KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Houdini

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Houdini » Sat Sep 02, 2023. 9:19 am

Irriducibili wrote:
Sat Sep 02, 2023. 12:22 am
Sa ovim drugim se ne mogu saglasiti iz više razloga, a osnovni je što ne bi mogao svako da stvori preduslove za šišanje, da dovede najboljeg evropskog trenera i papreno skupe igrače. Naš budzet se ozbiljno bliži vrhu EL, a to nam nije žvalavi omogucio, koliko god da se javno time hvalio. Da je do njega, bili bi u rangu Albe
Tako je, ne može svako.. Moraš da budeš u stranci, da te stranka postavi i onda da KKP upali unutrašnji odbrambeni mehanizam i da Željko odluči da se vrati u tim koji je bio na 7. mestu ABA lige..

Inače bi Ostoja bio na istom mestu kao Vazura sada..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 02, 2023. 12:31 pm

Houdini wrote:
Sat Sep 02, 2023. 9:19 am
Tako je, ne može svako.. Moraš da budeš u stranci, da te stranka postavi i onda da KKP upali unutrašnji odbrambeni mehanizam i da Željko odluči da se vrati u tim koji je bio na 7. mestu ABA lige..

Inače bi Ostoja bio na istom mestu kao Vazura sada..
Ne znam odakle taj poriv da pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma? Od svega što si naškrabao je tačno samo da je Ostoja član stranke, te da je pre povratka Žoca klub završio sezonu na 7. mestu (sezona covid ludila namerno zaboravljena). Sve ostalo je tek produkt dokolice gastarbajtera iz grada kojim vladaju komunisti (nije Wuhan)

Čuj, unutrašnji odbrambeni mehanizam :rofl:
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sat Sep 02, 2023. 12:36 pm

Tako je, kada bolest napadne neki organizam, ako je odbrambeni mehanizam jak on će da ozdravi kao u slučaju KKP ili oboli kao u slučaju FKP.. Uzrok i u jednom i u drugom je isti.. Ostoja 7. mesto, Vazura 4. mesto..

Nego jel prošlo par dana od Ostojinog intervjua? Šta bi sa megalomanskim SNS obećanjem?

Milorad

Post by Milorad » Sat Sep 02, 2023. 3:31 pm

Zanima me šta će biti i sa dnevnim kartama. Da li će klub davati raznim kvazi navijačima, tiktokerima i estradnim umetnicima. I da li će navijač Partizana iz unutrašnjosti moći da dodje na dan utakmice a da ne strepi da ostane bez karte ili da mu je tapkaroš proda za duplo više...

stefan

Post by stefan » Sat Sep 02, 2023. 4:37 pm

Milorad wrote:
Sat Sep 02, 2023. 3:31 pm
Zanima me šta će biti i sa dnevnim kartama. Da li će klub davati raznim kvazi navijačima, tiktokerima i estradnim umetnicima. I da li će navijač Partizana iz unutrašnjosti moći da dodje na dan utakmice a da ne strepi da ostane bez karte ili da mu je tapkaroš proda za duplo više...
Ja tipujem da ce otici manje sezonskih nego prosle sezone. Par njih sa kojima sam se cuo uzece za nijansu losiji sektor, jer je i tu veca cena nego za nijansu bolji sektor prosle sezone.
Verujem da ce dosta njih tako postupiti.

A za karte ne brini, resili smo se ticketline-a, klub je preuzeo na sebe prodaju istih, tako da nece biti problema. :lol:

Bas me zanima sta ce biti sa onim sto su rekli da ce sezonci moci da ''odjave'' svoje mesto za odredjenu utakmicu ako nece hteti da dodju na istu, pa ako njihovo mesto neko kupi u slobodnoj prodaji, da ce dobiti neki povrat novca.. To ce biti show. :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Sep 02, 2023. 5:26 pm

Milorad wrote:
Sat Sep 02, 2023. 3:31 pm
Za poslednju rečenicu boli ih uvo, a zašto ih boli uvo napisao si u rečenici pre te.

U odnosu na prošla vremena, običan navijač je po važnosti iza sns ljiga, vezara, pozera, navijača kojima je ovo in i dosta sličnog taloga.

Dokazali su to više puta, nastaviće i dalje. Na navijače gledaju samo kao sredstvo za profit, a ne na kao ljude koji žive za taj klub.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 02, 2023. 10:24 pm

Houdini wrote:
Sat Sep 02, 2023. 12:36 pm
Tako je, kada bolest napadne neki organizam, ako je odbrambeni mehanizam jak on će da ozdravi kao u slučaju KKP ili oboli kao u slučaju FKP.. Uzrok i u jednom i u drugom je isti.. Ostoja 7. mesto, Vazura 4. mesto..

Nego jel prošlo par dana od Ostojinog intervjua? Šta bi sa megalomanskim SNS obećanjem?
Zanimljiva je ta komparacija živog organizma i sportskog kolektiva. Ko se tačno u okviru KKP odupro bolesti i za kratko vreme ga učinio zdravim kao dren, da puca od snage? Želimir je takodje došao jedan dan, nogom otvorio vrata, pošto su mu ruke bile zauzete koferima sa milionima evra koje je on lično obezbedio. Impresionira taj način razmišljanja, ni Željko Pantic ne bi to bolje

O kom se megalomanskom SNS obecanju radi, te te to toliko žulja, umesto da se baviš lokalnom vlasti?
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Sep 02, 2023. 10:29 pm

Može ono obećanje da će isterati na čistinu treći meč 1/2 finala ABA lige iz 2019. godine. Toliko je galamio naš dobri Limar i na kraju ništa.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 02, 2023. 10:32 pm

Teško da se par dana odnosi na 2019., čak i po staroaustrougarskom računanju vremena
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Sep 02, 2023. 10:35 pm

Samo sam izneo predlog za jedno obećanje koje se može ispuniti nevezano za Hudinija.

