Pih, zašto se lijepo ne imenuju kao Octagon USA, Octagon EU. Ovako pošten svijet dovode u zabunu.
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Kaže Breza da je P.J. gotova stvar.
Može.
Može.
- Batica ubica
Ako je sve ovo tačno ne sviđa mi se što ćemo opet biti bez organizatora, pa će kao da gledam ta uloga biti poverena Jaramazu i Avramoviću, a da će i Panter morati da se uhvati posla koji je dobro radio ali nije njegov. A dati Jaramazu i Avramoviću da budu primarni kreatori znamo već kako izgleda i znamo da nije najsrećnije rešenje. Dante je donosio neku kreaciju, izgleda da ove sezone ni to nećemo imati.
PJ je 2/3 rekao bih, a tu smo puni da nema gde dalje.
Ajde da vidimo ko će doći na 5, mora biti neko ko zna da odigra na postu jer u suprotnom postaje neupotebljiv.
PJ je 2/3 rekao bih, a tu smo puni da nema gde dalje.
Ajde da vidimo ko će doći na 5, mora biti neko ko zna da odigra na postu jer u suprotnom postaje neupotebljiv.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Pa rekoše da se dovodi još 1 spolja, videćemo šta su tu smislili. Možda je ideja da se Ponitka koristi kao plej, obzirom da je on najkreativniji od igrača koje trenutno imamo. Ne znam koliko ima istine u onim govorkanjima oko Kaminskog, ali obe ruke za njega. Ne bi baš mogao da preuzima bekove, ali bi zato napadački doneo puno. On i Queta bi bili baš dobar dodatak ovome što trenutno imamo.
- Batica ubica
Od Kvete nema ništa ako je i bio opcija, ostaje u Sakramentu.
Ponitka kao plej je ono može da odigra, kao što mogu i Panter i Avramović, čak i Naneli al to je sekundarna kreacija.
Ponitka kao plej je ono može da odigra, kao što mogu i Panter i Avramović, čak i Naneli al to je sekundarna kreacija.
- Irriducibili
Queta nije ni bio opcija, bio je Azubuike
non mollare mai
A Tony Bradley?
- Irriducibili
Da se razumemo, pominjem imenom samo igrače koji su u medjuvremenu našli klub. Ostalim našim idejama neka se bave "insajderi" sa tvitera
non mollare mai
Ma ja to hipotetički. Nisam ni ispratio da su i on i Azubuike potpisali ugovore pre 2 dana. Takav neki nam treba, kao što bi i eventualni dolazak Kaminskog bio dobar fit. Nadam se da će se do početka priprema rešiti sastav.
- Irriducibili
Portugalca su upravo ti "insajderi" gurali kao opciju, a potom se uredno prepisivalo, te se zapatilo kao da je stvarno u priči
Nece izaci ime iz KKP dok stvarno nije gotovo, posle svinjarije s lažnim zilotom, sad su i dodatno pooštrene mere bezbednosti. Živimo u takvom okruženju gde ce sve učiniti da nam pokvare posao, otuda sve mora da se krije
Nece izaci ime iz KKP dok stvarno nije gotovo, posle svinjarije s lažnim zilotom, sad su i dodatno pooštrene mere bezbednosti. Živimo u takvom okruženju gde ce sve učiniti da nam pokvare posao, otuda sve mora da se krije
non mollare mai
Dobrodoslica Doziru.
Zanimljiv izbor.
Cudi da klub nije jos objavio zvanicno.
Zanimljiv izbor.
Cudi da klub nije jos objavio zvanicno.
- Batica ubica
Eurohups je preneo pre 6 dana i da je Kalates blizu potpisa za nas.
Nisu relevantni ali nisu ni jedini koji su preneli, tako da...
- White Mamba
Kake smo kurceve srece u prelaznom roku ovo ce da uboduBatica ubica wrote: ↑Fri Aug 11, 2023. 5:40 pmEurohups je preneo pre 6 dana i da je Kalates blizu potpisa za nas.