FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Nisu Norvežani mnogo pogrešili. Da zamenimo uloge, i bismo na njihovom mestu pričali kako smo bili konkretniji i kvalitetniji, sa mnogo boljom pas igrom, superiorniji u duelima.
Vezni red Zdjelar - Natko - Suma bi mogao da bude konačno ono pravo, što smo dugo čekali.
Vezni red Zdjelar - Natko - Suma bi mogao da bude konačno ono pravo, što smo dugo čekali.
Kod gola najvecu krivicu ima Pavlovic. Njegovo skandalozno ispadanje kostalo je kompletno pomeranje linije. Zatim ispada Miletic, kome je zadatak da cuva stranu. U celoj toj situaciji ostavljas jednog prosecnog stopera u situaciji gde Boli moze da sutira a moze i lagano da ga predribla. Njegova reakcija je sasvim prirodna. Takodje, da napomenem da u celoj toj situaciji nama zadnji vezni - Scekic ladi jaja trceci u prazno.
Znate, ja razumem da mnogi imaju animozitet prema odredjenim igracima, prema odredjenim menadzerima, ali ne krigvite bas nekog toliko a da je u konstalaciji stvari on najmanji krivac. Po meni, sinoc Scekic, Miletic i Sadik zasluzuju ciste jedinice.
I Irr, igrate li idalje onaj poker?
Znate, ja razumem da mnogi imaju animozitet prema odredjenim igracima, prema odredjenim menadzerima, ali ne krigvite bas nekog toliko a da je u konstalaciji stvari on najmanji krivac. Po meni, sinoc Scekic, Miletic i Sadik zasluzuju ciste jedinice.
I Irr, igrate li idalje onaj poker?
- Tajler Darden

Oglasio se Sadik.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Odigrao je blago rečeno lošu utakmicu.
VPJTS
VPJTS
Aha, mislio sam da se nesto dodatno desilo
Zanimljiv lik, kad se posle jedne katastrofalne partije izvinjava.
Zanimljiv lik, kad se posle jedne katastrofalne partije izvinjava.
- Tajler Darden
Dodatno je ovo.
Verovatno je i na ovu situaciju mislio.

VPJTS
VPJTS
- Hamato_YoSHi
Evo i ja da se upišem. Kako smo počeli utakmicu, pobeda od 2-1 je odličan rezultat. Dobro je. Verujem u prolaz, jer kao što reče neko, mi možemo sigurno bolje od ovoga. Biće i Natko spremniji, pa umesto Zdjelara ili možda Šćekića. Možda Asano umesto Sadika, pokušati tu opciju. Sadik borben, ali nije golgeter, snaga, igra leđima, borbenost i kad uključi mozak zna i da asistira. Juče ga nažalost nije uključio
U najmanju ruku čudan lik, ali može da bude koristan. Juče bio najlošiji, on i Pavlović, koji je prvi ispao kod gola... ali to je tek početak, treba sačekati te mlade igrače. Loše smo počeli utakmicu, bojažljivo dok smo u drugom malo izvadili, ali ovi su baš fizički dominantni. Utisak večeri su klinci i Urošević. Molde će igrati otvorenije, pa se nadam golovima iz kontre...

