KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Nije valjda da ćemo morati da opraštamo ružnu prošlost? Kažite mi da ne mislite na njega. 
- Irriducibili
Opustite se ljudi, to je samo Čele radio skauting
non mollare mai
Al nisu ni na tragu..
Nubare
Jak, nabijen…Raul Neto, idemo dalje 
Dobar šuter, ledjna tehnika, pobožan, navijač Partizana a dobija nagradu zvezdaš godine?
Stefan Janković
E pa Miki da te pozdravimo
Alooooooooooooooooooooooooooooooo
Alooooooooooooooooooooooooooooooo
-
DonAugustini
Pozdrav svima...
Da kucnem nesto ovako za pocetak
Nesto se bas razmisljam, sta mislite o Hunter Hale-u kao dodatnoj opciji na 2/1, neko ko bi dosao umesto Madara? Cenim da bi svakako trebali da dovedemo prvog pleja i jos jednog dodatnog spolja umesto Madara. A danas, bas sam razmisljao o njemu, video da je utrpao 21p u letnjoj ligi, a sumnjam da ce ga Phoenix zadrzati...
Sigurno nije skup, u Borcu je imao 22p u proseku na 53% za 2 i 36% za 3, uz nekoliko 30+ partija i jednom 40+... Po meni bi to bio low risk, high reward.
Nesto se bas razmisljam, sta mislite o Hunter Hale-u kao dodatnoj opciji na 2/1, neko ko bi dosao umesto Madara? Cenim da bi svakako trebali da dovedemo prvog pleja i jos jednog dodatnog spolja umesto Madara. A danas, bas sam razmisljao o njemu, video da je utrpao 21p u letnjoj ligi, a sumnjam da ce ga Phoenix zadrzati...
Sigurno nije skup, u Borcu je imao 22p u proseku na 53% za 2 i 36% za 3, uz nekoliko 30+ partija i jednom 40+... Po meni bi to bio low risk, high reward.
Dobar igrac za rotaciju ali ja mislim da ce biti previse guzve na spoljnim pozicijama. Uz eventualni Nanelijev produzetak mislim da ce da se dovede samo jos startni plej i spoljna linija je resena. Nama treba pozicija 4 i centar kvalitetan. I da, ocekujem od Balse ozbiljniji doprinos ove sezone.
- Irriducibili
Jeste solidan igrač za ABA standarde, ali ne mislim da ima elemenata da nam se priključi
EL je potpuno druga dimenzija, a on više nije tako mlad. Njemu je potrebna minutaža, a mi nismo u prilici da mu je damo i da čekamo da li ce moci da se prebaci na potreban nivo
Ne preskaču se stepenice tako lako
EL je potpuno druga dimenzija, a on više nije tako mlad. Njemu je potrebna minutaža, a mi nismo u prilici da mu je damo i da čekamo da li ce moci da se prebaci na potreban nivo
Ne preskaču se stepenice tako lako
non mollare mai
Juuuu Vuk je isto tiha jezaaaa....Odmah mi flesbek gde ima samog Paige u cosku on ide sam uzima neko govno,on da resi
- Batica ubica
Onaj derbi u kovid sezoni, na +1 za njih a Kodi Vuk Drašković ima same Pejdža i Gordu i ide majstor na ulaz i onako oću neću umesto da ode do kraja već kad je krenuo on baca majstor flouter

Nisam čiko, nisam čiko ja!
- pfkdijabeticari
Weber iz Oly, u turskoj defanzivac godine