KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Uvek je lepo videti da neki sns ološ napusti klub.
Ajmo jedan po jedan do oslobođenja Partizana od napredne gamadi.
Ajmo jedan po jedan do oslobođenja Partizana od napredne gamadi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Kamenjar u Milanu izgleda. Hvala bogu.
Pritisak vlasti postaje neizdrživ, svi beže od Partizana
https://nova.rs/sport/kosarka/partizan- ... neizdrziv/
Meni ovo deluje kao sugestija sa cokijeve strane na bracu, pa oni na Kijanovica zato sto je Kijanovic u isto vreme i zamenik direktora Stark arene. Jer je od ove sezone coki sa svojim klubom tamo, pa da ne bi pravio neke smetnje i odluke direktno u korist Partizana u odnosu na gradske rivale.
- Tajler Darden
Teška ljudska priča naprednog govečeta... Neka se potamane među sobom ološi.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Tajler mazohistički priželjkuje da KKP dodje u ravan sa FKP, da gledamo djumice i sinadinovice, a da i njih ne možemo da platimo. Srecom to nije dominantno opredeljenje navijača Partizana
Ni meni se to ne svidja, ali u ovoj zemlji ne postoji "uspešan" kolektiv, a da nije manje ili više vezan za sns. Pogotovu je to slučaj u sportu. Ali ni u sns nisu svi jednaki, žigosani su oni sa navijačkim opredeljenjem u neskladu sa državnom politikom. Tako da su ovi naši bezmalo disidenti, gurnuli su prst u oko vladaru, koji je iznad svega ostrašceni navijač. Mnogo su veca opozicija, nego neki Djilas ili Jeremic, kojima je takodje Partizan kost u grlu i rado bi nastavili istu politiku prema njemu
Ni meni se to ne svidja, ali u ovoj zemlji ne postoji "uspešan" kolektiv, a da nije manje ili više vezan za sns. Pogotovu je to slučaj u sportu. Ali ni u sns nisu svi jednaki, žigosani su oni sa navijačkim opredeljenjem u neskladu sa državnom politikom. Tako da su ovi naši bezmalo disidenti, gurnuli su prst u oko vladaru, koji je iznad svega ostrašceni navijač. Mnogo su veca opozicija, nego neki Djilas ili Jeremic, kojima je takodje Partizan kost u grlu i rado bi nastavili istu politiku prema njemu
non mollare mai
Razlika između FKP i KKP je Željko Obradović..
Da je recimo ne znam Klop/Gvardiola/Murinjo/ došao ove sezone u FKP, mogli bi da se borimo za titulu, kao što je Željko došao u tim koji je bio sedmi u ABA..
Da je recimo ne znam Klop/Gvardiola/Murinjo/ došao ove sezone u FKP, mogli bi da se borimo za titulu, kao što je Željko došao u tim koji je bio sedmi u ABA..
-
OnlineBatica ubica
Super je sve to, ali ja bih voleo da čujem ko je alternativa kada bi Ostoja sutra otišao iz KKPa a da ne bude SNS i da klub bude uspešan i konkurentan? Da li postoji čovek nezavisan od Vučića, sa 10+ miliona evra spremnih da baci u KKP da bi KKP bio konkurentan na EL nivou, spreman da ne zaradi ništa već da je non-stop na gubitku, a da za uzvrat zarati sa državom i napravi problem sebi u poslovnom i privatnom životu? Ja samo za jednog takvog znam, eno ga vodi Panatinaikos. Koliko znam u Srbiji takav ne postoji, a iako postoji ne pada mu na pamet da ratuje sa državom i da krene u rat u kojem sigurno gubi (dokazano u periodu 2012-2017). Ako ima takav dajte ime, najmanji je problem podržati.