To posebno, teški idiotizamTajler Darden wrote: ↑Fri Aug 23, 2019. 7:07 pmDodatno je ovo.Verovatno je i na ovu situaciju mislio.
![]()
私は1つの名前しか知りません
nakon dugo vremena imamo Partizan koji igra fudbala, koji napada i koji pritiska protivnika 90 minuta.. onako laicki, igramo bas moderan fudbal i deluje da Savo i strucni stab zaista znaju sta rade.. za ovo kratko vreme koliko je na klupi, jos od Jokana mi deluje da nismo imali trenera sa ovolikim potencijalom na klupi.. ozbiljna karijera iza, sa jakim trenerima radio, ima ideju sta zeli, nema problem da prizna i ispravi svoju gresku, dobre kzs, preuzima na sebe dovodjenje igraca (makar onih koje moze)..
e sada tu postoje dva problema.. jedan je da ovaj tim je poprilicno tanak i verovatno nije idealan za ono sto se trazi od njega i da bi se tu stvari poklopile treba vreme.. druga stvar je da tog vremena nece biti, jer ili ce Savo preko svojih veza da se izbori za neki inostrani angazman ili ce ga saseci ovde nakon manjeg pada forme..
ali dobro, do tad makar mozemo da uzivamo gledajuci ovakav Partizan..
e sada tu postoje dva problema.. jedan je da ovaj tim je poprilicno tanak i verovatno nije idealan za ono sto se trazi od njega i da bi se tu stvari poklopile treba vreme.. druga stvar je da tog vremena nece biti, jer ili ce Savo preko svojih veza da se izbori za neki inostrani angazman ili ce ga saseci ovde nakon manjeg pada forme..
ali dobro, do tad makar mozemo da uzivamo gledajuci ovakav Partizan..
- Irriducibili
@Houdini
Pošalji malo tog šta uzimaš, daj da i meni bude tako lepo, da uživam gledajuci ovakav Partizan
Pošalji malo tog šta uzimaš, daj da i meni bude tako lepo, da uživam gledajuci ovakav Partizan
non mollare mai
ajde ajde hoces mozda Baticin Partizan da gledas
mislim realno (kad stavis sa strane tvoje misljenje o Savi ovako) kod kog trenera smo lepse igrali u poslednjih nekoliko godina? Igraci trce, bore se, visoki presing, na momente lopta krene i brze da se krece, ali da bi to bilo u kontinuitetu treba vreme.. Savo je tu 6 meseci, a neki kljucni igraci nisu tu ni mesec dana..
mislim realno (kad stavis sa strane tvoje misljenje o Savi ovako) kod kog trenera smo lepse igrali u poslednjih nekoliko godina? Igraci trce, bore se, visoki presing, na momente lopta krene i brze da se krece, ali da bi to bilo u kontinuitetu treba vreme.. Savo je tu 6 meseci, a neki kljucni igraci nisu tu ni mesec dana..
- Irriducibili
Sve to teoretski stoji, ali u praksi je često nespojivo sa uživanjem. I nije do Sava (šta god ja mislio o njemu), do onoga je sa čim raspolaže, previše rupa u sastavu
non mollare mai
- Batica ubica
Dobro nema preteranog uživanja, ali vidi se da ovaj Partizan ima ideju da kroz presing i dosta trčanja pobedi protivnika. Uživanja u igri Partizana nema već jedno 50 godina, tako da se lepim fudbalom ne treba zamarati. Meni je bitno da se forsira disciplinovan stil igre, da se radi skauting svakog protivnika i da je ekipa fizički spremna. Grešaka ima ali one mogu da se isprave kroz analizu i trening.
Da se nadovežem na Baticin Partizan, nije igra bila za uživanje ali nije bio toliko loš koliko se potcenjivao. Da su Batici obezbedili 2 igrača napred koja je hteo mislim da bi se druga priča pričala. Ovako podrška Savi i momcima, pa da ugostimo neki Arsenal ili Junajted u LE
Da se nadovežem na Baticin Partizan, nije igra bila za uživanje ali nije bio toliko loš koliko se potcenjivao. Da su Batici obezbedili 2 igrača napred koja je hteo mislim da bi se druga priča pričala. Ovako podrška Savi i momcima, pa da ugostimo neki Arsenal ili Junajted u LE
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
I to u prvom kolu kad nam je aktivna suspenzija. 
Bila bi šteta da tim ne bude nagrađen sa još šest utakmica u Evropi.
Bila bi šteta da tim ne bude nagrađen sa još šest utakmica u Evropi.
VPJTS
VPJTS