus da budu na tom mestu?
- Irriducibili
Logika bi navodila da navijaš za svoje, mada se više ne zna ko je tvoj
non mollare mai
Bog

Ne menjati ništa, da vidimo da li u trećoj sezoni da nas odvede po prvi put u istoriji u Seria B
Ajde što su tu porazi, ali kako nas igrački nadigravaju majko moja
Ne menjati ništa, da vidimo da li u trećoj sezoni da nas odvede po prvi put u istoriji u Seria B
Ajde što su tu porazi, ali kako nas igrački nadigravaju majko moja
- Irriducibili
Ne svidja mi se ovo zapostavljanje lige zarad LŠ, posebno što korist izvlače oni koji ne bi trebalo. Po meni, Houdiniju je dobro
non mollare mai
Znam da se zezaš, ali istina je da ga drži jedino Liga Šampiona, gde ćemo do polufinala doći sa jednom pobedom protiv tima iz lige 5..
Jednostavno od januara 2022 jedino vredno pomena su ta dva meča, pobeda i remi sa Barselonom.. Sve ostalo je za zaborav.. Ali eto sreća u žrebu da igramo sa Portugalcima koji su daleko od kvaliteta top 5 liga, gura i nas i Inzaghija..
Edit: naravno evo ga Stolica Ilija italijanskog fudbala, bili bolji opet, sreće nismo imali, zaslužili pobedu
Jednostavno od januara 2022 jedino vredno pomena su ta dva meča, pobeda i remi sa Barselonom.. Sve ostalo je za zaborav.. Ali eto sreća u žrebu da igramo sa Portugalcima koji su daleko od kvaliteta top 5 liga, gura i nas i Inzaghija..
Edit: naravno evo ga Stolica Ilija italijanskog fudbala, bili bolji opet, sreće nismo imali, zaslužili pobedu
- Irriducibili
Ne zezam se, Superkup, 1/2 kupa, smeši se i 1/2 LŠ...
Inače, gotovo svi preostali u LŠ, su imali kikseve ove nedelje, lako je onom Murinju, koji sa krcatim timom ne igra ni kup Rima (jer dokazano nije konkurentan), te može da se posveti borbi za mesto u LŠ
Inače, gotovo svi preostali u LŠ, su imali kikseve ove nedelje, lako je onom Murinju, koji sa krcatim timom ne igra ni kup Rima (jer dokazano nije konkurentan), te može da se posveti borbi za mesto u LŠ
non mollare mai
Kupovi i superkupovi su ili za timove koji nemaju šampionsku ambiciju ili za jagodu na šlagu kad se uzme titula..
1/2 LŠ je i pored otvorenog žreba lep uspeh, ali ni to ne može da spase sezonu ako se ne uđe u 4..
U odnosu na tim i ambicije Sari i Lacio daleko bolje guraju, kao i Mou i Roma, koji već ima evro trofej iz prošle sezone..
Nažalost za Inzagija se nisam prevario još od kad je došao, samo me prvih šest meseci iznenadilo, doduše ne znam zašto jer je dobio šampiona u ruke, a ne ovog Frankensteina kojeg je napravio u ruke..
A pošto sumnjam da možemo da kupimo kvalitet, da nas izvuče iz rupe u kojoj smo, neka ga, možda se opet sretnemo u kupu konferencija dogodine.. Pod uslovom da nas Duljaj uvede
1/2 LŠ je i pored otvorenog žreba lep uspeh, ali ni to ne može da spase sezonu ako se ne uđe u 4..
U odnosu na tim i ambicije Sari i Lacio daleko bolje guraju, kao i Mou i Roma, koji već ima evro trofej iz prošle sezone..
Nažalost za Inzagija se nisam prevario još od kad je došao, samo me prvih šest meseci iznenadilo, doduše ne znam zašto jer je dobio šampiona u ruke, a ne ovog Frankensteina kojeg je napravio u ruke..
A pošto sumnjam da možemo da kupimo kvalitet, da nas izvuče iz rupe u kojoj smo, neka ga, možda se opet sretnemo u kupu konferencija dogodine.. Pod uslovom da nas Duljaj uvede