FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan

Post by Irriducibili » Thu Jun 29, 2023. 9:28 pm

Šta ima da navija, čovek je profesionalac
non mollare mai

Max Liberman

Post by Max Liberman » Thu Jun 29, 2023. 11:58 pm

Batica ubica wrote:
Wed Jun 28, 2023. 2:17 pm
A golmana dovodimo na već 2 dobra golmana koje imamo u timu, još ćemo platiti obeštećenje za Jovanovića. U međuvremenu nemamo dobrog štopera u timu, već vidim tandem Vujačić-Saničanin i sledeće sezone.
Rikarda smo prodali za 1.5 milion a onakvog igrača za te pare ne možemo da nađemo...
2 dobra golmana? Batice Batice... :)
Jovanović po meni najbolji golman u ligi.

Odlazak Rikarda veliki gubitak. Pritom ja nisam bio ljubitelj njegove igre ali sam ga zavoleo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 01, 2023. 6:26 pm

Realno jesu dobri golmani, Pop je imao odličnih utakmica otkad brani. Stevanović bi odavno branio u inostranstvu da nema tu nesreču što je skraćen.

Kako Ivković prenosi vraćamo Takija Nikolića... Takija i njegovo fudbalske sposobnosti cenim, zna da igra fudbal (dobar pregled igre, pas, završni pas, dobar tehničar generalno), ali ima razloga zbog čega nije napravio ništa dalje od Partizana. Specifičan je igrač, nije špic već polušpic i maltene jedino može da igra sa još jednim špicem u paru, a on da se izvlači i da igra kao 10, da odigra leđima od gola, otvara prostor. Nije neko ko će dati 20+ golova, ali u pravom sistemu može da bude koristan. Ovo bi imalo smisla da je ostao Rikardo, ovako Baždar je sličan profil igrača kao i Taki a to bih rekao i za Pavlovića. Takija je negde najbolja opisao Bata Mirković na zimskim pripremama 2019. kad je posle neke pripremne utakmice koju je Taki dobro odigrao Bata rekao da bi bio još bolji da hoće da sluša trenera :D
Još jedna stvar... Vraćamo čoveka kojeg smo precrtali pre 4 godine. Dokaz u kom smeru klub ide.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 01, 2023. 7:15 pm

Дакле, одлази Шћекић, долази Фејса, одлази Фејса, долази Шћекић.

Туга, чемер и јад... Јадан овај клуб.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 01, 2023. 7:28 pm

Samo Vazura nikako da ode, on da ode ne bi morao da se vraća pa makar morao i Fejsa da se vrati :D :D
Kako rade tako i dobijaju... Očekivanja od nove sezone su mi na istorijskom minimumu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 01, 2023. 7:33 pm

Избушен и уништен клуб са свих страна. Спаса нема, пропасти нећемо...

Срећа па је тамо Терза Мађија, па се ово стиже једним Жука, Мо и Дијара прелазним роком или Такума, Доктор и Садик.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 01, 2023. 7:57 pm

Konačno Tajler, nece više samo Batica pisati o zemnim ostacima FKP :yahoo:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jul 01, 2023. 9:15 pm

I Tajler i ja pišemo od muke. Boli ovakva situacija oko FKP, pogotovo kad znaš da se ništa neće promeniti. Ostaje jedino da se nadamo da će neko da kaže e dobro dosta ste jahali, ajde sad neko drugi.

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Jul 01, 2023. 9:28 pm

Batica ubica wrote:
Sat Jul 01, 2023. 9:15 pm
I Tajler i ja pišemo od muke. Boli ovakva situacija oko FKP, pogotovo kad znaš da se ništa neće promeniti. Ostaje jedino da se nadamo da će neko da kaže e dobro dosta ste jahali, ajde sad neko drugi.
Eeeej breee glasom Zeksa :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 02, 2023. 2:12 pm

Kaže pbg da je kontaktiran Nastasić, ali da prvo čeka ponudu nekog drugog kluba.

