Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: Italijanska Serija A
Kako javlja Đanluka Dimarko, Al Itihad je Pogbi ponudio 100 miliona evra za 3 sezone. Ode li tamo, njegov povratak u Juventus će biti jedan od najlošijih poslova Juventusa zadnjih godina.
Pogba mi je neka vrsta fudbalskog Hardena, talenat je tu, znaš da zna ali džabe kad je mentalitet 0. A imao je predispozicije da bude najkompletniji vezni igrač na svetu... Ovako, sa njegovih 30 godina mi i dalje ne znamo da li je on 10 ili 6, pa je igrao i levo krilo...
Pogba mi je neka vrsta fudbalskog Hardena, talenat je tu, znaš da zna ali džabe kad je mentalitet 0. A imao je predispozicije da bude najkompletniji vezni igrač na svetu... Ovako, sa njegovih 30 godina mi i dalje ne znamo da li je on 10 ili 6, pa je igrao i levo krilo...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
OnlineBatica ubica
Kako javlja Mocart, Sergej pred prelaskom u Al Hilal za 150 meleona

Dakle, niko od onih 14 timova koji se pominju već jedno 6 godina aspolutno svaki PR već jebeni Al Hilal
Mada ne verujem preterano u ovo, a evo i razloga...
Negde 2019. sam već bio oguglao na vesti o Sergejevom odlasku iz Lacija, svaki dan svakog PRa po jedan tekst gde Sergej ide u neki od 14 klubova. I svaki PR je bila ista priča, eto tu je Junajted/ Inter/ Arsenal/ Barsa/ Čelsi/ Atletiko/ Siti/ Real/ PSŽ/ Bajern/ Liverpul/ Juventus/ Totenhem/ Milan samo što nije, dogovorio je lične uslove, samo još Lacio da aminuje i to je to. Ruši se rekord, 200 300 700 miliona. I svaki put ostane u Laciju.
I ovo leto je kao u prošlih 6 krenulo isto, kao da gledam isti film.
Ako ode tamo šteta za njega i njegovu karijeru, sad je u prajmu a ide u Saudijsku Arabiju... U Al Hilalu je već Ruben Neveš, kakva bi to sredina terena bila mnogi timovi iz LŠ bi poželeli da imaju takvu sredinu.
Dakle, niko od onih 14 timova koji se pominju već jedno 6 godina aspolutno svaki PR već jebeni Al Hilal
Negde 2019. sam već bio oguglao na vesti o Sergejevom odlasku iz Lacija, svaki dan svakog PRa po jedan tekst gde Sergej ide u neki od 14 klubova. I svaki PR je bila ista priča, eto tu je Junajted/ Inter/ Arsenal/ Barsa/ Čelsi/ Atletiko/ Siti/ Real/ PSŽ/ Bajern/ Liverpul/ Juventus/ Totenhem/ Milan samo što nije, dogovorio je lične uslove, samo još Lacio da aminuje i to je to. Ruši se rekord, 200 300 700 miliona. I svaki put ostane u Laciju.
I ovo leto je kao u prošlih 6 krenulo isto, kao da gledam isti film.
Ako ode tamo šteta za njega i njegovu karijeru, sad je u prajmu a ide u Saudijsku Arabiju... U Al Hilalu je već Ruben Neveš, kakva bi to sredina terena bila mnogi timovi iz LŠ bi poželeli da imaju takvu sredinu.
ekipa gde je Rabiot kljucni igrac i gde mu je parnjak u vezi Fagioli..
-
OnlineBatica ubica
Jeste bio Juve ali možda sa zdravim Vlahovićem, Kjezom i Di Marijom i ostalim povređenim igračima od početka. Ovako sa svim povredama koje su ih snašle realno nisu bili najjači tim.
Nije bio ni Napoli pogotovo posle odlazaka Mertensa, Insinjea i Kulibalija ali su nenormalno dobro pogodili sa Kvarachelijom i Kimom, na njih se nadovezao otkup Angise koji je isto bio dosta bitan. Njih trojica za 46 miliona, pola Megvajera i malo jače
Nije bio ni Napoli pogotovo posle odlazaka Mertensa, Insinjea i Kulibalija ali su nenormalno dobro pogodili sa Kvarachelijom i Kimom, na njih se nadovezao otkup Angise koji je isto bio dosta bitan. Njih trojica za 46 miliona, pola Megvajera i malo jače
- Tajler Darden
Milina je gledati šta rade Arapi... Kako su razbili monopol najjačih u Evropi. 
Ko je na kraju odbio arapske milione? Mesi, Modrić... Ima li ih još?
Ko je na kraju odbio arapske milione? Mesi, Modrić... Ima li ih još?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
non mollare mai
Ali Lotito koji je razočaran što igrač ide za parama 
- Tajler Darden
SMS u Arabiji i zvanično.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Tajler Darden
30000 miliona godišnje će primati... Nije loše. 
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Šteta za SMSa jer je u prajmu, ali zaradiće i za čukununučiće

@Tajler
Malo si pobrkao cifre

@Tajler
Malo si pobrkao cifre
- Tajler Darden
Au šta sam napisao... Umlatila me vrućina. 
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Jeste pakleno danas, a tek će da bude... Samo da se završi ova agonija koju zovu leto...
Jedno dobro kod leta je letnji PR

Jedno dobro kod leta je letnji PR
- Tajler Darden
Jul najgori mesec u godini. 
VPJTS
VPJTS