Nisam neki fan Stanojevica ali ovo nije tacno ni posteno.
Ovdje treba dodati i njegovu osminu finala lige konferencije.
Moderator: Moderator
Petrić je za one 3 utakmice u Evropi (Keln 2x, Nica ovde) dobio pohvale od mene, kao i za neke pobede u SLS. Ipak, remi sa Maltežanima, ispadanje iz kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice, kiksevi u SLS, pa ona bruka od Mladosti GAT na JNA koja je i veća od onoga juče. Sad da li je jači tim imao Stanojević od Petrića nisam siguran, tim je bio manje više isti sa par promena.Houdini wrote: ↑Fri Aug 25, 2023. 11:19 amonda je red da ostanemo dosledni i da pohvalimo Gordana Petrica kao sjajnog stratega koji je sa jos slabijim timom izasao iz onakve grupe i igrao odlicno u ligi u odnosu sta je nasledio..
zapravo kad se pogleda mi osim Duljaja i Stolice smo imali sve sjajne trenere
inace nemam nista protiv Stanojevica i njegov prvi mandat je odlican.. drugi je diskutabilan zbog selekcije ekipe..
I dalje ti nije jasno da trener ne bira ekipu, vec dobija kombinacije, pa neka se snalazi
Pa lošijeg teško da mogu. Al predsednik je nebitan dok je gosn Miki u klubu, tako da odlazak Milorada bekrije sam po sebi ne menja ništa epohalno, ali bi mogao da promeni.
Ti i dalje živiš u svetu u kome misliš da se Vazura pita o svom bivstvovanju u Partizanu, a ne bolesna budala imena Vučić Aleksandar.Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 30, 2023. 1:19 pmSamo da ne bude kao proletos kad je šatro ponudio ostavku a skupština kluba je to jednoglasno odbila. Verujem da gosn Miki neće dok ne proba da proda Baždara ali bez pozajmice čak i za ispod ovih 2 miliona, da mogu pare da se zgrnu i da se beži.