FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

dacolik

Re: FK Partizan

Post by dacolik » Thu Aug 24, 2023. 11:07 pm

Houdini wrote:
Thu Aug 24, 2023. 10:51 pm
@Batica
Od kad je zlo uzelo uzde mi imamo dve stvari vredne pažnje.. Markovu titulu i Đukićevo prezimljavanje i to je to..

Savu sam pomenuo u kontekstu da je posle te LE sezone sve otišlo južno..

Ali nebitno, loše je sve i svetlo ne vidim..

Nisam neki fan Stanojevica ali ovo nije tacno ni posteno.
Ovdje treba dodati i njegovu osminu finala lige konferencije.

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 24, 2023. 11:22 pm

Cipiripi kup čak ni Mourinhu ne priznajem kao titulu..

Par egzotika timova, par timova koji su poispadali iz jačih takmičenja i par jačih ekipa koji fušeraju, pa kad dođu do četvrtfinala krenu malo ozbiljnije..

Zamalo i Petrić da ponovi isti rezultat..
Last edited by Houdini on Thu Aug 24, 2023. 11:30 pm, edited 1 time in total.

dacolik

Post by dacolik » Thu Aug 24, 2023. 11:30 pm

Jang Bojs i Skenderbeg > Sparta i Anorthosis

U Kvalifikacijama
Videoton > Sochi i Santa Clara

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 24, 2023. 11:37 pm

Dacolik ima poentu...

Stanojevic igra konzervativan, za današnje vreme dekadentan fudbal, ali evropski rezultat nije za potcenjivanje. Pogotovu nije borba za titulu do samog kraja, sa pritom vrlo jadnim fondom igrača

Danas više ni ne igramo fudbal, niti se čak vidi da Duljaj ima bilo kakvu ideju
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 25, 2023. 10:54 am

Hejt prema Stanojeviću je veoma jak, velikim delom zbog bolećivosti prema Savi a delom jer određeni navijači imaju neki lični problem sa Stanojevićem pa se čovek pljuje najstrašnije.

To što se čoveku nipodaštavaju rezultati ni po jada, već se Stanojević tokom svog drugog mandata po društvenim mrežama nazivao rasistom, mrziteljom stranaca, ludakom, ciganskim špijunom koji je ušao da uništi FKP, merila mu se svaka izgovorena reč, pronalazile pravopisne greške u govoru, čak se išlo do toga da se citira Srbija danas. Ajde da je to neki Vladan Milojević ili Grof Božović pa bih i razumeo, ali to je čovek koji je sa Partizanom napravio dobre rezultate u prvom mandatu. Kad je dovođen Stanojević nisam bio za to da dolazi, ali kad sam video kako se čovek pljuje, vređa i omalovažava od strane sopstvenih navijača morao sam da ga branim.

Što se tiče rezultata, u prvom mandatu Stanojević je uzeo 2 titule i jedan kup, treću titulu koja je pola njegova je ostavio na tacni Grantu a takođe i kup koji je Grant izgubio od cigana. Juče je bilo 13 godina od revanša sa Anderlehtom, eto od tad niko nije ponovio takav uspeh. Jeste, desio se Šamrok, ozbiljna bruka kluba tada. Ima do Stanojevića a i do igrača koji su promašili jedno 10 zicera u revanšu.
To što je čovek napravio u prvom mandatu se toliko umanjuje, pa nekad kao da čitam komentare cigana samo što ne napišu da je Stanojević uzimao Toletove titule, a za ulazak u LŠ stvorila se priča kao da nas je uveo Kleo dok je Stanojević dodavao vodu verovatno.

Što se tiče drugog mandata, od druge utakmice koja je bila Sfintul u Moldaviji vrši se ludački pritisak, pišu se raznorazne bljuvotine o čoveku, sa nestrpljenjem se čeka da kiksne kako bi mogao da se poliva kofom govana čisto jer su ljudi više voleli prethodnog trenera ili imaju nešto lično protiv Stanojevića. Kad se napravila serija pobeda krenulo se sa pričama kako su to sklanjalice, kako zli Stanoje zatvara utakmice itd itd. A interesantno kod većine navijača Partizana postoji teorija (opravdana) kako je savez ciganjski, kako su postavili svoje ljude svuda, kako Partizan nema uticaj na savez... Postavlja se pitanje kako je onda Stanojević uspeo da zatvori tolike utakmice pored ciganjskog saveza i njihovih ljudi?
Dakle čovek stabilizuje raštimovani orkestar, u ovakvoj ligi krene da dobija utakmice i pravi serije pobeda, pa onda sledeće sezone prođe teške kvalifikacije, opet napravi seriju pobeda, prođe grupe i uđe u 1/8 finala LK, diše ciganjima za vrat do zadnjeg kola i opet je sve vreme polivan kofom govana od sopstvenih navijača. Ti su se verovatno naslađivali kad su cigani stavili Stanojevića u ludačko odelo, ne bi me čudilo i da su Grobari lepili plakate.

