Nemanjic wrote: ↑Tue Aug 01, 2023. 7:45 pm
Ja bas mislim da cemo za jednog pleja da dovedemo.Svakako ce te minute da dele taj igrac,Aleksa i Jaramaz nesto malo,a to malo ce moci da pokrije.Ne verujem da smo dovodili Jaramaza da ostaje van 12.
Sa obzirom na tretman koji je prosle sezone imao Danilo, vrlo verovatno bi on usao u rotaciju sa Jaretom da bude u rotaciji za 12. A Jare kad moze u Bajernu da bude van 12 i da cuti i radi, zasto to ne bi bio u ekipi koja ide na najvise ciljeve. Neka igra Aba ligu, da odmori nekog u spoljnoj liniji.
1. -, -, Aleksa
2. Panter, Andjusic, Jare
3. Ponitka, Naneli, Trifa
4. Ledej, -
5. -, Smajli, Balsa
U suprotnom, sa kracom rotacijom na 1, nama ako se povredi i na mesec dana, ne daj Boze, Panter ili taj prvi plej, mi se oprastamo od visokih ambicija naredne sezone. Toliko rizikovati zbog nekih 500-600k bilo bi neozbiljno.
Sta vise i 5 igraca na 4 i 5 za celu sezonu je malo.
To ''glupo Jare van 12'' je smesno... pa pogledajte rostere svih ostalih el ekipa, posebno kod ovih sa najvecim ambicijama, kakvi igraci ce tu da ispadnu iz 12...Svi ce imati po 15 ozbiljnih igraca.
Evo nekih sa spoljnim linijama...
Milano:
1.Pengos, 2.Lo, 3.Hall, 4.Silds, 5.Beron, 6.Tonut, a jure jos jednog...
Olimpijakos:
1.Volkap, 2.Gos, 3.Larencakis, 4.Ajzea Kenan, 5. Mekkisik, traze jos jednog, plus imaju Grke Luncisa, Papasa...
Real:
1.Kampaco, 2.Rodrigez, 3.Ljulj, 4.Musa, 5.Kozer, 6.Abalde, 7.Fernandez, 8.Alosen
Fener:
1.Kalates, 2.Madar, 3.Guduric, 4.Dorsi, 5.Vilbekin, 6.Mahmutoglu, 7.Hejzer
Crveni zvezdasi:
1.Nejpier, 2.Teo, 3.Dos Santos, 4.Nedovic, 5.Hanga, 6.Lazic, a jure jos jednog...7og.
Monako:
1.Kemba, 2.Dzejms, 3.Okobo, 4.Lojd, 5.Strazel, 6.Tarpej, 7.Outara
Pao:
1.Slukas, 2.Vildoza, 3.Grant, 4.Grigonis, 5.Guy, 6 i 7 braca Kalaicakis, plus i oni traze jos jednog na 2...
Virtus:
1.Heket, 2.Smit, 3.Pajola, 4.Lundberg, 5.Kordinie, 6.Belineli, 7.Dobric