FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

White Mamba

Re: FK Partizan

Post by White Mamba » Thu Aug 24, 2023. 8:21 pm

Nije ni ovo malo

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 24, 2023. 8:25 pm

Ako damo dva komada u prvih pet minuta... Pa još četiri z drugom poluvremenu idemo dalje. 😁

Gasim se na nekih 10, 15 dana. Čitamo se ubrzo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 24, 2023. 8:30 pm

Lepo sam ukazivao da se ne treba smejati orbanovcima i da je dobro što nismo mi igrali protiv Brage

Ovo je naša realnost, izgubiš 5:0 i još si super prošao

Sad još da se uključi onaj Wolt dostavljač i to je to

Ko ima snage, neka im pruža i dalje podršku, ništa se nije promenilo. Niti su oni krivi što su tu, niti što ne znaju da igraju fudbal
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 24, 2023. 8:31 pm

Patetično. Bez zalaganja, bez fokusa, bez stava. Govor tela kao da smo na parastos došli.
Ovo više nema veze ni sa kvalitetom ni sa taktikom već sa ličnim ponosom i karakterom. Od Duljaja očekujem ostavku, posle poraza od 5:0 od ekipe koja nije top ekipa nema tu više šta da se priča.

Opet, ostaće i posle Duljaja još veći problem o kom sam se više i umorio od pisanja, nema svrhe više.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 24, 2023. 8:45 pm

nadam se da je makar gosn Vazura osvetlao obraz na ovom gostovanju i da idemo nazad sa tri boda u gostima..

u svakom slucaju ni igre, ni rezultata, ni kontinuiteta, ni koga za prodaju, niti mladih.. do Sava je to i delovalo kao da moze da se prezive ovi teski dani, a sve posle plac majke Bozije..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 24, 2023. 8:58 pm

Houdini wrote:
Thu Aug 24, 2023. 8:45 pm
nadam se da je makar gosn Vazura osvetlao obraz na ovom gostovanju i da idemo nazad sa tri boda u gostima..

u svakom slucaju ni igre, ni rezultata, ni kontinuiteta, ni koga za prodaju, niti mladih.. do Sava je to i delovalo kao da moze da se prezive ovi teski dani, a sve posle plac majke Bozije..
Ako misliš osvetlao obraz u nekoj danskoj kafani onda sigurno jeste, u gosn Mikija ne sumnjam.

Ovo boldovano je najveći mit među Grobarima, da je Savo imao revolucionarni plan da spase Partizan teških vremena i da ga pripremi za život posle Vučića :lol: :lol: :lol: A taj plan je bio toliko jak da je Savatije pobego posle poraza od Vojvodine, pošto se usro Šarloe.

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 24, 2023. 9:17 pm

dok je bilo Sava bilo je sta da se proda pa nekako prezivi, plus se igrala Evropa.. nakon toga niti ima ko da se proda, a evo nema ni Evrope..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 24, 2023. 9:26 pm

Pa igrala se Evropa i posle Savatija, 2 godine uzastopno LK.
Što se tiče prodaje dok je bilo igrača za velike prodaje bilo ih je. I ti što su prodati pogledaj gde pojedini igraju, kako igraju i da li igraju. Generacije su sve slabije i slabije, a nije da nisu gurani mladi igrači. Nemoj da pravimo mitove tamo gde ih nema.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Aug 24, 2023. 9:35 pm

Ne znam sta je bio Savin plan,ni sta je mit,ali imam oci nisam slep...ono sto je radio Savo i bilo ko posle njega ne moze ni u istu recenicu,a ne da se poredi.

Daleko od toga da je bilo rezultatski idealno,ali me bar nije bilo sramota da kazem da nas cigani kradu,a da se ne lazemo bilo je i uzivanje gledati te utakmice.

O tome koliko je na tezistu podigao ekipu glupo je i pisati i da,tu ne mislim samo na nasu decu,nego je moglo da se zaradi i na Asanu,na Sumi,a narocito Sadiku.O Filipu Stevanovicu i Kalabi da ne govorim.

