FK Crvena Zvezda 2020/2021 - Neka sila bude s tobom
Moderator: Moderator
-
Max Liberman
Re: FK Crvena Zvezda 2020/2021 - Neka sila bude s tobom
Iz meča u meč cigani meni sve lošiji. Ma da verujem da će biti mnogo bolji na bitnim utakmicama
- Tajler Darden
Kakvi su ovo autogolovi.
Svaka čast Duljaju i igračima protiv čega i koga se bore.
Svaka čast Duljaju i igračima protiv čega i koga se bore.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/cham ... ini-kapita
10 miliona samo obeštecenje za dva igrača, tim ce finansijski vredeti više nego cela liga zajedno
10 miliona samo obeštecenje za dva igrača, tim ce finansijski vredeti više nego cela liga zajedno
non mollare mai
- Batica ubica
Ništa preterano novo, dobro upućeni će se dobro setiti Čaušića, Boaćija, Van la Pare, Garsije, Falka, Motike za sve je plaćeno preko milion evra a svi do jednog promašaji

Da ne pominjemo ove za koje je plaćano obeštećenje manje od milion evra kao što su Ebisilio, Kafu, Jirka, Babić, Tomane, Prustev... I uopšte me ne bi iznenadilo da Terza i Mrkela po 50. put promaše sa pojačanjima i da bude pojeo vuk magarca, idemo sledeće milionsko pojačanje.
Da ne pominjemo ove za koje je plaćano obeštećenje manje od milion evra kao što su Ebisilio, Kafu, Jirka, Babić, Tomane, Prustev... I uopšte me ne bi iznenadilo da Terza i Mrkela po 50. put promaše sa pojačanjima i da bude pojeo vuk magarca, idemo sledeće milionsko pojačanje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Pitanje je da li ih dovode oni ili kao i Bahara, Kangu i još neke direktno onaj što ima nož i pogaču.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ovo su preozbiljni igrači za ovaj deo kontinenta i nije u pitanju nikakvo pranje para, vec realna tržišna vrednost
Kako apetiti rastu, a finansije deluju neograničene, naredne sezone možemo očekivati da npr Chelsea i ovdašnji državni projekat licitiraju za nekog igrača
Kako apetiti rastu, a finansije deluju neograničene, naredne sezone možemo očekivati da npr Chelsea i ovdašnji državni projekat licitiraju za nekog igrača
non mollare mai
- Tajler Darden
10 miliona evra za dva igrača u fudbalu, Kampaco od nekoliko miliona za 20 utakmica...
Ali ajde da ne mešamo sport i politiku.
Ali ajde da ne mešamo sport i politiku.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Toliko je za obeštecenje, dodaj na to njihove plate. A momci sigurno nisu došli za male pare
non mollare mai
svaka cast Tozi i Terzi u kakav su klub dosli i dokle su ga izdigli da daju tolika obestecenja za igrace..
- Irriducibili
Mene bi bilo sramota da izvlačim paralele u odnosu psihopate prema obožavanom i omraženom klubu. Ali osecaj stida nije univerzalan
non mollare mai
- Tajler Darden
Pa sad im najskuplji igrači šibaju oko milion godišnje. Znači da ovi bez par stotina hiljada više i ne dolaze.Irriducibili wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 12:40 pmToliko je za obeštecenje, dodaj na to njihove plate. A momci sigurno nisu došli za male pare
Psihopata je spreman da ide do kraja. Samo ostaje nada da će njegov kraj brže stići.
VPJTS
VPJTS
samo povlacim paralelu izmedju ljudi koji se zahvaljuju Vucicu..Irriducibili wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 3:29 pmMene bi bilo sramota da izvlačim paralele u odnosu psihopate prema obožavanom i omraženom klubu. Ali osecaj stida nije univerzalan
rekao bih i SNS-u, ali mislim da ova dvojica nisu u toj stranci..
- Batica ubica
Ima jedna zanimljiva stvar, PSD kojeg pominješ kao relevantnog i jednog od najboljih predsednika KKPa isto može na listu tih što se zahvaljujuHoudini wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 9:21 pmsamo povlacim paralelu izmedju ljudi koji se zahvaljuju Vucicu..Irriducibili wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 3:29 pmMene bi bilo sramota da izvlačim paralele u odnosu psihopate prema obožavanom i omraženom klubu. Ali osecaj stida nije univerzalan
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Čuj može, taj je pri vrhu jako duge listeBatica ubica wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 9:33 pmIma jedna zanimljiva stvar, PSD kojeg pominješ kao relevantnog i jednog od najboljih predsednika KKPa isto može na listu tih što se zahvaljuju![]()
![]()
Ali to ti je selektivni pogled iz dijaspore i nacrtane mete na osnovu ličnih antipatija. Ostali su abolirani
non mollare mai
- Tajler Darden
Ima i ta paralela da se Limar i doktor Terzić vole. Čak su i po emisijama gostovali i pljuvali zajedno FKP.Houdini wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 9:21 pmsamo povlacim paralelu izmedju ljudi koji se zahvaljuju Vucicu..Irriducibili wrote: ↑Tue Sep 05, 2023. 3:29 pmMene bi bilo sramota da izvlačim paralele u odnosu psihopate prema obožavanom i omraženom klubu. Ali osecaj stida nije univerzalan
Prepodobni Limar je ciganima poželeo sreću u LŠ.
VPJTS
VPJTS