FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Kalulu ništa nije pokazao. Igramo završnicu meča bez najboljeg igrača.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Tajler Darden
Pas nismo imali od izlaska Natha.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Dobro, moguce je da on više nije mogao, ali šta je sa ostalim izmenama?
Mi više nismo sposobni da igramo fudbal
Mi više nismo sposobni da igramo fudbal
non mollare mai
- Tajler Darden
Natho je osigurač za eventualne penale, da ne pričam o tome što jednim pasom spaja sve. Apsolutno nepotrebna izmena.
Možda bi i igrali fudbal, da neko može da da pas od ovih koji su na terenu.
Možda bi i igrali fudbal, da neko može da da pas od ovih koji su na terenu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Samoubilačke izmene.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Tajler Darden
Crkni smradino picousta.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Možda bi bilo ranije rešeno, da nije bilo pominjanih izmena
Ali voljni momenat je bio na vrhuncu, borba do zadnjeg atoma snage, svako je dao svoj maksimum, kakav god da je
Ja nemam pravo od ove grupe gradjana više od toga da tražim
Isto važi i za trenera
Krv, znoj i suze, pa za šta to bude dovoljno
Ali voljni momenat je bio na vrhuncu, borba do zadnjeg atoma snage, svako je dao svoj maksimum, kakav god da je
Ja nemam pravo od ove grupe gradjana više od toga da tražim
Isto važi i za trenera
Krv, znoj i suze, pa za šta to bude dovoljno
non mollare mai
- Tajler Darden
U subotu nas čeka nova krađa u prvenstvu.
Na borbu i znoj smo otišli dalje. Sledeći evropski rival je Nordsjeland.
Na borbu i znoj smo otišli dalje. Sledeći evropski rival je Nordsjeland.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Lepa, bas lepa pobeda 
Malo igraca ume, jos je i fizicka sprema solidan problem, ali, bas, bas lepa pobeda
Bravo mi
Malo igraca ume, jos je i fizicka sprema solidan problem, ali, bas, bas lepa pobeda
Bravo mi
- Irriducibili
non mollare mai
Posle izmena smo se raspali ipak najvaznije je da smo pretekli...
Tucacemo i skandinavce...
Tucacemo i skandinavce...
- Tajler Darden
On ovo priča od kraja sezone... Za razliku od prethodnika, u tome je do sada izgurao, pošto nisu imali nameru da mu dovedu jednog igrača, a ne ovih sedam, osam, koliko je došlo.Irriducibili wrote: ↑Fri Aug 18, 2023. 1:27 amhttps://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=2382208
Bravo za našeg dragog diletanta![]()
Valjda će izgurati do kraja sa ovim.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Iskreno nisam očekivao prolaz posle prve utakmice, ali smo pokazali karakter i izbacili ove nesrećnike.
Što se tiče izmena Saldanja je bio gotov već u 75' videlo se da ne može više, Nathu je 70'/75' plafon, godine su stigle. Držati ga 120' je mrcvarenje realno gledano, samo se rizikuje povreda a čovek je među najbitnijim igračima u ekipi. Opet, sve 4 izmene su dale golove u penal seriji
Jedino što mogu da zamerim jeste pokrivanje bokova u odbrani pogotovo desnog, i Severina i Kalulu posle nisu pomogli Stojkoviću uopšte. Onaj Letić ima dobar centaršut a mi ga ko namerno ostavljali samog.
Štoperi iznenađujuće dobri pogotovo Ilić koji je odigrao lepo. Belić odličan ali dobi na kraju drugi žuti koji nije bio za drugi žuti. Bez obzira na to bilo ga je svuda na terenu, dosta toga je zakrpio. Kanute je dobar igrač ali ima svojih momenata kad pogreši sa loptom kao onda u drugom poluvremenu kad im je dao loptu u noge.
Krilo fali i to ne jedno već dva jer realno imamo samo dva krila, Severinu i Meniga. Sinoć je moralo da se improvizuje sa Baždarom levo i Kaluluom desno...
Natho tata fudbala, kako je samo video onaj slobodnjak. Šteta jer nema snage za celu utakmicu.
Firmino odigrao jako dobro, pored gola iznudio je slobodnjak iz kog je Natho dao gol.
Pohvale za Jovanovića, 2 bitne odbrane u produžetku, smirenost da odbrani i penal i drugi put. Doveli smo odličnog golmana.
Svaka čast i Duljaju, trudi se koliko zna i ume, došao je tu kad bukvalno niko drugi nije hteo da dođe. Zaslužio je podršku. Nadam se da možemo sa izbacimo Dance i da uđemo u grupe.
Što se tiče izmena Saldanja je bio gotov već u 75' videlo se da ne može više, Nathu je 70'/75' plafon, godine su stigle. Držati ga 120' je mrcvarenje realno gledano, samo se rizikuje povreda a čovek je među najbitnijim igračima u ekipi. Opet, sve 4 izmene su dale golove u penal seriji
Jedino što mogu da zamerim jeste pokrivanje bokova u odbrani pogotovo desnog, i Severina i Kalulu posle nisu pomogli Stojkoviću uopšte. Onaj Letić ima dobar centaršut a mi ga ko namerno ostavljali samog.
Štoperi iznenađujuće dobri pogotovo Ilić koji je odigrao lepo. Belić odličan ali dobi na kraju drugi žuti koji nije bio za drugi žuti. Bez obzira na to bilo ga je svuda na terenu, dosta toga je zakrpio. Kanute je dobar igrač ali ima svojih momenata kad pogreši sa loptom kao onda u drugom poluvremenu kad im je dao loptu u noge.
Krilo fali i to ne jedno već dva jer realno imamo samo dva krila, Severinu i Meniga. Sinoć je moralo da se improvizuje sa Baždarom levo i Kaluluom desno...
Natho tata fudbala, kako je samo video onaj slobodnjak. Šteta jer nema snage za celu utakmicu.
Firmino odigrao jako dobro, pored gola iznudio je slobodnjak iz kog je Natho dao gol.
Pohvale za Jovanovića, 2 bitne odbrane u produžetku, smirenost da odbrani i penal i drugi put. Doveli smo odličnog golmana.
Svaka čast i Duljaju, trudi se koliko zna i ume, došao je tu kad bukvalno niko drugi nije hteo da dođe. Zaslužio je podršku. Nadam se da možemo sa izbacimo Dance i da uđemo u grupe.
Nisam čiko, nisam čiko ja!