KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Nemojte tu priču o umoru, utakmica sa Olimpijakosom je završena u četvrtak a ova je odigrana u ponedeljak. Dakle, imali su skoro 4 cela dana za odmor što je više nego dovoljno.
Drugo, ovaj poraz nema apsolutno nikakve veze sa širinom rostera. Nama se 4 igrača nisu upisala + Jaramaz koji je dao samo 2 poena i opet smo izgubili autokošem u zadnjoj sekundi.
Nije neka nauka videti šta fali ovoj ekipi, andersajz centar sposoban sa preuzima a da se Smajli pomeri na 4 i eto ga. Treba i plej ako ćemo PJa da koristimo kao Banđu Sija otprilike, dok Jaramaz i Avramović pokušavaju da kreiraju napade.
Drugo, ovaj poraz nema apsolutno nikakve veze sa širinom rostera. Nama se 4 igrača nisu upisala + Jaramaz koji je dao samo 2 poena i opet smo izgubili autokošem u zadnjoj sekundi.
Nije neka nauka videti šta fali ovoj ekipi, andersajz centar sposoban sa preuzima a da se Smajli pomeri na 4 i eto ga. Treba i plej ako ćemo PJa da koristimo kao Banđu Sija otprilike, dok Jaramaz i Avramović pokušavaju da kreiraju napade.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ne kazem da je rotacija kriva.
Kriv je drugi put za redom los ulazak u mec u Aba ligi, neshvatljivo je da im se posle Cibone odmah naredno kolo isto desilo.
Problem je sto dosta igraca nema koncentraciju, zelju, volju, govor tela los itd.
Kriv je drugi put za redom los ulazak u mec u Aba ligi, neshvatljivo je da im se posle Cibone odmah naredno kolo isto desilo.
Problem je sto dosta igraca nema koncentraciju, zelju, volju, govor tela los itd.
Ne može isti fokus i energija u EL i ABA, to je normalno.. Ovaj meč moraju da iznesu domaći igrači, e sad zašto to ne mogu zašto i oni koji su u sistemu 3 godine izgledaju gori od Mege i Cibone pitanje je.
Da sam igrač Partizana, da me dobije Mega, ne bih naredna 24 sata izašao iz sale..
Da sam igrač Partizana, da me dobije Mega, ne bih naredna 24 sata izašao iz sale..
Ne moze isti fokus ali ne mozes ni onako da udjes u utakmicu da onako delujes vise od pola utakmice. Znaci koncentracija nikakva, govor tela los, opet se ponavljaju amaterske greske gde nisi u bonusu i mozes da fauliras ali tebi protivnik daje olako poene.Houdini wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 12:37 pmNe može isti fokus i energija u EL i ABA, to je normalno.. Ovaj meč moraju da iznesu domaći igrači, e sad zašto to ne mogu zašto i oni koji su u sistemu 3 godine izgledaju gori od Mege i Cibone pitanje je.
Kosarka dosta zavisi od koncentracije, znaci sa onakvim stavom kad izadjes pokazujes da ne postujes klub uopste i mislis da je Evropa isto kao NBA...
Slažem se i protiv Cibone isto, kao i juče.. Samo su protiv Cibone Panter i Naneli povukli, pa smo okrenuli lagano.. Juče nisu..
Ali ja neću Pantera da krivim, nije njegovo da se umara u ABA mečevima protiv loših i prosečnih timova.. Mene zanima zašto domaća osnova ne kida u ABA, jer sigurno od Trifunovića, Jaramaza ili Tristana ne očekujem da vuku u EL..
Jaramaz druže, igrao si EL, a sad te klinci u ABA rešavaju.. Trifunoviću, u Partizanu si 5 godina, jbg ako Megu ne rešavaš.. Zapravo rešio je
Ja sam uvek za domaće igrače, al ako je ovako, daj Amere sve..
Ali ja neću Pantera da krivim, nije njegovo da se umara u ABA mečevima protiv loših i prosečnih timova.. Mene zanima zašto domaća osnova ne kida u ABA, jer sigurno od Trifunovića, Jaramaza ili Tristana ne očekujem da vuku u EL..
Jaramaz druže, igrao si EL, a sad te klinci u ABA rešavaju.. Trifunoviću, u Partizanu si 5 godina, jbg ako Megu ne rešavaš.. Zapravo rešio je
Ja sam uvek za domaće igrače, al ako je ovako, daj Amere sve..
