FK Partizan
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: FK Partizan
Samo cu reci da ovako izgleda kad ti Rajo Bozovic nasilno uvali igrace. Jos smo dobro i prosli
non mollare mai
Šta je Rajovo? Crnogorci i Ožegović?
- Irriducibili
Ovog mučenika što izigrava štopera bukvalno niko nije tražio, samo se pojavio jednog dana, rečeno mu da se javi. Kao na prijavnici, nadrealna situacija
non mollare mai
Biće ovo ok kad neki od pojačanja budu mogli da igraju bar po 60 minuta i kad ovi budu morali da napadnu i ostave još prostora.
Mi možda jesmo nešto spremniji nego prošle godine, nešto je i "natural fitness" nekih igrača, ali fizički su primetno jači od nas. U revanšu će biti lakše rešavati probleme direktnijim pasovima (dosta lopti je i sad prolazilo kroz sredinu po zemlji).
Samo da ne zabrljamo na početku, i prolazimo.
Ne znam koliko lošije možemo da igramo i revanšu, mnogi teško da će moći gore.
Ne znam koliko je pogubljenost i malodušnost od sinoć znak da su nas pročitali a koliko loš dan, ali videćemo brzo.
Ovoj ekipi najviše treba centarfor, jer tu imamo dvojicu koji su tako odigrali da bi Gigić morao da se zapita gde je došao ako ne dobije šansu koliko za vikend. Trenutno nemamo prvog napadača ni za JSL, nevezano za ostanak Ožegovića, on nije za prvog napadača niti je ikad bio. Sve ostalo može nekako da se krpi..
Mi možda jesmo nešto spremniji nego prošle godine, nešto je i "natural fitness" nekih igrača, ali fizički su primetno jači od nas. U revanšu će biti lakše rešavati probleme direktnijim pasovima (dosta lopti je i sad prolazilo kroz sredinu po zemlji).
Samo da ne zabrljamo na početku, i prolazimo.
Ne znam koliko lošije možemo da igramo i revanšu, mnogi teško da će moći gore.
Ne znam koliko je pogubljenost i malodušnost od sinoć znak da su nas pročitali a koliko loš dan, ali videćemo brzo.
Ovoj ekipi najviše treba centarfor, jer tu imamo dvojicu koji su tako odigrali da bi Gigić morao da se zapita gde je došao ako ne dobije šansu koliko za vikend. Trenutno nemamo prvog napadača ni za JSL, nevezano za ostanak Ožegovića, on nije za prvog napadača niti je ikad bio. Sve ostalo može nekako da se krpi..
- Monogamija
Mislim da Savo neće dozvoliti iznenađenje u Norveškoj i ubeđen sam u prolaz u grupe. Pozitivna stvar koja će do tada da se desi, Asano, Tošić i Natho će provesti 7 dana duže zajedno na treningu. Neverovatno je koliko će ta trojica u kombinaciji značiti za vašu igru. Suma takođe, malo je bio indisponiran, ali kod gola sve fudbalski urađeno, napravio prostor za šut i potom praćka tamo gde se ne brani. Verujem da bi vi ovo dobili ubedljivije da su izašli pred pun stadion gde grmi kao u košnici.
@medjutim
Odložene su i Zvezdi i Partizanu utakmice za vikend.
@medjutim
Odložene su i Zvezdi i Partizanu utakmice za vikend.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Ja sam isto misljenja da ce biti bolja predstava u Norveskoj. Sinoc smo odigrali ispod svakog nivoa, plus, tamo cemo imati vise prostora za kontre i polu-kontre, sto ce sigurno znaciti nasem napadu.
Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 23, 2019. 2:10 amOvog mučenika što izigrava štopera bukvalno niko nije tražio, samo se pojavio jednog dana, rečeno mu da se javi. Kao na prijavnici, nadrealna situacija
Znači Pekuša je želja struke a Rajo nam na konto toga uvalio i Vujačića.
Pa za takvog štopera trebalo je makar Škuletića da obezbedi...
