KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 2:02 pm

Biće para i za dva igrača, pošto će nas uskoro ošišati za sezonske karte.

Pa će za dva meseca izmisliti neke nove tokene, da opet muzu navijače i tako u krug.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Milorad

Post by Milorad » Sun Sep 03, 2023. 2:16 pm

Neko je imao vremena pa računao, ako se prodaju sve sezonske koje su planirane klub zarađuje negde oko 10 miliona. Ne znam koliko je to tačno ali je nestvaran podatak

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 2:23 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Sep 03, 2023. 2:02 pm
Biće para i za dva igrača, pošto će nas uskoro ošišati za sezonske karte.

Pa će za dva meseca izmisliti neke nove tokene, da opet muzu navijače i tako u krug.
Tačno, odnos prema navijačima uveliko iritira, ne zbog toga što je zamišljeno da oni participiraju u budzetu, vec zbog načina na koji se to radi, na potpuno bahat način, bez imalo stila i poštovanja

Da li ce to uspeti, brzo cemo videti, siguran sam da nema teorije na duži rok. Sve je ipak na dobrovoljnoj bazi, sezonske ce kupiti ljudi koji žele i mogu to sebi da priušte. I sam cu je bez dileme kupiti, ali najiskrenije sam izrazito negativan. Ne zbog cene, vec zbog ponižavajuceg odnosa
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 3:19 pm

Kupiću je i ja, takođe.

Ali svestan sam da na mene ne gledaju kao navijača koji živi za taj klub, nego kao izvor prihoda. Došla su neka druga vremena.

Isto mislim da na duže staze to neće proći, pošto ljudi nisu baš toliki idioti.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 4:25 pm

Ponovo se prave kontrukcije da je Ostoja došao da uništi tako dobro vođen i organizovan klub, koji je trebao da ode u stečaj leta 2017. godine.
Preuzeo je ruinu u koju niko nije hteo da dođe (sem Obrada Tomića i Đoke Šalića, a koju je vodio Muta), a danas taj klub vodi najbolji i najsupešniji evropski trener svih vremena, taj klub je prvak ABA lige i legitiman EL tim u koji dolaze i NBA igrači.

Kao i pre koju nedelju opet vodimo iste rasprave. Želimira u klub je doveo ko ako nije Ostoja? Ko Želimiru već 3. leto zaredom obezbeđuje budžet za pojačanja koja nisu ni malo jeftina? Irr je to jako lepo objasnio u nekom od prethodnih postova. Zaista se nadam da konstrukcije kako je Ostoja zao i pokvaren ali je Želimir poslednji bastion u odbrani Partizana nisu nečije stvarno razmišljanje. Svesno odbijate realnost, iz ovih ili onih razloga.

Ja ću opet pitati kao i pre koju nedelju, da li znate alternativu za Ostojića? Da li znate neki alternativni način na koji bi klub mogao da funkcioniše i da bude
jednako uspešan i konkurentan na EL nivou kao sada? Prošli put nisam dobio odgovor.

Terati nekog samo radi teranja bez sagledavanja činejnica je neozbiljno. Ostoja nije savršen, ali ni ne treba da bude. Svoj posao radi dobro, u sportski deo se nikad nije mešao a takođe i ne krade jer u evropskoj košarci nema šta da se krade (Savić je to jako fino objasnio u intervjuu za Mocart).

@Irr
Koje je ono jako ime koje nas je odbilo, sme li se sad o tome :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Houdini

Post by Houdini » Sun Sep 03, 2023. 5:23 pm

dobro je, Irr je poceo da pljuje Ostoju, da ne bude da je najbolji predsednik koga smo ikada imali, jos samo Batica ostao i onda cu prestati :D

lm, ja bih licno voleo na tom mestu da vidim nekoga sa imenom u evropskoj i svetskoj kosarci, kao sto je bio PSD koji je toliko titula doneo Partizanu.. PSD >>> Ostoja, uvek bilo i bice..

@Batice
nego gde je taj budzet bio pre Zelimira? kako je taj sjajni privatnik i kosarkaski radnik zavrsio na 7. mestu? to je u rangu ispod Vazure, on je bio 4. Koga umesto Vazure ja da vas pitam? :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 5:26 pm

@Batica

Zašto se navedeni igrači omalovažavaju? Po čemu su manje vredni od bilo koga? Tu ruinu kako je nazivaš, ruinom je napravio Ostojin gazda i niko drugi. Nije Partizan propao sam od sebe, kao što ni prislonički Limar nije najzaslužniji što se podigao. Pošto su tvoje zasluge veće nego njegove.