- Batica ubica
Nema tu manje motivisan više motivisan, svaka sledeća utakmica je najbitnija a oni su svi lepo plaćeni da igraju. Ne kažem da sad nosioci treba da gule po 35' u ABA, ali tih 10'/15'/20' moraju da se igraju sa maksimalnim zalaganjem, fokusom i stavom. Ukoliko te 3 stvari nemaš a ovaj prekoputa tebe ima onda si u problemu, dokazano na milion jednom primeru u sportu.
Što se tiče domaćih slažem se sa Hudinijem, ABA je prilika gde mogu da se nametnu. Samo mi Želimir nije jasan, juče recimo Balša 4', Tristan 7', Anđušić 4'. Ja bih svaku slabiju utakmicu u ABA počinjao sa Balšom i Tristanom recimo, da peglaju od starta i da povuku pa da onda uđu nosioci.
Što se tiče domaćih slažem se sa Hudinijem, ABA je prilika gde mogu da se nametnu. Samo mi Želimir nije jasan, juče recimo Balša 4', Tristan 7', Anđušić 4'. Ja bih svaku slabiju utakmicu u ABA počinjao sa Balšom i Tristanom recimo, da peglaju od starta i da povuku pa da onda uđu nosioci.
Pa rekao je Zeljko sinoc zasto i koji je razlog, za Andjusica da je ocajno usao u utakmicu iako je igrao poslednji mec protiv Olimpijakosa dobro, za Balsu je ja mislim mislio kad je rekao da primas 5 poena a nisu u bonusu i ne pravis faul, Tristan je igrao malo ali nikakav efekat nije dao.Batica ubica wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 2:22 pmNema tu manje motivisan više motivisan, svaka sledeća utakmica je najbitnija a oni su svi lepo plaćeni da igraju. Ne kažem da sad nosioci treba da gule po 35' u ABA, ali tih 10'/15'/20' moraju da se igraju sa maksimalnim zalaganjem, fokusom i stavom. Ukoliko te 3 stvari nemaš a ovaj prekoputa tebe ima onda si u problemu, dokazano na milion jednom primeru u sportu.
Ovi naši gotovo cela ekipa ne igra sa maksimalnim stavom, zalaganjem i koncentracijom, i kao takvo stanje trpe rezultati, forma, stanje na terenu. Meni stav pojedinih igraca lici na pojedine nba igrace kad se igra regularna sezona. E sad sto je tako, to je na Zeljku da vidi.
Jelavic>Tristan
On i sunarodnik Gabriel i da se završava više ova patnja
Kakav Carlik Jones… Kad se dovodi spoljni igrac prvo se mora objasniti Trifunovicu i Jaramazu zasto ga dovodimo. Nema kvalitet.
Prva recenica je sve.samig wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 1:18 amPristup je problem jos od superkupa...stefan wrote: ↑Mon Oct 23, 2023. 11:51 pmCuj duplo kolo, u oktobru mesecu, pa je problem umor da se resi Mega? Druze....
Pristup je problem. Kako smo stigli 20 razlike u trecoj...Tad smo imali snage... Zasto Andjusic samo 4 minuta...Sto Kaminski ulazi kad ulazi, sta je sa Jaramazom tj. kada ulazi... sto se ne rotira cesce ako su umorni... Kakav ulaz Pantera u mec, tj. svaki do sad, umor verovatno... Kako je i Aleksa poceo, a kakav je bio kasnije u toku meca...Mislim kakav umor u ovom delu sezone, to su gluposti.
Uostalom, zbog tih stvari se i najavljivao siri roster. Zeljko, Savic, Ostoja, sva trojica su najavljivali. Gde su igraci?? Zeljko je apsolutni krivac sto nije formirao tim, lik kaze nema vremena za to!? i sto nije uspeo da motivise igrace da budu svih 40 minuta skoncentrisani i naostreni protiv Mege. Kazes bolji roster, a ove sezone 25 posto veci budzet. Ko je kriv...
Andjusic klupiran zbog ocajnog starta.
Prosto ova ekipa ima slabiji kvalitet nego ona prošlogodišnja, nema Exuma, Madara, Lesora, Papapetrua.
Pa i taj veci budzet je malo iskoriscen za vece plate Ledeja i Pantera, ne sumnjam da imaju para za jos jedno pojacanje minimum, e sad plasim se u nas skauting donekle, kad pogledas kako je sklopljena i selektirana trenutna ekipa koja ima cilj f4.
Protiv Mege pominjati da je ova ekipa losija od proslogodisnje nema poentu.
A i to da je ekipa losija od starta prosle sezone se ne slazem. Sto su i rezultati potvrdjivali.