Posle toga mi nismo imali igraca za prodaju,mozda jednog...a dovodimo samo igrace koje niko nece,da Bog da i da su ih pogledali pre nego sto su potpisali.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 24, 2023. 9:50 pm

Opet kažem, generacije su sve slabije i slabije. Kad su ti najtalentovaniji iz generacije Ilić i Baždar o čemu pirčamo dalje. I generalno naša škola fudbala je jedna šarena laža godinama unazad, sve šatro talenti a u zadnjih 15 godina je 5 igrača iz Partizanove škole napravilo karijere u Evropi. Jovetić, Mitrović, Lukić, Bleki i Vlahović. Filip Stevanović se suklja sa pozajmice na pozajmicu, eno onaj Milovanović ima 3 nastupa za Almeriju. Za Kalabu je Monako dao 10 miliona pa ga se otarasio posle 2.5 godine, pošteno gledano prosečan štoper. Svetozar prevara ima 23 godine i već 3 mandata u FKPu a najavljivan je kao Bekenbauer svojevremeno. Pa imaš razne Markece, Jojiće, Pantiće, Džigije i svaki je bio dizan u nebesa a nikad ništa ni od jednog. Znači, nisu nam igrači baš toliko talentovani koliko mi mislimo da jesu.

Ne kažem da je Savo najgori na svetu, uradio je on neke dobre stvari uzeo je kup, ušao u LE. Jeste Partizan igrao lep fudbal ali to je trajalo pola sezone, uz brdo kikseva u ligi. Posle toga smo okrenuli stil za 180 stepeni, ni Savo nije znao šta želi. Stojković je čuvao 0:0 na Rajku u derbiju gde smo bili tipa 10 bodova iza cigana, da je to neki drugi trener uradio razne bi se teorije stvorile :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 24, 2023. 10:01 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 24, 2023. 9:50 pm
brdo kikseva u ligi
To, kojekakvi pazari, ne ponovilo se

A što se talenata tiče, ima ih, naše 2006. je sve evropske timove pobedjivalo, kod nas nemaju premca iz sezone u sezonu

I sad dolazimo do problema, Teleoptik razjeban, deca nemaju gde da igraju, atmosfera sve lošija, a čeka nas LŠ, više niko ne zna u kom sastavu

Omladinska škola je uništena, entuzijazam trenera više nije dovoljan. Neki traže lude uslove za potpis, neki gledaju da idu preko jer šta je par stotina hiljada za ekipe iz lige petice, sve se raspada, a Vazuru zabole
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Aug 24, 2023. 10:10 pm

Ja ti opet kazem da nije rec samo o nasoj deci i skoli,stranci su kod njega pruzali maksimum i samim tim dobijali trzisnu vrednost.

A ovo sto pricas o promasenim karijerama posle nas si 99% u pravu,ali ne vidim kakve to veze ima sa nama.Nama je bitno da prodamo tog igraca,a posle neka radi sta hoce.Ja pricam o tome da si tada mogao da prodas,a zadnjih par godina ne.Naravno da ima veze sa upravom i srozavanjem mladjih kategorija,ali ima i do opredeljenja trenera.

I da se pogresno ne razumemo,nije kriv Duljaj,Petric,Stanojevic ili Savo za stanje gde se nalazimo i kako igramo,nego uprava koja je dovedena tu da zavrsava posao.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 24, 2023. 10:14 pm

@Irr
I te mlađe kategorije su šarena laža, tamo je i Baždar nabijao golove. Dosta ovih spomenutih su u mlađim kategorijama delovali kao novi Ćavinijesta pa nisu napravili ništa. Seniorski fudbal i mlađe kategorije su dva sveta.
Deo problema je i što se preskače Teleoptik i dosta njih se prerano gurne u seniorski fudbal.

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 24, 2023. 10:51 pm

@Batica
Od kad je zlo uzelo uzde mi imamo dve stvari vredne pažnje.. Markovu titulu i Đukićevo prezimljavanje i to je to..

Savu sam pomenuo u kontekstu da je posle te LE sezone sve otišlo južno..

Ali nebitno, loše je sve i svetlo ne vidim..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 24, 2023. 10:52 pm

@Batica

Ko se gurne u seniorski fudbal? Mi takve više nemamo, zbog sumanute politike kluba, kojima migranti primaju po 5 komada, a klinci ne dobijaju šansu

Čak i najveci evropski klubovi ciljno guraju u vatru tinejdzere, ne može se drugačije stasati
non mollare mai

Post Reply