Slobodno napiši ko je Partizan godinama uništavao, a i dalje ga siluje na svakom ćošku, da ne kažem izlaganju u medijima.

Partizan je bez Željka Obradovića ruina™️, što se vidi po svakom potezu koji Limar povlači. Poslednji primer je ovo sa sezonskim kartama.

@Hudini, ne pitaj dva puta. Napraviće sveca od Limara. 😁

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 5:52 pm

Houdini wrote:
Sun Sep 03, 2023. 5:23 pm
dobro je, Irr je poceo da pljuje Ostoju, da ne bude da je najbolji predsednik koga smo ikada imali, jos samo Batica ostao i onda cu prestati :D

lm, ja bih licno voleo na tom mestu da vidim nekoga sa imenom u evropskoj i svetskoj kosarci, kao sto je bio PSD koji je toliko titula doneo Partizanu.. PSD >>> Ostoja, uvek bilo i bice..

@Batice
nego gde je taj budzet bio pre Zelimira? kako je taj sjajni privatnik i kosarkaski radnik zavrsio na 7. mestu? to je u rangu ispod Vazure, on je bio 4. Koga umesto Vazure ja da vas pitam? :D
Namerno ili nenamerno se zaboravlja da je Ostoja doveo EL trenera Trinkijerija u situaciji kada smo bili EK klub. A budžet u sezoni 19/20 (koja je prekinuta) je bio preko 6 miliona evra koliko se sećam, a ekipa je bila sastavljena od odličnih igrača. Taj Partizan je imao 32-8 do prekida, prvo meso u ABA i domaći teren kroz ceo plej-of u ABA i prvo mesto i domaći teren kroz ceo plej-of EK. Sezona posle je bila kakva je bila, velikim delom zbog one prekinute. Opet, i posle istorijski loše sezone Ostoja je pokazao da ima pozitivnu tendenciju dovođenjem Želimira i obezbeđivanjem velikog budžeta treću sezonu zaredom.

Dalje, kako bi taj neko sa imenom u evropskoj i svetskoj košarci obezbedio budžet da klub bude konkurentan? Eto naveo si PSDa, pa je klub za njegovog vođenja bio u finansijskim krizama i nije plaćao čuveni porez. Vraćamo se na onu priču države, nekoga nezasivnog od Vučića sposobnog da u klub baci 10 miliona evra a da u isto vreme zarati sa državom i napravi sebi problem u privatnom i poslovnom životu.

@Tajler
Zato što ti momci svojim kvalitetom ne bi smeli da priđu gigantu kao što je KKP. Da, klub je bio ruina i dovodio je Vrabca, Frenka Robinsona, Džamonta Gordona, Lukovića koji je to leto hteo da batali košarku. Džile je vraćao Hečera sa aerodroma.

Dule je išao na SNS mitinge jer je video kako sistem funkcioniše ali je i on pomislio da je jači od države, kod koje je bio i nož i pogača. Kao i uvek zavisilo se od države sa kojom smo se inatili i došli do toga do čega smo došli. I pored svega KKP je morao mudrije da se vodi, da se bude dobro sa vlasti kakva god ona da je da bi klub živeo i bio konkurentan. Dule i PSD su odabrali hrabru i junačku pogibiju KKPa koja je donela ništa. KKP nije politička partija i mora sa svakom vlasti da bude dobar radi svojih interesa jer zavisi od države. Tako sistem funkcioniše, ako nećete da shvatite ne znam šta da kažem.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 6:04 pm

I dalje nisi napisao ime i prezime psihopate koja je Partizan uništila.

Gigantu kao što je Partizan ne sme da priđe ni Samardo Semjuels, niti Danilo Anđušić, pa ne vidim da ih pominješ kao ostale.

Ti ako hoćeš, uzmi i budi dobar sa kim god hoćeš. Samo nam nemoj pričati da treba da budemo dobri sa onim, koji mrzi Partizan više nego išta drugo u životu. Grobari većinski znaju ko ih sapliće na svakom koraku i u četvrtak su stali kod Andrićevog Venca i svoje mišljenje iskazali.

Tako da sa tim izdajnikom većinski deo Partizana nikada neće želeti pomirenje. U debeloj ste manjini.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 03, 2023. 6:35 pm

Niti ja želim pomirenje sa bilo kim, niti podržavam Vučića a ni SNS. Da je drugačije, sigurno ne bih pisao na forumu na kome piše 12 ljudi, a često sam pisao i kad su bila samo još 2 čoveka tu.

