Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
Lotitovi galaktikoski idu lagano na drugo mesto 
-
OnlineIrriducibili
Ne zaboravljam naravno na legendarnog destruktivca, ali biram tradiciju koja mi se više svidja
non mollare mai
-
OnlineIrriducibili
Niti galaktikosa, niti je lagano, niti je sigurno drugo mesto...
Potrebna je pobeda nad Empolijem u zadnjem kolu, da bi se to desilo. Mada ne vidim nikakvu razliku, niti motiv. Solidna sezona, ali bez trofeja i rešenog igračkog kadra. SMS ide, zamena ce se tražiti po ključnom kriterijumu da ne košta previše, a ne očekujem ozbiljna pojačanja ni na drugim pozicijama. Životarenje sa škrticom na čelu kluba
Lotito merda!
non mollare mai
- Batica ubica
@Irr
Misliš da SMS stvarno ide, ili će biti kao u prethodnih 13 prelaznih rokova ide u 15 klubova ali na kraju ostane u Laciju
Misliš da SMS stvarno ide, ili će biti kao u prethodnih 13 prelaznih rokova ide u 15 klubova ali na kraju ostane u Laciju
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
OnlineIrriducibili
Mišljenja sam da definitivno ide, samo se nadam da ide i van Italije. E sad, ko ce ga tražiti i namiriti alavog Lotita je delikatno pitanje, cenim da u ovakvim okolnostima to mora biti tim koji ce igrati LŠ
non mollare mai
-
OnlineIrriducibili
Bastoni produžen, €5m neto po sezoni, plus bonusi
Bahato rasipništvo, a Houdini se buni na gazde
Bahato rasipništvo, a Houdini se buni na gazde
non mollare mai
5 miliona za najboljeg italijanskog stopera, zver koju je Konte napravio nije nista, bagatela..
-
OnlineIrriducibili
Da čestitam Irru i Laciju na drugom mestu u ligi..
Verovatno nakon Napolija, a nakon poraza Rome u finalu, tim koji je biggest overachiever (jbm li ga ne znam kako da prevedem) od svih italijanskih timova..
Verovatno nakon Napolija, a nakon poraza Rome u finalu, tim koji je biggest overachiever (jbm li ga ne znam kako da prevedem) od svih italijanskih timova..
-
OnlineIrriducibili
Jedino vredno je LŠ, pozicija sa koje se ide je gotovo potpuno beznačajna. Ništa nismo osvojili, a realno se nije ni moglo sa ograničenim brojem kvalitetnih igrača
Lotito merda
Lotito merda
non mollare mai
-
OnlineIrriducibili
- Batica ubica
Velika karijera i veliki igrač, jedan od najboljih špiceva svih vremena. Šteta jedino što je praktično poslednje 3 penioner. Za poslednje 3 sezone Ibra je propustio 85 od moguće 153 utakmica Milana u svim takmičenjima, što je 56% propuštenih utakmica. Jednostavno, telo više nije moglo. Asmir Begović je skoro pričao kod Fostera u podkastu da Ibra i sa 39/40 godina nije nikad uzimao slobodan dan, da je svaki dan trenirao i da je to i razlog zašto se raspao ovako.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Spominje se SMS u Interu, 35 milliona..
Da budemo za dve klase jači od konkurencije, kad već za klasu nije dovoljno..
Da budemo za dve klase jači od konkurencije, kad već za klasu nije dovoljno..
-
OnlineIrriducibili
U Inter za tričavih 35m? Da se to desi, Lotito bi morao samog sebe da spali u tom slučaju, da ne čeka na navijače
non mollare mai
-
OnlineIrriducibili
Najjača ekipa u Italiji (only by Houdini) vec počinje da ima probleme zbog igre iznad svojih mogucnosti. Newcastle je, kako prenosi Sky, izuzetno zainteresovan da kupi Barelu. Nazire se naredni plastični klub na kog ce se Houdini okomiti
non mollare mai