Inace, mnogi to provlace, ali mi prosle sezone na startu nismo imali ni Avrama ni Smajlija...a posle 6 kola smo ostali i bez Balse, koji je sad dosta bolji.
Nama sada fali Panter i zamena za Lesora. Ne nuzno 5, ali da ima njegovu funkciju - da je visok, brz, dobar na skoku, da ume da preuzme niske i naravno - energija. To kao prvo, a onda i igrac spolja, posebno kada vidimo da Ponjitka ima problema sa povredom.
Zeljko je svojim bliskim saradnicima i prijateljima pricao da bi na brojcanost proslogodisnjeg rostera doveo jos jednog na 4, kao zamena Zeku, jer u Tristana uopste nije imao poverenja....tako je bio predstavljen i Kaminski. Jaramaz je plus, NE kao zamena Madaru, jer je bio mesecima pre dogovoren, ozvanicen valjda dan-dva posto je Madar iznenada napustio klub, tako da sigurno nije planski doveden kao njegova zamena.
Znam da su dobar deo sezone bili nezadovoljni Andjusicem, da su mozda hteli Ognjena na njegovo mesto, ali umesto Madara, sigurno ne.
To nam sve fali ako zelimo najvise ambicije, kao sto su svi iz kluba i najavljivali.
Para bi trebalo da ima. Uostalom i Zeljko i Ostoja i Savic su najavljivali dovodjenje najmanje jednog igraca - visokog.
- Batica ubica
Interesantno, jer je Savić letos u intervjuu za Mocart rekao upravo da je Jaramaz zamena za Madara. Svakako i u jednom i u drugom slučaju je dolazak Jaramaza bio nepotreban, pisao sam to već više puta.stefan wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 5:41 pmPrva recenica je sve.samig wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 1:18 amPristup je problem jos od superkupa...stefan wrote: ↑Mon Oct 23, 2023. 11:51 pmCuj duplo kolo, u oktobru mesecu, pa je problem umor da se resi Mega? Druze....
Pristup je problem. Kako smo stigli 20 razlike u trecoj...Tad smo imali snage... Zasto Andjusic samo 4 minuta...Sto Kaminski ulazi kad ulazi, sta je sa Jaramazom tj. kada ulazi... sto se ne rotira cesce ako su umorni... Kakav ulaz Pantera u mec, tj. svaki do sad, umor verovatno... Kako je i Aleksa poceo, a kakav je bio kasnije u toku meca...Mislim kakav umor u ovom delu sezone, to su gluposti.
Uostalom, zbog tih stvari se i najavljivao siri roster. Zeljko, Savic, Ostoja, sva trojica su najavljivali. Gde su igraci?? Zeljko je apsolutni krivac sto nije formirao tim, lik kaze nema vremena za to!? i sto nije uspeo da motivise igrace da budu svih 40 minuta skoncentrisani i naostreni protiv Mege. Kazes bolji roster, a ove sezone 25 posto veci budzet. Ko je kriv...
Andjusic klupiran zbog ocajnog starta.
Prosto ova ekipa ima slabiji kvalitet nego ona prošlogodišnja, nema Exuma, Madara, Lesora, Papapetrua.
Pa i taj veci budzet je malo iskoriscen za vece plate Ledeja i Pantera, ne sumnjam da imaju para za jos jedno pojacanje minimum, e sad plasim se u nas skauting donekle, kad pogledas kako je sklopljena i selektirana trenutna ekipa koja ima cilj f4.
Protiv Mege pominjati da je ova ekipa losija od proslogodisnje nema poentu.
A i to da je ekipa losija od starta prosle sezone se ne slazem. Sto su i rezultati potvrdjivali.
Inace, mnogi to provlace, ali mi prosle sezone na startu nismo imali ni Avrama ni Smajlija...a posle 6 kola smo ostali i bez Balse, koji je sad dosta bolji.
Nama sada fali Panter i zamena za Lesora. Ne nuzno 5, ali da ima njegovu funkciju - da je visok, brz, dobar na skoku, da ume da preuzme niske i naravno - energija. To kao prvo, a onda i igrac spolja, posebno kada vidimo da Ponjitka ima problema sa povredom.
Zeljko je svojim bliskim saradnicima i prijateljima pricao da bi na brojcanost proslogodisnjeg rostera doveo jos jednog na 4, kao zamena Zeku, jer u Tristana uopste nije imao poverenja....tako je bio predstavljen i Kaminski. Jaramaz je plus, NE kao zamena Madaru, jer je bio mesecima pre dogovoren, ozvanicen valjda dan-dva posto je Madar iznenada napustio klub, tako da sigurno nije planski doveden kao njegova zamena.