A kako bismo izgledali kada bi se stvarno sva SNS garnitura sklonila iz kluba imali smo prilike da vidimo 2017. godine kad se klub zamalo nije ugasio. Prosto je, u ovoj državi ne funkcioniše ništa što nije SNS. A terati SNS garnituru da bi bili sredina tabele ABA lige ili potencijalno ABA2/KLS je besmisleno. Partizan nije politička partija već državni klub koji zavisi od države i ne treba nijednoj vlasti da glumi opoziciju već treba sa svakim da bude u odličnim odnosima zbog svojih interesa. Kod njih je i nož i pogača, ako hoće sutra mogu da nas ugase. Najlakše je biti buntovnik i terati svakog po principu ko ga jebe, ako hoćeš nekog da menjaš moraš da imaš rešenje ne da menjaš da bi menjao. Treba se prilagoditi i gledati da se obezbedi najbolje moguće rešenje za klub i da taj klub bude konkurentan. Zna se kako sistem funkcioniše, i to nije postavio Vučić, Tadić ili Đilas već je to posledica državnog uređenja i tzv. vladavine naroda u kojoj se narod ne pita ništa.
I SNS će jednom pasti sa vlasti pa će možda doći pomenuti Đilas ili Jeremić... I šta ćemo onda, i tad da glumimo opoziciju i buntovnike dok cigani dominiraju? Da pričamo da smo moralni pobednici iliti luzeri?
A kako bismo izgledali kada bi se stvarno sva SNS garnitura sklonila iz kluba imali smo prilike da vidimo 2017. godine kad se klub zamalo nije ugasio. Prosto je, u ovoj državi ne funkcioniše ništa što nije SNS. A terati SNS garnituru da bi bili sredina tabele ABA lige ili potencijalno ABA2/KLS je besmisleno. Partizan nije politička partija već državni klub koji zavisi od države i ne treba nijednoj vlasti da glumi opoziciju već treba sa svakim da bude u odličnim odnosima zbog svojih interesa. Kod njih je i nož i pogača, ako hoće sutra mogu da nas ugase. Najlakše je biti buntovnik i terati svakog po principu ko ga jebe, ako hoćeš nekog da menjaš moraš da imaš rešenje ne da menjaš da bi menjao. Treba se prilagoditi i gledati da se obezbedi najbolje moguće rešenje za klub i da taj klub bude konkurentan. Zna se kako sistem funkcioniše, i to nije postavio Vučić, Tadić ili Đilas već je to posledica državnog uređenja i tzv. vladavine naroda u kojoj se narod ne pita ništa.
I SNS će jednom pasti sa vlasti pa će možda doći pomenuti Đilas ili Jeremić... I šta ćemo onda, i tad da glumimo opoziciju i buntovnike dok cigani dominiraju? Da pričamo da smo moralni pobednici iliti luzeri?
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Tajler ne pravi razliku između sns. Govno je govno. Kako tip koji se po tvojim rečima celog života druži sa ona dva kurvina sina može biti dobar?Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 04, 2023. 8:29 pmTajler mazohistički priželjkuje da KKP dodje u ravan sa FKP, da gledamo djumice i sinadinovice, a da i njih ne možemo da platimo. Srecom to nije dominantno opredeljenje navijača Partizana
Ja ne zaboravljam šta ta stranka i njeni podanici čine Srbiji i Partizanu.
Naravno da je jedina razlika između dva kluba Želimir i to je to.
A šta je većinsko mišljenje čuje se kad krene pederovanje.
Koliko smo zla istrpeli do sada od te sekte, treba ih mrzeti još više.
Ne dao Bog da budemo cigani, pa da mu simbole stavljamo na dres ili da nam dođe na utakmicu i da ćutimo.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
A nekom Klopu bi pare i igrače obezbedio ko, da se ne bi sam skinuo da igra? Ovde se prosipalo drvlje i kamenje na Pepa, zato što čovek nikada nije imao problem sa budzetom. Neko mora da obezbedi novac, bez para danas nema uspeha
@Tajler
Tvoj je izbor da ne praviš razliku, moj je da itekako pravim. Draži mi je sns Ostoja (btw, čovek bez ikakvog uticaja u stranci), nego vajni ciganski opozicionari Djilas i Jeremic, koji bi, za razliku od Ostoje, nastavili sa slašcu da terorišu Partizan. Ili onaj kao naš, Pavle Grbovic, kod koga bi zakonski morali da igramo neki memorijalni turnir povodom "genocida" u Srebrenici, najverovatnije u prestonici priznate države Kosovo, te sa najmanje jednim deklarisanim lgbt igračem u timu. Za početak....
