KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
verovatno zbog varvara se nije vratio kuci, al bar je neki ec mogao da zabode
- Batica ubica
Jeste, rekoše da ga Varvari nisu hteli nazad kao ni Radonjića.
Mogao je u EK sigurno ali je Rusija obećana zemlja sad, plaćaju igrače i više nego što vrede.
Mogao je u EK sigurno ali je Rusija obećana zemlja sad, plaćaju igrače i više nego što vrede.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Kako kazu pojedini nezvanicno, poslata je ponuda Hiliardu.
- Irriducibili
non mollare mai
Uzas. Sa sve hr sponzorom.
Dokle vise sa ovim sektasenjem.
Dokle vise sa ovim sektasenjem.
https://www.b92.net/sport/euroleague/ve ... id=2379420"Zvezda napada osvajanje Evrolige"
Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je u jutarnjem programu TV Prva pričao o ambicijama crveno-belih u Evroligi, a one će, kako je najavio, biti najviše.
- Batica ubica
Sin Đoke Štangle bi prvo mogao da uđe u top 8 u novom formatu za početak, ako se računa prekinuta sezona gde ne bi bili u top 8 dolazi se do 6 sezona van top 8. Sa te tačke gledišta najaviti napad na osvajanje EL je jako smelo.
- Irriducibili
Tu se postavlja pitanje,gde?....bice prenatrpan roster....takodje,ko se pomera na 2?...Sto dovodi i do ostalih pomeranja,skracivanja minuta nekim drugim igracima...
- Batica ubica
I ja se pitam gde bi ga stavili, već imaju pun roster da nema gde dalje. Možda neko pomeranje Šved na 2, Lepi Laza na 3 a Davidovac na 4 jer su na 4 deficitarni jer tu imaju Simonovića i Ilića koji će igrati ABA eventualno.
Druga stvar, dok je bio u prajmu Šved je bio koristan jedino kad mu se da lopta u ruke i sloboda da divlja. Sa skoro 35 godina stvarno ne vidim šta može više a da je neka smanjena uloga u pitanju.
Druga stvar, dok je bio u prajmu Šved je bio koristan jedino kad mu se da lopta u ruke i sloboda da divlja. Sa skoro 35 godina stvarno ne vidim šta može više a da je neka smanjena uloga u pitanju.
- Tajler Darden
Ako je igrač kvalitetan, godine su samo broj. Pogledati pod Leo Mesi i Novak Đoković.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Batica ubica
Apsolutno se slažem, primera je kolko hoćeš. Ali Šved je specifičan, on je bio koristan kad je dizao 17 šuteva po utakmici a sa 35 godina ne može da vuče toliko i niko mu neće dati takvu ulogu. Čovek je imao sezone gde je dizao po 10 trojki po meču u ELTajler Darden wrote: ↑Wed Aug 23, 2023. 10:39 amAko je igrač kvalitetan, godine su samo broj. Pogledati pod Leo Mesi i Novak Đoković.
Izasle cene sezonskih za KKCZ,mislim da su slicne cene kao nama sto su bile prosle sezone.
- Batica ubica
Šved se nudi, Ivanović verovatno okreće glavu

https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... -vi/460235
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... -vi/460235
-
Max Liberman
Ako dođe Šved, Zvezda favorit za ABA