Ovakva kucanja se dešavaju i dešavaće se, pogotovo u prvim sezonama.
NBA
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: NBA
I to je ovo tek letnja liga, zamisli tek šta rade zverke
Čudi me da uopšte igra letnju ligu, samo se rizikuje bez potrebe.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
OnlineBatica ubica
Pošto se već duže vreme ništa ne dešava po tom pitanju, šta mislite gde će Harden?
Mislim da je Hjuston otpao potpisom Vanvlita, pominjali su se Klipersi al ne vidim kako bi to izveli bez razdvajanja Džordža i Kavaja. Cenim i da će on hteti da ide u kandidata za titulu, da neće u neku Oklahomu ili Šarlot npr.
Meni je najrealniji ostanak u Fili, pada mi na pamet da ga zapakuju sa još nekim za Dejma ali da li bi Harden i Portland to prihvatili... Pominjao se Njujork ali oni imaju Bransona koji je trenutno dosta bolji igrač od Hardena, nisu ni oni ludi.
Mislim da je Hjuston otpao potpisom Vanvlita, pominjali su se Klipersi al ne vidim kako bi to izveli bez razdvajanja Džordža i Kavaja. Cenim i da će on hteti da ide u kandidata za titulu, da neće u neku Oklahomu ili Šarlot npr.
Meni je najrealniji ostanak u Fili, pada mi na pamet da ga zapakuju sa još nekim za Dejma ali da li bi Harden i Portland to prihvatili... Pominjao se Njujork ali oni imaju Bransona koji je trenutno dosta bolji igrač od Hardena, nisu ni oni ludi.
- Irriducibili
Kako je neko divno napisao, Harden bi želeo u Hjuston, ali ne da igra košarku u Hjustonu
, a cenim da i Udoka ima taj stav
Nema mnogo opcija za njega, Fila ce mnogo tražiti, a on opet nece bilo gde. Fila gleda da menja Tobišu, ne gura baš Bradu. Realno je da probaju još jednom zajedno
Nema mnogo opcija za njega, Fila ce mnogo tražiti, a on opet nece bilo gde. Fila gleda da menja Tobišu, ne gura baš Bradu. Realno je da probaju još jednom zajedno
non mollare mai
- Irriducibili
U medjuvremenu, Mills kod Bogdana, a OKC još jedan pik u kolekciji. Trenutno ih imaju 35 u narednih 7 godina
non mollare mai
- Irriducibili
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Preteraše i sa Popom veselim, bio je zreo za penziju zajedno sa Đinobilijem i Parkerom. Pretpostavljam da mu je dosadno kući

Ako neko može da ga nauči da bude šampionski igrač onda je to Pera kapiten.
Pre će Hardena zalivaditi negde nego Tobišu, njega tek niko neće sa onim čudom od ugovora. Fila je jedini gori ugovor dala Simonsu...
Što bi jedan čovek rekao Tobias Harris over me

Ako neko može da ga nauči da bude šampionski igrač onda je to Pera kapiten.
Pre će Hardena zalivaditi negde nego Tobišu, njega tek niko neće sa onim čudom od ugovora. Fila je jedini gori ugovor dala Simonsu...
Što bi jedan čovek rekao Tobias Harris over me
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Mislim da ni on nije siguran

Istorija se ponavlja, u Hjustonu je dobio sve i pobegao je na jako ružan način da bi igrao sa Durentom i Irvingom odakle je opet pobegao, sad hoće da ide iz Filadefldije gde se prošlo leto odrekao dela para da bi se sastavila ekipa...
Jedino što mi pada na pamet je to da je svestan da nema gde i da niko od kandidata neće trejdovati za njega pa da tako pokušava da ovde izvaćari više para jedino to možda. U fazonu malo me ubeđujte

Istorija se ponavlja, u Hjustonu je dobio sve i pobegao je na jako ružan način da bi igrao sa Durentom i Irvingom odakle je opet pobegao, sad hoće da ide iz Filadefldije gde se prošlo leto odrekao dela para da bi se sastavila ekipa...
Jedino što mi pada na pamet je to da je svestan da nema gde i da niko od kandidata neće trejdovati za njega pa da tako pokušava da ovde izvaćari više para jedino to možda. U fazonu malo me ubeđujte
- Irriducibili
Ma jok, nisu pare u pitanju, lako ce ih dobiti i da ostane. Nejasno je gde želi da ide. Ako je prsten motiv, ja ne vidim gde bi drugo mogao, osim opet da ostane gde jeste
non mollare mai
- Irriducibili
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Vepar bi u Kliperse a da li bi Klipersi hteli njega

Kontam da bi to moralo da znači pomeranje Kavaja ili Džordža iz Klipersa što ne vidim da su radi da urade. Pogotovo jer je Zapadni ciglaš potpisao, verovatno ga vide kao startnog pleja opet.
Kontam da bi to moralo da znači pomeranje Kavaja ili Džordža iz Klipersa što ne vidim da su radi da urade. Pogotovo jer je Zapadni ciglaš potpisao, verovatno ga vide kao startnog pleja opet.
- Irriducibili