- Irriducibili
Sumnjam da je tek taj želja struke, imajuci u vidu kako je potonji došao, ali za njega nisam ni pitao. Kad su mi rekli za Vujačica prva misao mi je bila da me neko zajebava, da to nije moguce
Inače se ne slažem sa stavovima da je Vujaćic korektno sinoc odigrao, njegova reakcija kod gola je skandalozna, štoper koji pušta igrača da ide u sredinu i odlazi bočno. Tehnički i taktički nepotkovan, što i ne čudi imajuci u vidu ligu iz koje dolazi. Svesno su ga ostavili da započinje napade, a onda su njegove pogrešno upucene duge lopte bile klasičan primer deci na stadionu kako ne treba igrati
Inače se ne slažem sa stavovima da je Vujaćic korektno sinoc odigrao, njegova reakcija kod gola je skandalozna, štoper koji pušta igrača da ide u sredinu i odlazi bočno. Tehnički i taktički nepotkovan, što i ne čudi imajuci u vidu ligu iz koje dolazi. Svesno su ga ostavili da započinje napade, a onda su njegove pogrešno upucene duge lopte bile klasičan primer deci na stadionu kako ne treba igrati
non mollare mai
- Batica ubica
Vujačić je jako limitiran, tako da je sinoć odigrao preko očekivanja. Ja sam očekivao veće greške od njega. Još protiv Napretka se videlo da je taktički nepismen igrač. Šteta jer ima dobre fizikalije brz je, skočan, visok i jak ali džabe kad nema znanje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ne možeš veće greške od gore opisane. Čovek se pre šuta bukvalno prošetao kroz naš šesnaesterac.
Duge lopte su nam problem za oba stopera. Mada smo juce nekih 40 munuta prvog poluvremena imali problem iz sa pasom po zemlji.
Čitao sam malo šta kažu Norvežani. Žale za propuštenim šansama, mišljenja su da je trebalo da nas dobiju, da smo slaba ekipa i da nisu mogli lakšeg protivnika da izvuku u plejofu. Po njihovim rečima, ekipa za nijansu jača od Čukaričkog. Smatraju za sebe da su domaćinska ekipa, i da prolaze bez nekih većih problema u drugoj utakmici.
Pa mislim svaka im čast na optimizmu,u principu oni jesu domaćinska ekipa.
E sad mi možemo bar 30% bolje ne znam da li su svesni toga,ali nadam se da smo mi svesni.
E sad mi možemo bar 30% bolje ne znam da li su svesni toga,ali nadam se da smo mi svesni.
Urošević mi je utisak večeri, grešio jeste ali je odradio veliki posao i stvarno mu se trud i želja nikako ne mogu zameriti.
Kod njihovog gola Miletić ispada dva puta i Vujačić jednom, neoprostivo je onako da im se neko šeta.
Na gostovanju samo da otvorimo valjano i verujem u prolaz.
Kod njihovog gola Miletić ispada dva puta i Vujačić jednom, neoprostivo je onako da im se neko šeta.
Na gostovanju samo da otvorimo valjano i verujem u prolaz.
Dokle god nama Scekic bude u ekipi, mi cemo imati igraca manje na terenu. Ja sam izbrojao sedam(4:48, 6:08, 11:19, 37:15, 40:45, 41:52, 42:37) ocajnih reakcija Scekica, samo u prvom poluvremenu. Tu ne racunam pasove unazad i sl. Najtuznije jeste sto sam primetio kada je neodlucan, kad npr. stoji izmedju dva igraca, on krece na igraca sa loptom, da bi na metar od njega poceo da se vraca unazad, na poziciju sa koje je i dosao u isto vreme ostavljajuci prvog samog sa loptom i gomilom vremena da odluci sta ce sa istom, usput uopste ne pokrivajuci drugog, koji je otvoren za lagan pas i u vecini slucajeva to bude igrac koji stvara visak. Odvratna partija Scekica, samo je mozda Sadik bio losiji.