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Sun Sep 03, 2023. 10:17 am

Irriducibili wrote:
Sat Sep 02, 2023. 10:24 pm
Zanimljiva je ta komparacija živog organizma i sportskog kolektiva. Ko se tačno u okviru KKP odupro bolesti i za kratko vreme ga učinio zdravim kao dren, da puca od snage? Želimir je takodje došao jedan dan, nogom otvorio vrata, pošto su mu ruke bile zauzete koferima sa milionima evra koje je on lično obezbedio. Impresionira taj način razmišljanja, ni Željko Pantic ne bi to bolje
Sa druge strane imaš priču da je gosn Ostoja koji je doveo klub na rub propasti, sedmo mesto u ABA ligi, sam nazvao Željka i doneo sam milione u klub kojih pre toga nije bilo.. Prava priča njihovog šefa, žuti pa on i ekonomski tigar..
Irriducibili wrote:
Sat Sep 02, 2023. 10:24 pm
O kom se megalomanskom SNS obecanju radi, te te to toliko žulja, umesto da se baviš lokalnom vlasti?
Pričam o onom važnom pojačanju za par dana što je u ponedeljak najavio.. Doduše ako je mislio na novog tiket partnera, e to je onda već u njegovom SNS stilu, kao i šefa mu kad fabriku u selu od 500 ljudi najavi kao kapitala projekat..

SNS mentalitet izbija iz njega u svakoj rečenici..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 10:47 am

Aj što izbija mentalitet, nego što će kao i sve što je sns uzeo pod svoje dovesti pod dugove, koji se ne mogu vratiti.

Gospodin umesto da je u zatvoru zato što šest godina ne plaća porez, on najavljuje pojačanja.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 1:25 pm

Houdini wrote:
Sun Sep 03, 2023. 10:17 am

Sa druge strane imaš priču da je gosn Ostoja koji je doveo klub na rub propasti, sedmo mesto u ABA ligi, sam nazvao Željka i doneo sam milione u klub kojih pre toga nije bilo.. Prava priča njihovog šefa, žuti pa on i ekonomski tigar..

Pričam o onom važnom pojačanju za par dana što je u ponedeljak najavio.. Doduše ako je mislio na novog tiket partnera, e to je onda već u njegovom SNS stilu, kao i šefa mu kad fabriku u selu od 500 ljudi najavi kao kapitala projekat..

SNS mentalitet izbija iz njega u svakoj rečenici..
Istina je zapravo da je "gosn Ostoja" preuzeo klub na rubu propasti, do koje ga je doveo izvesni Jugosloven, okružen po sposobnosti i kvalitetu pravim sns kadrovima. I svo to ruglo je masno naplacivao, takodje sns stil. U medjuvremenu je "gosn Ostoja" vratio Želimira, doneo milione (ne sam) u klub, te isti vratio u EL i na vrh regiona

Važno pojačanje ce stici, sad što je tebi bitniji termin od kvaliteta, mene bar ne dotiče uopšte. Baš kao ni Ostojina potreba da daje pompezne izjave, koje tzv novinari naprave još pompeznijim. Na "gosn Ostoji" je samo da obezbedi pare, kad izgugla o kom igraču se radi

Konačno, oko mentaliteta smo saglasni u potpunosti, to se bar vidi u svakom nastupu. Ni najmanje mi nije drag, ali decenijama vec KKP karakteriše primitivni mentalitet na vrhu, u pitanju su tek finese izmedju brdjanskog, komunjarskog i sadašnjeg prisloničkog. Prirodom stvari tebi je najbliži ovaj srednji, ali lični ukus ne menja suštinu
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Sun Sep 03, 2023. 1:35 pm

Dusko Vujosevic , najtrofejniji trener u istoriji KKP je doveo klub na rub propasti?
Kapiram da mrzis covjeka iz nekih licnih (ko zna kojih) razloga ali daj malo razuma.
Ako ces nekoga da krivis za taj period, to je Danilovic i (ne) postojeca uprava.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 1:48 pm

dacolik wrote:
Sun Sep 03, 2023. 1:35 pm
Dusko Vujosevic , najtrofejniji trener u istoriji KKP je doveo klub na rub propasti?
Kapiram da mrzis covjeka iz nekih licnih (ko zna kojih) razloga ali daj malo razuma.
Ako ces nekoga da krivis za taj period, to je Danilovic i (ne) postojeca uprava.
Ti si izgleda prespavao taj period, sa kakvim je igračkim kadrom bio klub, sa kolikim dugom, bez ikakvog izgleda da se to reši. PSD jeste bio saučesnik u tome, samim tim što je zbog svoje lenjosti i inertnosti, prepustio nesposobnom ti sugradjaninu da se pita za sve. Na kraju krajeva, on u zadnjem periodu raspada nije ni bio tu. A koliko "najtrofejniji" (a to je prirodno jer je decenijama jahao) vredi, pokazao je nepogrešivo ama baš svaki put kad je svoju pamet i znanje prodavao u tržišnim uslovima, bez mašine koja je radila za njega
non mollare mai

Locked