Vepra bradatog ne vidim ko će ozbiljan da uzme i da da nešto za njega, pogotovo ovi što se bore za titulu. Po xy put, veliki majstor i još veća dileja. Sa njim sreće nema. Jedino ako bi Hjuston dao nekog od ovih svojih mladih igrača pa da vrate svog ljubimca. Niko ko se bori za titulu neće uzeti Hardena, barem ne niko normalan. Mada, kakvi se sve trejdovi prave ništa me ne bi iznenadilo.
NBA
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: NBA
Koliko su se samo lako Lejkersi odrekli KCPa i Karusa to je neverovatno. U tom momentu 2 najbolja defanzivca na perimetru u timu, sa jako dobrim doprinosom u napadu, znali su da igraju sa Lebronom. Nikad mi neće biti jasno zašto su Lejkersi raspustili onu ekipu iz babla, samo su trebali da je nadograde sa jednim igrače spolja kao što su i doveli Šrudera tad. Od babla sve greška na grešku greška na grešku kako bi rekao Repeša
Jedino svaka čast kako su zavaljali Vestbruka i napravili konkurentan tim.
Vepra bradatog ne vidim ko će ozbiljan da uzme i da da nešto za njega, pogotovo ovi što se bore za titulu. Po xy put, veliki majstor i još veća dileja. Sa njim sreće nema. Jedino ako bi Hjuston dao nekog od ovih svojih mladih igrača pa da vrate svog ljubimca. Niko ko se bori za titulu neće uzeti Hardena, barem ne niko normalan. Mada, kakvi se sve trejdovi prave ništa me ne bi iznenadilo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
- Irriducibili
- Irriducibili
- Batica ubica
Lepe je novce dobio Vanvlit s obzirom na realno lošu prošlu sezonu. Da li ovo znači da Hjuston odustaje od Hardena?
Za Midltona i Drejmonda očekivano da su se dogovorili, najbolje za sve strane.
Iskreno nisam očekivao da Kajri ostane u Dalasu. Dončić i on zajedno teško mogu da naprave nešto. Kajri je igrač na Dončićevom nivou, na istoj poziciji, isto može da igra samo sa loptom u rukama.
Pul i Kuzma kao nosioci Vašingtona
Borba za plej in u najboljem slučaju, agonija čarobnjaka se nastavlja.
Za Midltona i Drejmonda očekivano da su se dogovorili, najbolje za sve strane.
Iskreno nisam očekivao da Kajri ostane u Dalasu. Dončić i on zajedno teško mogu da naprave nešto. Kajri je igrač na Dončićevom nivou, na istoj poziciji, isto može da igra samo sa loptom u rukama.
Pul i Kuzma kao nosioci Vašingtona
- Batica ubica
Brus Braun u Indijani.
Set Kari se vratio u Dalas.
Šruder u Torontu kao zamena za Vanvlita.
Haliburtonu maksimalan ugovor u Indijani, 260 miliona na 5 godina.
Derik Rouz u Memfisu.
Set Kari se vratio u Dalas.
Šruder u Torontu kao zamena za Vanvlita.
Haliburtonu maksimalan ugovor u Indijani, 260 miliona na 5 godina.
Derik Rouz u Memfisu.
- Irriducibili
- Irriducibili
Vezenkov dobio ponudu od Kingsa (mada mi je potpuno nejasno šta ce im, jer su sve produžili), ako je prihvati, što bi trebalo da bude verovatno, izazvace ozbiljnu reakciju na evropskom tržištu
non mollare mai
Nekako sam misljenja da se zbog te odluke i oduzilo sve ovo oko Mirotica..U slucaju da Vezenkov ode u Kingse niko nece moci isparirati ponudu Olympiacosa,bukvalno ce moci najvecu platu da prebace na Mirotica...Irriducibili wrote: ↑Sat Jul 01, 2023. 2:59 pmVezenkov dobio ponudu od Kingsa (mada mi je potpuno nejasno šta ce im, jer su sve produžili), ako je prihvati, što bi trebalo da bude verovatno, izazvace ozbiljnu reakciju na evropskom tržištu
Rekao bih da je Rajakovic u problemu...Sruder umesto Freda....Javlja mi se da bi mogao da pokupi i Vasu...
- Batica ubica
Taman da da Irvingu onaj dres što Irving nije hteo da uzme kad su menjaliIrriducibili wrote: ↑Sat Jul 01, 2023. 4:01 pmIzgleda da im stiže i Dillon Brooks da pojača odbranu![]()
Edit: Kao što kaže Čele sad će grčke cigulige da daju kolko treba za Mirotića. Bojim se da se to ne odrazi na Zekov status, da i ostali timovi ne krenu da jure 4ke.
Last edited by Batica ubica on Sat Jul 01, 2023. 4:21 pm, edited 1 time in total.