KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Po meni Kameni pasuje ovom našem timu jer ima dosta igrača koji su pretnja u šutu spolja. Za jednog pleja kakav je on bitno je da ima kome da izbaci pas, onda ne mora on da pripaljuje. Što više šutera, katera, igrača koji igraju na postu gde može da se napada mismeč. Kameni je tu da povezuje i deli loptu, nešto što nismo imali prošle sezone sem na trenutke od Dantea, još manje od Madara. Panter i Naneli su bili dobri u sekundarnoj kreaciji, ali oni su skoreri čisti.
Čak i taj njegov šut za 3 prošle sezone u EL nije bio toliki problem, 34% za 3 na 3 dignute trojke po utakmici što nije strašno. Brine % sa bacanja koji je bio 38%, mada kao što napisa Irr jednom teško da će se to ponoviti. Treba biti pošten i reći da ni uzorak nije veliki, šutnuo je 34 bacanja na 39 utakmica prošle sezone.
Kao rezervu Zeku tražio bih čistog strečera. Ako bi bio i solidan defanzivac utoliko bolje.
Čak i taj njegov šut za 3 prošle sezone u EL nije bio toliki problem, 34% za 3 na 3 dignute trojke po utakmici što nije strašno. Brine % sa bacanja koji je bio 38%, mada kao što napisa Irr jednom teško da će se to ponoviti. Treba biti pošten i reći da ni uzorak nije veliki, šutnuo je 34 bacanja na 39 utakmica prošle sezone.
Kao rezervu Zeku tražio bih čistog strečera. Ako bi bio i solidan defanzivac utoliko bolje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Nadam se da će što manje naših igrača igrati za reprezentaciju na SP. Na širem spisku su Avramović, Jaramaz, Trifunović i Smailagić.
Mislim da je samo Aleksa siguran. Smajli ide ako računaju na njega u prvih 12, a Jaramaz leči neku povredu ramena i mislim da će da otkaže.
- Batica ubica
Ja mislim da će Smajli ići jer od svih centara na spisku jedino je Milutinov bolji igrač od njega. Slažem se da će Avram ići sigurno, a mislim da će i Jaramaz ići samo ako bude zdrav.
Ovim otkazivanjem Mirotica, ne znam zasto mnogi pricaju da cemo imati problem dovesti igrace na drugim pozicijama u smislu kasnjenja. Svakako smo kasnili za 1 i 5 (po meni nam trebaju i dvojica na 1), tako da otkazivanje Mirotica nista tu nije promenilo, niti otezalo.
Slazem se... Pogotovo u slucaju da Calathes dodje (Cele, zatvori oci) treba nam po meni jos jedan spolja.
Inace se prica da poslije ovog fijaska trazimo jos 4 igraca da zaokruzimo roster.
Koga biste doveli na 5 da mozete iz nba/ g league?
Inace se prica da poslije ovog fijaska trazimo jos 4 igraca da zaokruzimo roster.
Koga biste doveli na 5 da mozete iz nba/ g league?
Dovešćemo ono što nam Žvalson, Ćoki i Ultra Kop dozvole. Kakav doček u Areni očekujete za Zvezdaša godine?
Što se tiče centra, neko ko ume da odigra dole, ume da izbaci loptu kad ga udvoje i može da se jurca sa bekovima. Onaj Queta deluje da bi bio solidna opcija, ako je uopšte tačna priča da nam je interesantan. Uz Kamenka Katića
treba i jedan mali, brzi sa poenima u rukama. I još jedan 3/4.
Što se tiče centra, neko ko ume da odigra dole, ume da izbaci loptu kad ga udvoje i može da se jurca sa bekovima. Onaj Queta deluje da bi bio solidna opcija, ako je uopšte tačna priča da nam je interesantan. Uz Kamenka Katića
Ne pada mi na pamet da zbog kosarkaske lopte vredjam coveka koji je dao na desetine miliona evra u humanitarne svrhe,pomazuci ljudima u teskom bolu i patnji...
+ je rekao sve u onom saopstenju,ko zna da cita izmedju redova...
- Batica ubica
Taman posla, ne treba vređati momka. Jedino što mu zameram je što je sve bilo gotovo, klub je računao na njega i onda je u zadnjem trenutku ispalio. Znao je dobro kako je u Srbiji, trebao je da se zahvali odmah.