Epizoda Jojić u najavi, dok je mogao da pomogne, nije se vratio, kad ne bude moglo da se stoji na nogama, biće dobar i Partizan.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 02, 2023. 2:17 pm

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 02, 2023. 3:01 pm

Tri pune godine kako nemamo igrača za prodaju... Klub sistematski uništen i od VV i od "sportskog" sektora.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 02, 2023. 3:01 pm

Apropo ovoga što je Čele postavio, slučaj Asano me uvek zainteresuje nikad od kluba nismo dobili zvaničnu verziju šta se desilo. Bila je neka konferencija Ilieva gde je on napadao Asana ko da Asano nama duguje pare a ne mi njemu :lol: :lol: Pa one pretnje Vazure neće moći nigde da igra, mi ćemo dobiti naše novce, mi ćemo njega tužiti Fifi itd itd... Takuma već 2 sezone igra za Bohum u Bundesligi a mi dobismo šarenu lažu. Sećam se da je bilo pisanja kako smo dugovali 4 kirije za stan, kako smo dugovali bonus za ulazak u LE koji je ostvaren godinu i po pre raskida ugovora, bonus za golove iz te sezone, nekoliko plata... I da je Asano hteo da priča da se to reši, da mu je dolazio čovek da traži kiriju za stan a da su iz kluba ostajali gluvi i nemi. Umesto prave verzije šta se desilo dobili smo priču kako nadobudni Asano podriva Partizan, kako je bezobrazan kako je ovo ono. A čovek najprofesionalniji stranac uz Evertona koji je igrao u Partizanu.

@Tajler
Što se tiče Nastasića, iskreno jako me iznenadila činjenica da ima tek 30 godina. U Sitiju je igrao jako dobro prve sezone, posle toga sve slabije i slabije. Kad se pogleda lista povreda vidi se zašto smo mu mi opcija u onome što bi trebalo da bude prajm njegove karijere. Pokidana Ahilova tetiva, povrede kolena po mesec/dva/tri, povrede listova, zglobova. Kako kaže transfermarkt, Nastasić je zbog povreda u karijeri propustio (ovo je minimalni broj, možda nešto nije unešeno u bazu) 123 utakmice. Opet, i ovakav je igrao lige 5 do prošle sezone što znači da kvaliteta ima. E sad, koliko je on fizički sposoban ostaje da se vidi. Mislim da će biti neka Bambi priča, ako ne budem imao gde na kraju avgusta eto mene da promovišem ljubav prema klubu. Sličnost je što je i Bambi imao 30 kad se vratio, doduše on je imao i načeto koleno, kolko se sećam prvo je tražio milion pa onda kad je video da ne može nigde lekarski da prođe daj i 600k ovde i da ne radimo lekarski ako ne mora :D :D :D

Razlika je što je Jojić itekako mogao da stoji na nogama, samo što dečko očigledno ima nekih problema psihičke ili duhovne prirode kako već. Neko ko jednu utakmicu pretrči najviše, bude agresivan u oba pravca, igra unapred, izvede nekoliko dobrih prekida sledeću bude ubedljivo najlošiji na terenu, izgleda kao da su ga puškom uterali na teren. To su strašni problemi u glavi nikako nedostatak znanja ili snage.

Ovo oko Dijabatea je čudno jer je zimus izjavio kako mu se ovde sviđa i kako bi želeo da ostane ovde dugo. Onda je kasnio sa reprezentativne pauze kolko je kasnio :lol: :lol: U prvom delu sezone je izgledao kao ozbiljan igrač u oba pravca, u drugom delu sezone je izgledao kao da mu se nije igralo. Mislim da ni on sa svojom glavom nije baš načisto.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jul 02, 2023. 6:47 pm

@Asano

Ceo taj sled je zanimljiv, kako je sportski sektor, odnosno "naša deca" stalo iza uprave... Od Pičkeca (Terzinog zeta) do Stojkovića, koji su napali Asana kako ih je izdao 🤡, do trenera koji je na konferenciji pre Voždovca pričao kako su plate redovne, pa po tome Asano nije imao osnova da ode. 😂 E, sad, Pičkec i ona druga dva snoba Jojić i Obradović doživeli su ovog proleća da ne mogu da kroče na Teleoptik, pa se moral odjednom probudio i podigli su glas protiv zle uprave, koja im je bila dobra dok su se talili svi skupa.

@Jojić i ostala naša deca

Jojić je ovde došao kada više nije imao gde, kao i Obradović. Po tri puta su pre toga odbijali Partizan, pa kada je došlo do kraja (Jojić molio menadžera da ga gurne kod Filipa Stojkovića, a Obradović došao do b tima legije) probudila se čuvena ljubav prema Partizanu.

