KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Protiv Zalgirisa, 16 hiljada ljudi je bilo, a Arena rasprodata, treca utakmica kod kuce... a ako se ne varam i za Armani je bila rasprodata, a bilo 16.5k ljudi... I to na pocetku sezone, posle startna 2 poraza na strani. Mozda i jos na nekoj.
Bilo je i situacija da je nivo 200 rasprodat, samo da ostanu dnevne za nivo 400, a ono na utakmici na nivou 200 fali bar 2k. A takodj ima i tih slucajeva, da ljudi zele na utakmicu samo ako mogu na nivo 200.
Bas to, posebno za te iz unutrasnjosti, koji ce kad se dvoume, mnogo cesce prevagnuti da ne idu, ako budu imali resell opciju. A klub ce zaraditi dodatno. Ocekujem da cemo ove sezone biti jos veci hit, ''mainstream'', jer ce tesko biti doci do karte, a nas narod to voli, jel... pa ocekujem da ce za el potraznja pojedinacnih biti veca nego prosle sezone.
Bilo je i situacija da je nivo 200 rasprodat, samo da ostanu dnevne za nivo 400, a ono na utakmici na nivou 200 fali bar 2k. A takodj ima i tih slucajeva, da ljudi zele na utakmicu samo ako mogu na nivo 200.
Bas to, posebno za te iz unutrasnjosti, koji ce kad se dvoume, mnogo cesce prevagnuti da ne idu, ako budu imali resell opciju. A klub ce zaraditi dodatno. Ocekujem da cemo ove sezone biti jos veci hit, ''mainstream'', jer ce tesko biti doci do karte, a nas narod to voli, jel... pa ocekujem da ce za el potraznja pojedinacnih biti veca nego prosle sezone.
- Irriducibili
Iskreno su mi to potpuno nepoznati podaci, nikakav problem nije bilo naci karte do Barselone i Reala
Još jedan igrač koga smo kontaktirali, moj favorit, ostade samo sanak pusti
Još jedan igrač koga smo kontaktirali, moj favorit, ostade samo sanak pusti
non mollare mai
Jel Sumner bio blizu ili je ostalo samo na kontaktu?
- Batica ubica
Pokidana Ahilova tetiva je uvek razlog za skepticizam. Retko koji igrač se potpuno vrati posle toga.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
I to povreda od januara ove godine
- Irriducibili
Nije bio jer evidentno nije tu
Jako je teško dovesti nba igrača, neki su spremni večno da čekaju ugovor tamo
non mollare mai
-
Max Liberman
Mene samo zanima kakav je naš plan o domaćoj ligi. 3.godina kako ne učestvujemo.
- Batica ubica
Ta liga je obesmišljena davnih dana, od onda kad više nije donosila ulazak u ABA. Pre je to imalo smisla, igra 8 timova a prva 4 ulaze u ABA pa su timovi iz KLSa i imali za šta da se bore.Max Liberman wrote: ↑Sun Oct 01, 2023. 1:05 pmMene samo zanima kakav je naš plan o domaćoj ligi. 3.godina kako ne učestvujemo.
- Batica ubica
Tomene gledaš li kako prži Rej

PJ je izgledao kao da mu je lopta klizava, trebaće mu dosta vremena da se privikne i na ulogu i na Evropu.
Ponitka

PJ je izgledao kao da mu je lopta klizava, trebaće mu dosta vremena da se privikne i na ulogu i na Evropu.
Ponitka
- Batica ubica
Jel ovo beše Todorićeva švalerka 
Ništa novo, sportski deo rutinski.. Ovi drugi takođe standardno i ništa neočekivano..
Sad u Tel Aviv po pobedu, šansa postoji..
Sad u Tel Aviv po pobedu, šansa postoji..
Još veća ako ne igraju Nibo i Boldwin, mada ovaj drugi mislim da hoće.
- Irriducibili
Ex, Toša zanemocao
Inače je organizacija sinoc bila jeziva, ali je dobrim delom i do Arene, Grba izgleda dobio zadatak da ga šilji na nama
non mollare mai
jel bilo jos ljudi na tvom mestu? jeste Gogo i ti morali jedno drugom u krilu da sedite?