FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Bravo, struko, bravo, igrači.
Da nije bilo besramne krađe u Bačkoj Topoli, imali bismo 6/6 sa dva najteža gostovanja u unutrašnjosti.
Poseban pozdrav za Balegu, kojoj ime ne treba izgovoriti, što nas je dve godine besomučno silovao svojim raspalim sinom Jojićem i uskratio nam da gledamo Nathov maksimum.
Idemo u Azerbejdžan po novu pobedu.
Da nije bilo besramne krađe u Bačkoj Topoli, imali bismo 6/6 sa dva najteža gostovanja u unutrašnjosti.
Poseban pozdrav za Balegu, kojoj ime ne treba izgovoriti, što nas je dve godine besomučno silovao svojim raspalim sinom Jojićem i uskratio nam da gledamo Nathov maksimum.
Idemo u Azerbejdžan po novu pobedu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Niti struke, niti igrača, a tek tima nema...
Srecom tiket odbranjen
Teraj dalje, sad ce mocni Azeri
Srecom tiket odbranjen
Teraj dalje, sad ce mocni Azeri
non mollare mai
- Tajler Darden
Valjda dočeka i FKP poštenog naprednjaka, pa krene u pobede.
VPJTS
VPJTS
Dva teška gostovanja, 4 boda, nije ni loše..
Solidan tim je skockao gosn Vazura.. Da imamo još malo jačeg trenera moglo bi nešto da se uradi..
Gosn Vazura se bori protiv ozbiljne ciganske države i SNS vlasti, i to se bori lavovski.. Em nije u stranci em nemamo mogućnosti da promašujemo milionska pojačanja..
Boljeg teško da bi našli..
Ajmo dalje..
Solidan tim je skockao gosn Vazura.. Da imamo još malo jačeg trenera moglo bi nešto da se uradi..
Gosn Vazura se bori protiv ozbiljne ciganske države i SNS vlasti, i to se bori lavovski.. Em nije u stranci em nemamo mogućnosti da promašujemo milionska pojačanja..
Boljeg teško da bi našli..
Ajmo dalje..
- Tajler Darden
Zaklao nas naprednjak iz Leskovca dobro u prvom kolu... Sve mu jebem što ima.
Još jednom, svaka čast našima na brojci u prva dva kola.
Ovaj klub jedino ima svoje navijače i nikoga više.
Još jednom, svaka čast našima na brojci u prva dva kola.
Ovaj klub jedino ima svoje navijače i nikoga više.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Lep početak za Firmina, 2 gola u 2 utakmice.
Natho tata fudbala, 2 asistencije ona prva vrhunska. Samo mu treba oduzeti kornere i slobodnjake iz kojih centrira, kao balone da baca, nijedan večeras nije izveo lepo a ni u prošlom kolu.
Od ovog tima i ne očekujem ništa, tako da je svaka pobeda još bez primljenog gola bonus.
Severina deluje sasvim solidno za sad. Kanute jedino što voli da pametuje sa loptom malo više, ostalo izgleda dobro. Da sačekamo još utakmica pa da vidimo kako će se snalaziti.
Aranđel mi deluje sporo, možda što je prva utakmica još je imao Čumića za direktnog protivnika. Antić je delovao ok defanzivno, ali i tu treba sačekati više utakmica za neku dalju analizu.
Od ovih starih Menig igra ono što je igrao i pre, potez svetske klase pa onda jedan loš i tako u krug. Malo se zaboravi u odbrani, malo ne uđe u centaršut.
Belićevo zalaganje i stav
Samo ga malo kanalisati. Odgovara mu Kanute jer igra poziciono, onda on može da igra kao BTB.
Natho tata fudbala, 2 asistencije ona prva vrhunska. Samo mu treba oduzeti kornere i slobodnjake iz kojih centrira, kao balone da baca, nijedan večeras nije izveo lepo a ni u prošlom kolu.
Od ovog tima i ne očekujem ništa, tako da je svaka pobeda još bez primljenog gola bonus.
Severina deluje sasvim solidno za sad. Kanute jedino što voli da pametuje sa loptom malo više, ostalo izgleda dobro. Da sačekamo još utakmica pa da vidimo kako će se snalaziti.
Aranđel mi deluje sporo, možda što je prva utakmica još je imao Čumića za direktnog protivnika. Antić je delovao ok defanzivno, ali i tu treba sačekati više utakmica za neku dalju analizu.
Od ovih starih Menig igra ono što je igrao i pre, potez svetske klase pa onda jedan loš i tako u krug. Malo se zaboravi u odbrani, malo ne uđe u centaršut.