Ja pričam ono što je realno, a to je da je Partizan državni klub a ne politička partija i da je bez te iste države praktično mrtav. I šta je rešenje kad bude došao neki Đilas ili novi Vučić sutra? Da opet glumimo opoziciju onome od koga zavisimo? Smatram da je jako kontraproduktivno za KKP da ide direktno protiv onoga od koga zavisi, a to je u ovom slučaju država ili Vučić. Junačko epske pogibije nikom ništa dobro nisu donele, pogotovo ako su mogle da budu izbegnute.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 6:44 pm

Evo ja cu da napišem ime gluperde koja je KKP dovela na najniže grane, gotovo uništila, sa sve Sinadinovicem, Petrovim, Koprivicom, Djumicem, Tomicem i sličnim koji po tebi nisu za omalovažavanje. Konstatacija da ne da nisu za KKP, vec uopšte nisu košarkaši, nije omalovažavanje, vec činjenica

Duško Jugoslav Vujoševic, to je to traženo ime, a lako cu i obrazložiti iznova, pošto sam više puta vec pisao o tome

Samouki intelektualac bez formalnog obrazovanja, ne samo da je išao da se pokloni sultanu, vec se na dnevnoj bazi čuo s njim. I imao je i imao bi sve što mu je potrebno, kako za klub, tako i za sebe lično, jer psihopatu pali da mu se poznate ličnosti motaju oko njega, makar bile i sa naše strane

Ali je nadobudni stručnjak za sve, iako savetovan da to ne radi, našao za shodno da se suprotstavi zlom patuljku, kod ništa manje zle domacice emisije. I naravno da je ispao glup, potpuno nedorastao situaciji, navučen na tanak led, gde je pomenuo brata. A to je poslednja stvar koju žvalavom smeš da uradiš. Od tada ništa više nije bilo isto, ni za gluperdu, ni za klub, što je naravno neuporedivo gore
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 6:51 pm

Nismo mi nikoga prvi dirali, nego je prvo bolesna budala udarila na Partizan, a potom i na sve nas. Ko hoće da bude dobar sa budalom izdajničkom i da ćuti, ima ove na drugoj strani što mu stopala ližu, pa neka stane zajedno sa njima.

Grobari nisu ćutali ni Borhanu, neće ni ovom kretenu.

@Irr, košarkaški u Partizanu nema šta da traži ni Anđušić, čak ni u tom iz pomenutog perioda, što se i pokazalo kada je oteran drugi put. Samo njega niko ne pominje. 😁

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 7:47 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Sep 03, 2023. 6:51 pm
Nismo mi nikoga prvi dirali, nego je prvo bolesna budala udarila na Partizan, a potom i na sve nas. Ko hoće da bude dobar sa budalom izdajničkom i da ćuti, ima ove na drugoj strani što mu stopala ližu, pa neka stane zajedno sa njima.

Grobari nisu ćutali ni Borhanu, neće ni ovom kretenu.

@Irr, košarkaški u Partizanu nema šta da traži ni Anđušić, čak ni u tom iz pomenutog perioda, što se i pokazalo kada je oteran drugi put. Samo njega niko ne pominje. 😁
Ništa nije drugačije nego što je danas, samo što su danas neki pametniji ljudi, koji su itekako svesni da ne možemo očekivati isto, čak ni približno onome šta dobija mezimica. I ne prozivaju javno sultana, niti brata mu zbog toga, vec se snalaze na druge načine. Nije slučajno što Želimir ima uz sebe najbogatilje ljude u Srbiji, dok su od onoga svi redom digli ruke. Mnogo pre nego što je udario tamo gde je žvalavi najosetljiviji

Andjušic? Taj je igrao EL i bez KKP, kakva je karijera mediokriteta koje zdušno braniš? Besmisleno poredjenje
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 8:32 pm

Rade pametnije tako što ližu čmar bolesniku gde stignu.

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Sun Sep 03, 2023. 9:14 pm

Irriducibili wrote:
Sun Sep 03, 2023. 7:47 pm
[Nije slučajno što Želimir ima uz sebe najbogatilje ljude u Srbiji, dok su od onoga svi redom digli ruke.
Kako sad Željko? Valjda Ostoja, on je doveo sve i zbog njega je sve ovo..

Željko da ode na F4 ili može otkaz da popije..

Nego jel može neko poređenje trofeja prvih 5 sezona Divac/PSD i Ostoja po trofejima?

Locked