Pokusao sam ovog vikenda i bas je mucno...Tempo je u Italiji nepoznat pojam nazalost..
Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
Negledljiv fudbal a odrastao sam uz multiprenose Serie A
Pokusao sam ovog vikenda i bas je mucno...Tempo je u Italiji nepoznat pojam nazalost..
- Irriducibili
- Batica ubica
Evo još lepih vesti za Hudinija, Fabricio potvrdio Inter dovodi Pavara za 30 miliona evra + 2 miliona bonusi. Rešeno pitanje i desnog štopera plus je tu i Darmijan, na desnom krilnom beku su Damfris i Kvadrado.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Bahati bogataši, valja im poslati Lotita
Neuništivi Giroud i dalje trpa
Neuništivi Giroud i dalje trpa
non mollare mai
- Batica ubica
Živorad izgleda stari unazad. Šta znači kad je čovek top profesionalac, ozbiljno posvećen svom poslu. Reče neki naš bivši igrač koji je igrao sa njim u Grenoblu kad je Žiru počinjao da je i tad sa 20/21 godinom bio profesionalac, da je pazio šta jede i koliko spava, da mu je brat nutricionista.
Jedan od najpotcenjenijih i najboljih špiceva koji je igrao fudbal kad se sve uzme u obzir.
Jedan od najpotcenjenijih i najboljih špiceva koji je igrao fudbal kad se sve uzme u obzir.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Hvala Samardžićevom ocu ili kome već na Pavardu..
I lepe vesti, da se otarasim Koree..
Sad je sve na treneru.. Dobio je iskustvo koje je tražio, svaka pozicija je duplirana..
I lepe vesti, da se otarasim Koree..
Sad je sve na treneru.. Dobio je iskustvo koje je tražio, svaka pozicija je duplirana..
- Irriducibili
Ima se, može se.....
Govno Lotito bi dobio infarkt, kad neko smeo da mu predloži da toliko plati beka
non mollare mai
120+ miliona prometa od transfera (a bice i jos koji milion), a 30ak potroseno.. morali su i kukavni Kinezi da se otvore za makar jedno jace pojacanje..
sa druge strane Lotito ulaze u filijale i steka novac, pa kad zvekne ekonomska kriza i padnu cene lagano dovodi Mbapea i Haalanda u paketu..
sa druge strane Lotito ulaze u filijale i steka novac, pa kad zvekne ekonomska kriza i padnu cene lagano dovodi Mbapea i Haalanda u paketu..
- Irriducibili
Ostaje samo da vam poželim Lotita, ili bar njegov način poslovanja
non mollare mai
Covek sad protiv Panate usao napravio penal duboko u nadoknadi i fulao jedini penal u seriji
- Irriducibili
Pravi čovek za Lotita, garant mu placa otkup jer mu je u Marseju glava u torbi
non mollare mai
valjalo bi baciti pogled na najvece trosadzije..

veseli Kinezi sa 120+ miliona priliva drze jaku sredinu tabele iza Monce, Sasuola, Fiorentine, Torina, cak je i 1 Lotitio vise para dao na pojacanja..
a da ima i gore, dokazuju i vlasnici Rome, koji Murinju nista ne daju, bez obzira na priliv novca od transfera i Evrope..

veseli Kinezi sa 120+ miliona priliva drze jaku sredinu tabele iza Monce, Sasuola, Fiorentine, Torina, cak je i 1 Lotitio vise para dao na pojacanja..
a da ima i gore, dokazuju i vlasnici Rome, koji Murinju nista ne daju, bez obzira na priliv novca od transfera i Evrope..
- Tajler Darden
Gospodin Vazura je proporcionalno jačini takmičenja, tržišta i ostalih faktora izdvojio više novca za transfere od većine Italijana.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Houdini wrote: ↑Wed Aug 23, 2023. 11:09 amvaljalo bi baciti pogled na najvece trosadzije..
Polako, prelazni rok još nije gotov, 30m samo za Pavarda tu nije ušlo
A Murinjo je dobio produženje Belotija, čovek mu sa 2 gola doneo veliki bod i opravdao svaki evro
non mollare mai