Posle nekoliko godina van ozbiljnog fudbala, ovde je Zeka protiv Javora i kompanije bio Gundogan, a kada dođe utakmica gde nema šetanja i pobede unapred, bio je najgori, pošto to i jeste. Od prvog derbija i penala, pa promašenog penala u finalu kupa, greške kod gola Kataija na JNA, pa puštanja da Katai primi loptu u finalu kupa. Najlažnija statistika u ovom veku u Partizanu, na kraju je bila dovoljna da zaduži dres u Letoniji. Neka se ne vraća više na JNA nikada, sve zajedno sa drugovima. Da dođe dan kada će za sva bušenja zajedno pred sud sa Tozom, Saničaninom, Fejsom i drugima

Veliki šef koji je prozivao navijače što ne dolaze na stadion i navijaju za Partizan, pa od odlaska nije kročio blizu stadiona. I taj je uspeo da ostvari još jedan podvig u Turskoj... Četvrti put vodi tim u inostranstvu u kom ima više poraza nego pobeda.

Jedini put da imamo koliko toliko pristojan dug bio je guranje mlađih i dovođenje jakih stranaca, koji će se ovde unaprediti i prodati... Bonusa koji pravi razliku nemamo od odlazaka Pavlovića i Stevanovića.

Naša deca i veliki grobari doprineli su da nemamo ni taj kup četiri godine, da smo preko tri godine bez pobede u derbiju.

Pojačanja se tri godine dovode po sistemu znamo ga, on je naš, prodaje nema nigde.

Duljaj je 22. juna rekao da će dobiti pet igrača do odlaska u Sloveniju, pa se sada već može reći da je sam pogazio svoju reč.

Kvalitetan prelazni rok nismo imali od dolaska Sadika, Asana i Natha... Dobrog bonusa od Baticinog guranja Kalabe i Savinog Stevanovića nemamo.

Amaterski u svakom smislu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 02, 2023. 8:00 pm

Kolko se sećam u slučaju Asana Stanoje je rekao na konferenciji da nije trenirao profesionalnijeg igrača i nije nijednu lošu reč rekao o njemu, Asano je kasnije u svojoj jednoj izjavi potvrdio da je Stanojević sa poštovanjem pričao o njemu.
Igračima ne zameram to što su se ljutili na Asana, verovatno su trpeli isto pa su mislili mogao je da istrpi. Ipak, niti je normalno da nekom kasne plate i bonusi niti to iko treba da trpi. Asano je apsolutno postupio ispravno, svako ko je normalan će reći tako.

Toza i Saničanin nisu bušili nego bolje ne znaju, što bi rekao pokojni Živa to su dva buzdovana pored kojih uvek može da se prođe. Fejsa ovakav nije bušio nego nije mogao više, sa 34/35 godina i 2 ozbiljne povrede kolena iza sebe on je davno pre Partizana bio bivši igrač. Petrić koji posle Šerifa tamo kaže da je Ljuba odigrao vrhunsku utakmicu :lol: :lol:

Stevanović je bio bonus pola sezone 19/20, posle toga se ugasio. Sad je za 2 sezone pozajmica odigrao je 35 utakmica od kojih je počeo 11. Eto i njega za godinu dana da oživi karijeru. Kalabi apsolutno svo poštovanje za zalaganje i stav na terenu, ali i tada i sad se od njega pravi bolji igrač nego što je realna slika.

Prelazni rokovi su rađeni tužno da nema gde dalje, nažalost tako se radi kad lopovi pokradu sve pare a klubu ostave mrvice.

U svakom slučaju dobijamo tačno onoliko koliko smo i zaslužili kao klub, a i kao navijači što smo ovo dopustili. Oko FKPa vlada letargija koja nije zabeležena verovatno nikad. Ovi su upseli u svom cilju, odrodili su navijače od sopstvenog kluba i mogu da vršljaju kako im volja, znaju da im se niko neće protiviti sem onih 476 ljudi koji dođu na nasumičnu prvenstvenu utakmicu. Prodaće se uvek neko, pa makar i Rikardo za 1.5 milion, neko će oprostiti dugove pri odlasku a pare će se staviti u džep... Gledam skoro kako se terao Zeka po ulicama, koliko ljudi, kakva energija... I to bez društvenih mreža i interneta, bar ne u ovolikoj meri.

Post Reply