NBA
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: NBA
Jedan smislen potez Dalasa, doveli su Grenta Vilijamsa kao ograničenog slobodnog igrača 54 miliona na 4 godine što je realno bagatela za takvog igrača, kakvi sve tutubani imaju jače ugovore...
Donosi vrhunsku odbranu, brani 1-4 u nekim slučajevima i od 1-5, i od lopte i na lopti, agresivan, odličan fizikalac. U napadu je nabudžio šut za 3 iz mesta imaće otvorenih pogleda pored Dončića. Boston ne zna kud udara, ovakav igrač mora da se čuva.
Mo Bamba u Filadelfiji.
Donosi vrhunsku odbranu, brani 1-4 u nekim slučajevima i od 1-5, i od lopte i na lopti, agresivan, odličan fizikalac. U napadu je nabudžio šut za 3 iz mesta imaće otvorenih pogleda pored Dončića. Boston ne zna kud udara, ovakav igrač mora da se čuva.
Mo Bamba u Filadelfiji.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Dalas polako krpi defanzivne rupe, može to i dobro da ispadne
Boston nema para za njegov ugovor, a puca i na Lillarda. Moraju da promešaju karte, mada im je ključni problem na klupi
Boston nema para za njegov ugovor, a puca i na Lillarda. Moraju da promešaju karte, mada im je ključni problem na klupi
non mollare mai
- Batica ubica
Šta bi dali oni za Dejma? Morali bi onda da razdvoje Brauna i Tejtuma...
- Irriducibili
- Batica ubica
Ne znam, mislim da to ne bi ličilo ni na šta. Dejm, Braun i Tejtum sva trojica vole loptu u rukama, kakva bi tu bila hijerarhija plus imaš i Porzingisa...
Bostonova najveća snaga je bila veliki broj upotrebljivih igrača, sa tom ekipom su bili na 2 pobede od titule, ove godine su bili na utakmicu od finala. Nije problem u toj ekipi već u treneru. Nejasno mi je zašto to rasturaju.
Bostonova najveća snaga je bila veliki broj upotrebljivih igrača, sa tom ekipom su bili na 2 pobede od titule, ove godine su bili na utakmicu od finala. Nije problem u toj ekipi već u treneru. Nejasno mi je zašto to rasturaju.
- Irriducibili
- Batica ubica
@Tomen
Izgleda da gospoda iz Bostona ne dele naše mišljenje

Prvo Smart pa Grent Vilijams, obojica bitni šrafovi da ne kažem šarafi kod Udoke. I to Smarta dadoše zbog Porzingisa koji me ovih godina nije ubedio da je šampionski igrač, a tek kako će mu pasti da bude treća opcija. A nije baš ni pouzdanog zdravlja uz sve to.
Izgleda da gospoda iz Bostona ne dele naše mišljenje
Prvo Smart pa Grent Vilijams, obojica bitni šrafovi da ne kažem šarafi kod Udoke. I to Smarta dadoše zbog Porzingisa koji me ovih godina nije ubedio da je šampionski igrač, a tek kako će mu pasti da bude treća opcija. A nije baš ni pouzdanog zdravlja uz sve to.
- Irriducibili
- Irriducibili
- Irriducibili