Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Irriducibili » Sat Aug 05, 2023. 8:42 pm

Arsenal je još jači ove sezone

Fantastičan posao radi BHA
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 8:50 pm

Jeste, Rajs i Timber su dobra pojačanja, Haverca izgleda vide u vezi ne znam kako će to izgledati.
Za sad imaju previše igrača, sigurno će gledati da rasterete tim do kraja PRa.

Glavna mana Arsenala je to da iz dve uzastopne sezone izlaze kao gubitnici, pretprošle sezone su opasno čoukovali u borbi za top 4, prošle sezone u borbi za titulu gde su sami sebe pobedili a imali su sve u svojim rukama. Treba se dići posle 2 sezone neuspeha.

Plus, ove sezone igraju i LŠ što je dodatno opterećenje. A Liverpul će biti bolji, Čelsi će biti bolji sigurno, Junajted će biti bolji, Siti lošiji biti neće. Tu je i Njukasl kojem ipak mislim da će biti problem igranje u LŠ. Ove sezone će biti dosta teže da se uzme titula, prošle sezone im je bila zlatna prilika.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 05, 2023. 8:58 pm

Batica ubica wrote:
Sat Aug 05, 2023. 8:32 pm
Pa bio je Arsenal na malo od titule prošle sezone, pretprošle se odlučivalo u zadnjem kolu da li će biti Siti ili Liverpul. Nije baš da nije bilo zanimljivo.
Siti je rešio matematički tri ili četiri kola pre kraja. Mada se i na +7 za Arsenal znalo da će ih odšrafiti u oba mečapa.

Gde su sami sebe pobedili prošle sezone, pa nagazio ih Siti samo tako.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 05, 2023. 9:06 pm

Da se nadovežem, Arsenal lani nije imao dovoljnu rotaciju, bilo je pitanje trenutka kad ce pasti. Sada vec imaju osetno širu
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 05, 2023. 9:09 pm

Kako nisu, 3 utakmice zaredom su igrali nerešeno dok su bili prvi na tabeli. Liverpul u gostima vodili su 0:2 pa 2:2 na kraju, nedelju dana posle Vest Hem u gostima vodili su opet 0:2 i 2:2 na kraju, nedelju dana posle Sautempton poslednji na tabeli kući gde su gubili 1:3 i vratili se na 3:3, kad su primili gol posle 15 sekundi. Eto ti 6 izgubljenih bodova u 3 utakmice, posle utakmice sa Sautemptonom se videlo da su svoju šansu propustili i da neće dobiti Siti na Etihadu.
Na Etihadu su dobili po ušima, a na Emirejtsu su sebe ubili čuvenim "igranjem iz zadnje linije".

@Irr
Slažem se, dosta utakmica je počinjalo istih 11. Ja iskreno nisam očekivao da će i onoliko izdržati, ali neki igrači kao što su Ris Nelson i Nketija su iskočili kad je bilo potrebno.

Edit:
Batica ubica wrote:
Mon Jan 02, 2023. 4:02 pm
Jedina stvar koja Arsenal može da odvoji od titule je mnogo kratka klupa.
Povredom Žesusa opcije su baš sužene, gledam klupu protiv Brajtona nema ofanzivnih igrača koji mogu da uđu u slučaju da zatreba.
Sezona je duga, mislim da Arsenal do maja teško može da izdrži u ovom ritmu pogotovo jer igraju LE.
Batica ubica wrote:
Sat Apr 29, 2023. 9:23 am
Nisu oni titulu izgubili protiv Sitija, nego na 3 vezane utakmice koje nisu dobili. Liverpul vodili su 0:2 i na kraju je bilo 2:2 spašavali su bod, Vest Hem vodili su 0:2, na 1:2 su imali i penal i na kraju 2:2, onda dolazi ti kući Sautempton koji je zadnji na tabeli i primaš gol posle 20 sekundi, na kraju jedva čupaš bod. Da su te 3 dobili stav protiv Sitija bi bio drugačiji, ovako su izgledali kao da ih je neko puškom uterao u teren.

Ponavljam, bojim se da se ovo ne odrazi loše na ovu grupu igrača i na Artetu jer su prošle sezone ispali iz top 4 gde su bili cele sezone, sada su bili prvi većinu sezone i sad ostaju bez titule. Ovo im je bila zlatna prilika da uzmu titulu, Siti je dosta kiksirao, Liverpul se raspao, Junajted je u prelaznom periodu, Čelsi se raspao, Totenhem je ipak Totenhem njima niko ne pomaže. Sledeće sezone imaš još jači Siti, verovatno pojačani Liverpul, Junajted koji će biti bolji, Čelsi ako se poslože svi ovi igrači... Još Arsenal igra i LŠ gde sigurno neće ići da budu turisti.
Iz vremena dok smo se Irr i ja sami dopisivali ovde :D :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 06, 2023. 4:53 pm

Samo što si zaboravio koliko je bolesno Siti odigrao od februara i koliko je Arsenal mečeva izvukao iz gaća. Tako da kada se sve svede, odigrali su daleko iznad realnih mogućnosti.

Počistio je Pep sve i najviše u direktnom duelu uzeo titulu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 06, 2023. 5:58 pm

Opet dolazimo na isto, Pep je imao surovu rotaciju i mogao je da odmara igrače po potrebi, Arteta je o tome mogao samo da sanja

Bice Arsenal ozbiljniji konkurent ove sezone, pogotovu ako KDB bude kuburio sa zdravljem
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 06, 2023. 6:06 pm

Svi su potrošili ozbiljan novac... Neki su to radili romantično, neki plastično. 😁

Sve osim titule Sitija biće iznenađenje, makar za mene.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 09, 2023. 4:20 am

Svaka čast, muški!
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Aug 09, 2023. 2:03 pm

Ja sam ubedjen da ce on ostati prvi golman.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 09, 2023. 2:12 pm

Jeste da je prošle sezone imao nekoliko grešaka u tehničkom smislu, ali sve ostalo je top. I to ne samo na osnovu mandata u Arsenalu, već i pre dok je branio za Bortmut i Šefild sa kojima je ispadao iz lige. I tad je bilo jasno da je top golman.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 09, 2023. 4:55 pm

:rofl: :rofl: :rofl:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 09, 2023. 5:19 pm

Nema deo gde mu Suma namešta kičmu :nea: :nea:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 09, 2023. 5:28 pm

Batica ubica wrote:
Wed Aug 09, 2023. 5:19 pm
Bez realizacije
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 09, 2023. 6:12 pm

Irriducibili wrote:
Wed Aug 09, 2023. 5:28 pm
Batica ubica wrote:
Wed Aug 09, 2023. 5:19 pm
Bez realizacije
Potpuno se slažem, nego kad su stavili Sadika mogli su i Sumu efektivnije je bilo.
Ja sam tad bio u većinskoj manjini na tviteru koja nije patetično glorifikovala Sumin potez uprkos porazu, dok su ostala braća pesnički slavila poraz :lol: :lol: :lol:

Post Reply