Belićevo zalaganje i stav
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Pošten naprednjak ne postoji, a bojim se šta ce biti kad ova grupa gradjana zaigra ovu evropsku ligu, pandan Balkanske lige u košarci
non mollare mai
- Tajler Darden
Ima u gornjoj grupi tema jedan. 
Da dodamo da smo i u ovom meču debelo oštećeni, pošto bek Vojvodine nije dobio drugi žuti karton za čist faul.
Da dodamo da smo i u ovom meču debelo oštećeni, pošto bek Vojvodine nije dobio drugi žuti karton za čist faul.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Da dodam samo, Jovanović odaje utisak sigurnog golmana. Kao i kod ostalih za nešto više treba sačekati i više utakmica.
Problem će biti štoperi, Ilić mislim da ima manji plafon od onoga što se priča i predviđa (kao i kod svakog našeg mladog igrača). Saničanina i Svetu Prevaru ne bih komentarisao.
Po meni potrebna su i dva štopera, ali da bi došla dva mora jedan da ode a ove naše neće niko sem ruskih paravojnih formacija eventualno

Problem će biti štoperi, Ilić mislim da ima manji plafon od onoga što se priča i predviđa (kao i kod svakog našeg mladog igrača). Saničanina i Svetu Prevaru ne bih komentarisao.
Po meni potrebna su i dva štopera, ali da bi došla dva mora jedan da ode a ove naše neće niko sem ruskih paravojnih formacija eventualno
- Tajler Darden
Navodno treba da dođe inostrani štoper.
Od onog Savinog prelaznog roka Sadik, Asano, Natho, ovo deluje kao najbolje odrađeni rok od tada... Samo, videćemo dokle će se igrači i Duljaj nositi sa svim krađama koje prolaze.
Od onog Savinog prelaznog roka Sadik, Asano, Natho, ovo deluje kao najbolje odrađeni rok od tada... Samo, videćemo dokle će se igrači i Duljaj nositi sa svim krađama koje prolaze.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Nece ih ni oni, Wagner ne prima nove do daljnjegBatica ubica wrote: ↑Sun Aug 06, 2023. 9:19 pmove naše neće niko sem ruskih paravojnih formacija eventualno![]()
![]()
non mollare mai
- Tajler Darden
Nada se velikoj podršci i na narednim susretima.
- Ja ću ih pozvati i zamoliti one koji su uzeli članske karte da ih vrate, da im se vrati novac i omogući besplatan ulaz ili da bude nešto simbolično. Ništa nema cenu kao podrška. To je moja poruka ljudima, ali i navijačima da dođu u što većem broju.
PARTIZAN ŠAMPION!
UPRAVA NAPOLJE!
VUČIĆU PEDERU!
- Ja ću ih pozvati i zamoliti one koji su uzeli članske karte da ih vrate, da im se vrati novac i omogući besplatan ulaz ili da bude nešto simbolično. Ništa nema cenu kao podrška. To je moja poruka ljudima, ali i navijačima da dođu u što većem broju.
PARTIZAN ŠAMPION!
UPRAVA NAPOLJE!
VUČIĆU PEDERU!
VPJTS
VPJTS
-
Max Liberman
Sad sam se vratio iz NS, do jaja bilo. Fali malo ovom timu, taman toliko da ne osvojimo titulu :)
- Tajler Darden
Ukoliko prođemo Azerbejdžance idemo na pobednika dvomeča Steaua-Nordsjeland.
Pošto smo mogli natrčati na Osasunu, dobili smo protivnika po meri... Ali ajde da prvo prođemo dalje.
Pošto smo mogli natrčati na Osasunu, dobili smo protivnika po meri... Ali ajde da prvo prođemo dalje.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Istorijski i jedne i druge smo izbacivali. Steauu u čuvenom dvomeču 2015 1:1 tamo i 4:2 ovde nakon onog nenormalnog preokreta. Nordsjeland smo izbacili 2018. kad je Batica bio trener, prva 1:2 tamo i druga 3:2 gde smo bili toliko fizički nespremni da je trener Nordsjelanda posle revanša rekao da im je plan utakmice bio da nas stisnu zadnjih 20-25 minuta jer su znali da ćemo fizički da padnemo, toliko smo bili nespremni
Đukić potpuno ubio u pojam ekipu za troje priprema koliko je odradio u drugom mandatu, ono je bilo žalosno gledati. Ovo sad je mila majka kako je to tad izgledalo. Batica je probao da ih trzne ali nit je bilo igrača nit je bilo vremena i prostora da ih našpanuju fizički.