Znam da su dobar deo sezone bili nezadovoljni Andjusicem, da su mozda hteli Ognjena na njegovo mesto, ali umesto Madara, sigurno ne.
To nam sve fali ako zelimo najvise ambicije, kao sto su svi iz kluba i najavljivali.
Para bi trebalo da ima. Uostalom i Zeljko i Ostoja i Savic su najavljivali dovodjenje najmanje jednog igraca - visokog.
"Prvo da kažem da je Jam sjajno dete, ali nismo očekivali da ode. Imao je pristojan ugovor, verovali smo u njega i hteli smo da potpišeno novi ugovor da produžimo saradnju. Doveli smo ga kada niko nije ni znao za njega, stasao je u najboljeg mladog igrača Evrolige što nije mala stvar. Napravio je grešku zbog načina na koji je otišao. Ako želiš da budeš veliki, onda ne odlaziš na ovaj način. Mi smo još tokom sezone razgovarali sa njim, stavili mu do znanja da ga želimo u ekipi. Imali smo strpljenja sa njim, dali smo mu dosta, naravno dao je i on nama, to je sve simbioza. Bio nam je bitan igrač. Sada smo na njegovo mesto doveli Ognjena Jaramaza".
Ima Savic bisere, kao i onaj da Kampaco ima platu 100k.
Jam Madar nije ni raskinuo ugovor, bila je ona cela prica, on potpisao za Fener 12og jula, mi rekli da ne prihvatamo raskid istog dana, a Jaramaza ozvanicili 13og.
Dan posle.
Jeste, tako lako i brzo se nadje zamena, dogovore uslovi, potpise... Tako da i bez ikakvih insajd info, moze se zakljuciti da je Jaramaz dogovoren dosta ranije. Tako da cela situacija govori o tome da nije dosao kao zamena Madaru.
Moguce da se odlucilo da se odustane od niskog, jer smo ostali kratki sa lovom zbog produzivanja i povecavanja ugovora pojedincima, pa se pricala ta prica da je Jare tu umesto Jama.
Jam Madar nije ni raskinuo ugovor, bila je ona cela prica, on potpisao za Fener 12og jula, mi rekli da ne prihvatamo raskid istog dana, a Jaramaza ozvanicili 13og.
Jeste, tako lako i brzo se nadje zamena, dogovore uslovi, potpise... Tako da i bez ikakvih insajd info, moze se zakljuciti da je Jaramaz dogovoren dosta ranije. Tako da cela situacija govori o tome da nije dosao kao zamena Madaru.
Moguce da se odlucilo da se odustane od niskog, jer smo ostali kratki sa lovom zbog produzivanja i povecavanja ugovora pojedincima, pa se pricala ta prica da je Jare tu umesto Jama.
Ali cigani koji zahtevaju 2000 karata, pa posle 1000 ili nece doci. Kakvi debili bezobrazni...
Na 2000 njihovih, plus prazni sektori, to je barem 2500 mesta manje, ako ne i 3000. Kapacitet arene 18400, a mi imamo 16k+ sezonskih. Papreno placenih, nismo dobijali kao oni uz paket sunoko secera.
To bi znacilo da se dnevne karte za nivo 400 ne bi prodavale. Cak da bi neki sektor sa nivoa 400 morali da spuste na nivo 200.
Prosle godine dobili 300 karata, a uslo ih oko 800. Sta li bi tek bilo da dobiju 1000-2000 karata...
Sto je najgore, mislim da ce uslediti poziv i da ce Ostoja morati da izadje u susret, sa barem 1000...
Na 2000 njihovih, plus prazni sektori, to je barem 2500 mesta manje, ako ne i 3000. Kapacitet arene 18400, a mi imamo 16k+ sezonskih. Papreno placenih, nismo dobijali kao oni uz paket sunoko secera.
To bi znacilo da se dnevne karte za nivo 400 ne bi prodavale. Cak da bi neki sektor sa nivoa 400 morali da spuste na nivo 200.
Prosle godine dobili 300 karata, a uslo ih oko 800. Sta li bi tek bilo da dobiju 1000-2000 karata...
Sto je najgore, mislim da ce uslediti poziv i da ce Ostoja morati da izadje u susret, sa barem 1000...
- Batica ubica
Kako javlja Mocart Smajli je upitan za sutra. To bi stvorilo veliki problem, Smajli je ključan igrač za nas trenutno.
Ciganija će biti bez Nedovića i Lepog Laze.
Ciganija će biti bez Nedovića i Lepog Laze.