Houdini wrote: ↑Sun Sep 03, 2023. 10:17 am
Sa druge strane imaš priču da je gosn Ostoja koji je doveo klub na rub propasti, sedmo mesto u ABA ligi, sam nazvao Željka i doneo sam milione u klub kojih pre toga nije bilo.. Prava priča njihovog šefa, žuti pa on i ekonomski tigar..
Pričam o onom važnom pojačanju za par dana što je u ponedeljak najavio.. Doduše ako je mislio na novog tiket partnera, e to je onda već u njegovom SNS stilu, kao i šefa mu kad fabriku u selu od 500 ljudi najavi kao kapitala projekat..
SNS mentalitet izbija iz njega u svakoj rečenici..
Istina je zapravo da je "gosn Ostoja" preuzeo klub na rubu propasti, do koje ga je doveo izvesni Jugosloven, okružen po sposobnosti i kvalitetu pravim sns kadrovima. I svo to ruglo je masno naplacivao, takodje sns stil. U medjuvremenu je "gosn Ostoja" vratio Želimira, doneo milione (ne sam) u klub, te isti vratio u EL i na vrh regiona
Važno pojačanje ce stici, sad što je tebi bitniji termin od kvaliteta, mene bar ne dotiče uopšte. Baš kao ni Ostojina potreba da daje pompezne izjave, koje tzv novinari naprave još pompeznijim. Na "gosn Ostoji" je samo da obezbedi pare, kad izgugla o kom igraču se radi
Konačno, oko mentaliteta smo saglasni u potpunosti, to se bar vidi u svakom nastupu. Ni najmanje mi nije drag, ali decenijama vec KKP karakteriše primitivni mentalitet na vrhu, u pitanju su tek finese izmedju brdjanskog, komunjarskog i sadašnjeg prisloničkog. Prirodom stvari tebi je najbliži ovaj srednji, ali lični ukus ne menja suštinu