Nisam za slavnu smrt Partizana, sns je uslov svih uslova egzistencije, koliko god to bilo teško. Žvalavog valja srušiti na izborima, u Areni to nije moguce. I nemoj se zavaravati pederovanjem, čitav niz prisutnih glasa za sns. I ide na koncert Merlina
P.S.
Nigde nisam napisao da je Kijanovic dobar, vec da njegov odlazak pokazuje šta nas tek čeka. A što se svadje sa publikom tiče, možda bi ti bio "junak", pa bi prihvatio da ti neko sve po spisku jer nisi reagovao. On nije
non mollare mai
pa sto se onda cekao Zeljko da se krene sa Panterom i Ledejom ili Exumom? sto prethodnih Ostojinih sezona nismo imali takve igrace ako je mag iz Prislonice najzasluzniji za to?Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 04, 2023. 10:31 pmA nekom Klopu bi pare i igrače obezbedio ko, da se ne bi sam skinuo da igra? Ovde se prosipalo drvlje i kamenje na Pepa, zato što čovek nikada nije imao problem sa budzetom. Neko mora da obezbedi novac, bez para danas nema uspeha
zasto smo produzavali Zagorca umesto da uzmemo top 3 krilo u Evropi?
- Tajler Darden
Kako je obezbedio budžet, govori i osmocifreni dug... Toliko lizanja čmara Vučiću, a dug se samo povećava.
Najveći deo budžeta dali su navijači, koje on redovno proziva što mu diraju gazdu.
Najveći deo budžeta dali su navijači, koje on redovno proziva što mu diraju gazdu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Možda se sa dolaskom Želimira, pojavio smisao velikog ulaganja, jer je pokrice za rezultat. Koji je i došao. Pa ni Janakopulos nije gurnuo Radonji 30m, vec treneru koji ima trofejw
Pošto nije "mag iz Prislonice, otkrij i meni odakle se stvorio novac? Mora da je pao s neba
@Tajler
Batali tu priču o povecanju duga i Vučicevom porezu, koji ne važi za klub iz predgradja. Što se ne bi zapitao što je pravljen dug kad su kroz klub defilovali Djumic, Tomic, Šalic, Koprivica, Sinadinovic, Petrov, Vrabac i slični košarkaši u pokušaju. Što su svi oni pripali pošumljenom da im isplacuje "stipendije"? Zašto je u jednom trenutku isplacivao 5 trenera istovremeno?
Navijači su doneli nekih 5m, i to samo usled rezultata, koji je jako skup tim za naše pojmove napravio. Ko je doneo još 2X toliko? Ako i dalje nije jasno da imamo vrhunske igrače, koji opet u skladu s tim koštaju, da nam žvalavi ni sicu ne uplacuje redovno, te da je neko (čitaj UO) morao da grune debelu lovu za plate, onda zaista to vec poprima razmere svesnog odbijanja stvarnosti, koja nije u skladu s nečijom utopijom
non mollare mai
- Tajler Darden
Boli mene uvo za klub iz predgrađa. Njihove brljotine imaće ko da ispegla, Limarove neće niko.
Koliko vredi ceo taj upravni odbor sa sve Šojićem, pokazalo se u sakupljanju milostinje od navijača. Toliko nisu doneli, pošto se dug logično ne bi uvećao za tri miliona.
Samo naprednjak iza rešetaka je dobar naprednjak.
Koliko vredi ceo taj upravni odbor sa sve Šojićem, pokazalo se u sakupljanju milostinje od navijača. Toliko nisu doneli, pošto se dug logično ne bi uvećao za tri miliona.
Samo naprednjak iza rešetaka je dobar naprednjak.
VPJTS
VPJTS
Koliki je bio dug za porez kad je Ostoja postao predsjednik Partizana?