Stil igre može da se zameri, jeste Stanojević konzervativan i pragmatičan ali teško da je sa onim timom moglo bolje. Kako bi to izgledalo sa ofanzivnim fudbalom pokazalo se protiv Fejnorda na JNA. Opet, ni te kritike oko stila igre ne piju vodu jer je čovek imao brdo pobeda.

Iz ovog ili onog razloga dolazilo je do, i sada među Grobarima prisutnog, odbijanja realnosti, pravili su se imaginarni neprijatelji, razne teorije zavere.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Fri Aug 25, 2023. 11:19 am

onda je red da ostanemo dosledni i da pohvalimo Gordana Petrica kao sjajnog stratega koji je sa jos slabijim timom izasao iz onakve grupe i igrao odlicno u ligi u odnosu sta je nasledio..

zapravo kad se pogleda mi osim Duljaja i Stolice smo imali sve sjajne trenere :D

inace nemam nista protiv Stanojevica i njegov prvi mandat je odlican.. drugi je diskutabilan zbog selekcije ekipe..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 25, 2023. 11:31 am

Houdini wrote:
Fri Aug 25, 2023. 11:19 am
onda je red da ostanemo dosledni i da pohvalimo Gordana Petrica kao sjajnog stratega koji je sa jos slabijim timom izasao iz onakve grupe i igrao odlicno u ligi u odnosu sta je nasledio..

zapravo kad se pogleda mi osim Duljaja i Stolice smo imali sve sjajne trenere :D

inace nemam nista protiv Stanojevica i njegov prvi mandat je odlican.. drugi je diskutabilan zbog selekcije ekipe..
Petrić je za one 3 utakmice u Evropi (Keln 2x, Nica ovde) dobio pohvale od mene, kao i za neke pobede u SLS. Ipak, remi sa Maltežanima, ispadanje iz kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice, kiksevi u SLS, pa ona bruka od Mladosti GAT na JNA koja je i veća od onoga juče. Sad da li je jači tim imao Stanojević od Petrića nisam siguran, tim je bio manje više isti sa par promena.

Nisam mislio na tebe direktno, nego na ljude generalno. Ono kako su se ljudi ponašali prema Stanojeviću je bilo sramotno, a sve iz nekih iracionalnih razloga.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 25, 2023. 11:48 am

Evo da i Joksić napiše nešto pametno

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ise/459831

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 25, 2023. 1:01 pm

Houdini wrote:
Fri Aug 25, 2023. 11:19 am
drugi je diskutabilan zbog selekcije ekipe..
I dalje ti nije jasno da trener ne bira ekipu, vec dobija kombinacije, pa neka se snalazi
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 29, 2023. 9:04 am

Kako prenosi Ivković, stigla ponuda za Baždara iz Valjadolida. Pozajmica i obavezan otkup od 2 miliona evra.

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... a-napadaca

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Aug 30, 2023. 1:01 pm

Vučelic dobio dozvolu da podnese ostavku, čeka se Vazura
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 30, 2023. 1:19 pm

Samo da ne bude kao proletos kad je šatro ponudio ostavku a skupština kluba je to jednoglasno odbila. Verujem da gosn Miki neće dok ne proba da proda Baždara ali bez pozajmice čak i za ispod ovih 2 miliona, da mogu pare da se zgrnu i da se beži.

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 30, 2023. 5:11 pm

Sa novim predsednikom će se mnogo promeniti siguran sam :D

Jedva čekam kog će novog da nam uvale..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 30, 2023. 5:16 pm

Houdini wrote:
Wed Aug 30, 2023. 5:11 pm
Sa novim predsednikom će se mnogo promeniti siguran sam :D

Jedva čekam kog će novog da nam uvale..
Pa lošijeg teško da mogu. Al predsednik je nebitan dok je gosn Miki u klubu, tako da odlazak Milorada bekrije sam po sebi ne menja ništa epohalno, ali bi mogao da promeni.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 30, 2023. 7:21 pm

Batica ubica wrote:
Wed Aug 30, 2023. 1:19 pm
Samo da ne bude kao proletos kad je šatro ponudio ostavku a skupština kluba je to jednoglasno odbila. Verujem da gosn Miki neće dok ne proba da proda Baždara ali bez pozajmice čak i za ispod ovih 2 miliona, da mogu pare da se zgrnu i da se beži.
Ti i dalje živiš u svetu u kome misliš da se Vazura pita o svom bivstvovanju u Partizanu, a ne bolesna budala imena Vučić Aleksandar.

Naravno da bolesna budala pajacu Vazuri ne da trpa sve pare sebi u džep. Nije ga tu postavio da bi se taj parazit prvi naplaćivao. On dok dođe na red dva miliona postaju mnogo manja.

Evo mediji pišu da je Vučićev advokat prvi kandidat da menja udbaša Vučelića.

Spasa nema sve dok sns kadrovi obitavaju u svim sekcijama Partizana.

Vazda maksimalna mržnja prema gamadi naprednoj... Koja god garnitura da je u pitanju.

Vidimo se sutra na tom protestu, mada je jedina prava adresa na koju se mora ići Andrićev Venac. No, za to smo izgleda svi kolektivno pizde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Post Reply