ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Baš se i ja pitam, fizički nespreman, luda glava, 3 godine van košarke, povrede. U njegovom slučaju je veće iznenađenje da su ga doveli
Doveli su ga jer je neko ko sa odnosom kvalitet cena moze praviti razliku. Sada su resili da ipak ne vredi toliko uz njegovu fizicku spremu.
Pao na lekarskom pregledu, nije fizički spreman.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Velika steta,strasan igrac je bio....
Vec sam ga imao u fantasy timu
Vec sam ga imao u fantasy timu
i to je veliko iznenadjenje bas
poznat je po odlicnoj glavi, ali kad bi se zezali 
Biće tu još odlazaka i dolazaka.
Radi autobuska stanica u Baru punom parom
Radi autobuska stanica u Baru punom parom
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Antabia Waller i naredne sezone u Mornaru.
Očekivano... Bio im je ponudjen i Luka Božić izgleda, ali su oni odabrali ovog. Ja mislim velika greška
Pa šta će Luka Božić u Mornaru?
Run and jump?
Run and jump?
Kouč, sad ću da elaboriram. Imaš bomba šutere na 1,2, rezervna 3 i na 4...brz izbacaj svi, odlična širina koju daju jer im je domet neograničen... E na taj tim to dodas još jednog šutera. To može samo plitki kouč... Igraće mnogo horizontalno, neće imati skok dobar, neće imati size na 3 i biće predvidljivi, monotoni, samo u širinu i Needham kad probije.
Da si dodao igrača koji sa pozicije 3 donosi odličnu igru na niskom postu, igru leđima, dobio bi dubinu, tzv vertikalnu igru, i dobio bi mnogo više prostora za te tvoje šutere okolo... Kojih je već mnogo. Dobio bi kombinatoriku i po dubini... Plus mnogo bolji skok, mnogo bolji size, čvrstinu i trčanje u tranziciji... Luka Božić je primer, ima takvih i Amera... Samo taj tip
Da si dodao igrača koji sa pozicije 3 donosi odličnu igru na niskom postu, igru leđima, dobio bi dubinu, tzv vertikalnu igru, i dobio bi mnogo više prostora za te tvoje šutere okolo... Kojih je već mnogo. Dobio bi kombinatoriku i po dubini... Plus mnogo bolji skok, mnogo bolji size, čvrstinu i trčanje u tranziciji... Luka Božić je primer, ima takvih i Amera... Samo taj tip
Pa prethodnih godina su imali Mugosu ili Drenovca kao igrače na poziciji 3 pa su radili sve isto što i ostala dva spoljna igrača samo sa manje uspeha normalno.
Nista drugo/različito u odnosu na pucače.
Niti je Pavićević trener koji postavlja stvari na takav način, niti je kod njega igra ledjima ka košu bitan segment.
Nista drugo/različito u odnosu na pucače.
Niti je Pavićević trener koji postavlja stvari na takav način, niti je kod njega igra ledjima ka košu bitan segment.