Apsolutno se slažem sa Dačom i Stefanom, trebaju nam dvojica na 1. To sam više puta pisao posle odlaska Madara. E sad pitanje je da li se Želimir slaže sa nama, a meni miriše da će Jaramaz na 1 (nadam se da neće).
Centar mora da zna da odigra na postu i da odigra iz pika, defanzivno tražiće se neko ko može da preuzme pre svega jer Balša i Smajli ne mogu.
Apsolutno se slažem sa Dačom i Stefanom, trebaju nam dvojica na 1. To sam više puta pisao posle odlaska Madara. E sad pitanje je da li se Želimir slaže sa nama, a meni miriše da će Jaramaz na 1 (nadam se da neće).
Centar mora da zna da odigra na postu i da odigra iz pika, defanzivno tražiće se neko ko može da preuzme pre svega jer Balša i Smajli ne mogu.
Vredjacu ga ja za sve vas sa foruma i za one koji ne zele da ga pozdrave kako dolikuje u hali
Lazni zilot (by Irr) obavestio Zelimira preko instagrama, sram ga bilo dupeta jer obraza nema.
To da nas je upropastio u smislu prelaznog roka stoji jer nam umesto njega kao najboljeg visokog u evropi posle Tavaresa ne bi trebalo na 1 i 5 ono sto nam sada treba, a to su suvi poeni(barem sa 1) a Nick the Brick nam treba u svakom slucaju kad malo bolje razmislim, sa moralnim odnronom ili bez njega.
Noah Vonleh kog mesec dana pominjem u privatnim razgovorima, sa Irrom izmedju ostalih, zelja Atamana i legende Janakopulosa. Zelimirova dugo zeljena petica koja sve preuzima po svim karakteristikama je mogao biti on, verujem da smo mogli da ga pitamo za zdravlje ali sada je kasno.
Dobar bi bio Kabengele kog svi pominju ali pojma nemam da li je zainteresovan za EL niti da li smo mi za njega. U tom slucaju jedan dobar 4 na 3 nam treba da odmeni Zeka i pomogne na 3 gde su inicijalno Ponitka i Naneli gde obojica u nekim varijantiama teze ka 2, pogotovo Celetov Poljak, nas buduci ljubimac
To da nas je upropastio u smislu prelaznog roka stoji jer nam umesto njega kao najboljeg visokog u evropi posle Tavaresa ne bi trebalo na 1 i 5 ono sto nam sada treba, a to su suvi poeni(barem sa 1) a Nick the Brick nam treba u svakom slucaju kad malo bolje razmislim, sa moralnim odnronom ili bez njega.
Noah Vonleh kog mesec dana pominjem u privatnim razgovorima, sa Irrom izmedju ostalih, zelja Atamana i legende Janakopulosa. Zelimirova dugo zeljena petica koja sve preuzima po svim karakteristikama je mogao biti on, verujem da smo mogli da ga pitamo za zdravlje ali sada je kasno.
Dobar bi bio Kabengele kog svi pominju ali pojma nemam da li je zainteresovan za EL niti da li smo mi za njega. U tom slucaju jedan dobar 4 na 3 nam treba da odmeni Zeka i pomogne na 3 gde su inicijalno Ponitka i Naneli gde obojica u nekim varijantiama teze ka 2, pogotovo Celetov Poljak, nas buduci ljubimac
- White Mamba
Bice fora da mirotic zavrsi u komsiluku 
Sad nad nas je nepodelio
Ako postoji ikakva sansa, iscupati nana iz nba, pojacati pare, sad kad nam je proracun neplanirano podebljan
Sad nad nas je nepodelio
Ako postoji ikakva sansa, iscupati nana iz nba, pojacati pare, sad kad nam je proracun neplanirano podebljan
Kako bi sabio Nunn u EL... Ali mi djeluje bas kao sci-fi prica.
- Batica ubica
Mislim da je Nan teža priča, da će on relativno lako naći NBA ugovor i da mu se baš ne gleda prema EL u 28 godina.
- White Mamba
Teze nije nemoguce 
:nemoguce je:
:nemoguce je:
- Irriducibili
Humanitarne akcije su jedna stvar, profesionalni angažman nešto sasvim drugo. Sve zajedno čine ličnost. Milioni koje je podelio u humanitarne svrhe, ne mogu izbrisati činjenicu da je pljunuo na sopstvenu reč. I nema tu ništa izmedju redova, postupio je kao ljigavac, osoba bez morala i ljudskog integriteta. Što se mene tiče, samo prezir
non mollare mai