KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Zasluzen poraz. Bas smo lose i nemocno izgledali. Protiv jebenih Sedekerskisa, Kostela, Marinkovica, Kodija...
Odbrana nam je kriminal. Iz ocajnih rotacija, ne zna se ko gde ide, svi bi u kontru, a na skok niko, pa ni centri...16 ofanzivnih skokova smo dozvolili od ekipe koja maltene i nema centra. Centre im igraju Kostelo i Kocar... Zeljko da se uozbilji, da uzobilji mnogo ekipu, sto pre.
Dve godine prizeljkujem Monekea kod nas. Strasno zahvalan igrac. Na nasu sadasnju ekipu bi nam bas legao, ali jbg, Zeljko mora da dovodi skupe, precenjene igrace. Nema igraca na trzistu za nas, znate...
Odbrana nam je kriminal. Iz ocajnih rotacija, ne zna se ko gde ide, svi bi u kontru, a na skok niko, pa ni centri...16 ofanzivnih skokova smo dozvolili od ekipe koja maltene i nema centra. Centre im igraju Kostelo i Kocar... Zeljko da se uozbilji, da uzobilji mnogo ekipu, sto pre.
Dve godine prizeljkujem Monekea kod nas. Strasno zahvalan igrac. Na nasu sadasnju ekipu bi nam bas legao, ali jbg, Zeljko mora da dovodi skupe, precenjene igrace. Nema igraca na trzistu za nas, znate...
I nikad neću da razumem kako možeš u timu da držiš 2 igrača koja nemaju nikakav doprinos a ne dovedeš jednog prosečnog za iste pare koji će ti dati sve to. Od Balše i ove sezone izgleda nema ništa, Trifke na zadnjem skoku gradi Monekea pa onda Kostela, iq u ozbiljnom minusu...
Nestvarno je kako smo izgubili samo jedan razlike protiv protivnika kojii je imao 16 ofazivnih skokova tj 16 drugih napada.Irriducibili wrote: ↑Fri Nov 03, 2023. 10:54 pmBolan poraz, ali meni nešto drugo bode oči
Nestvarno je s kakvim rosterom smo uopšte došli u priliku da dobijemo. Naježim se kad pogledam minutaže Jaramaza, Andjušica, Trifunovica, pa i danas iznenadjujuce dobrog Vukčevica. Svaka čast Želimiru na umecu da ih stavi u funkciju, ali to nisu EL igrači, eventualno epizodisti
Da ne ulazim u detalje, Monekea nismo hteli, potpuno je logičan epilog da nam dodje glave
Iskreno sa ovakvim stavom i sa ovakvim gradjenjem kosa nisi zasluzio pobedu, mnogi skokovi su dopusteni zbog manjka zelje, koncentracije i energicnosti da se uhvati lopta.
Sledeca kuci protiv Fenera mnogo tesko ce biti bez Pantera, nasi bekovi veceras u minimalnu ruku kriminalni.
Imas li neka saznanja da se mozda trazi bek/plej?
- Irriducibili
Mi smo stalno na tržištu, ali više ni sam nemam predstavu šta očekujemo da nam ponude
non mollare mai
Iskreno tako je skoro celo leto bilo nazalost...Irriducibili wrote: ↑Fri Nov 03, 2023. 11:21 pmMi smo stalno na tržištu, ali više ni sam nemam predstavu šta očekujemo da nam ponude
Kao da jure mitska bica celo leto, a sa druge strane ne zelis Moneka.
Sve mi se čini da je Ostoja palio masu samo zbog sezonskih i direktnog prihoda u datom trenutku. Onakve izjave i najave...sačuvaj Bože
- White Mamba
Treba reci, i to nije sramota, ovaj klub ima i nekoliko glupih igraca..koji najvise doprinose kad se precizno doziraju.. sve preko je propast..
Mi hauarda nismo napali sem jednom iz tajma celu cetvrtinu
Pa jel svaki put treba da se crta...
Mi hauarda nismo napali sem jednom iz tajma celu cetvrtinu
Pa jel svaki put treba da se crta...
Stati pa gledati kako Trifke gradi poslednji skok....umetnost ljudi.
Ne zelim da verujem da je Zeljko nacrtao akciju da Trifa baca pas Kamiskom na alej up, na obruc...
Koji jedva da moze da zakuca.
Aleksa podbacio veceras, bas los pristup.
Mi imamo budzet od 17 miliona, a dosli smo u situaciju da nam Andjusic, Jaramaz, Trifunovic i Tristan (iako je bio dobar) igraju 20+ minuta. Treba i to umeti, napraviti ovakav roster i prelazni rok.
Aleksa podbacio veceras, bas los pristup.
Mi imamo budzet od 17 miliona, a dosli smo u situaciju da nam Andjusic, Jaramaz, Trifunovic i Tristan (iako je bio dobar) igraju 20+ minuta. Treba i to umeti, napraviti ovakav roster i prelazni rok.
Željko je preuzeo odgovornost i rekao da smo izgubili zbog njegovih loših odluka.
Ne želim ni ja da verujem ali mislim da je nacrtao...
Ne želim ni ja da verujem ali mislim da je nacrtao...
- Irriducibili
Naravno da je nacrtao, da li iko može i da zamisli da su Trifa i Kaminski, vispreno došli do ideje da improvizuju posle tajm auta?
non mollare mai
Naneli već par utakmica ne može da se demarkira, Andjuša ne sme da šutne, mislim da je trebao da ide na Ledeya ili Smajlija, izostao je trenutak iznenađenja...
Zlocin sa #33 i Trifunovicem se nastavlja.
Sve sto treba reci o utakmici je 16:2 u odnosu u ofanzivnim skokovima sto znaci mnogo vise poseda za rivala i samo -1...Sa centrom defanzivnih karakteristika ovo bi bilo 10+ za nas i nece biti bolje dok ne dodje taj centar..
Gubimo i od Fenera i to rutinski...Tek ce nas oni demolirati u skoku..Njima Hayes Davis igra na SF...ekipno ce imati 20 ofanzivnih skokova vec vidim..
S obzirom na budzet koji imamo malo je i neozbiljno ovako prosipati bzv pobede zbog kasne selekcije i cekanja babuna preko bare kojima je evropa zadnja rupa na svirali...Licno ne bih nikog cekao,neces da dodjes kao PJ na vreme,ne moras,nisi jedini...
Nemam nikakve informacije ali mi deluje da smo tokom leta pucali na bas visoko i dobijali redom pedale i tako je vreme prolazilo i sad smo u situaciju u kakvoj smo...Cekas last cut pa Bijombo dobije ugovor i onda se zalepis za centra koji nema ciste papire....i tako malo po malo eto nove godine.....
Ovako kasnu selekciju rade ekipe koje nemaju velik budzet,koje su nisko u lancu ishrane pa su prinudjeni da cekaju,ili ekipe koje promase igrace pa menjaju....Ovo nase je bas neozbiljno...
Gubimo i od Fenera i to rutinski...Tek ce nas oni demolirati u skoku..Njima Hayes Davis igra na SF...ekipno ce imati 20 ofanzivnih skokova vec vidim..
S obzirom na budzet koji imamo malo je i neozbiljno ovako prosipati bzv pobede zbog kasne selekcije i cekanja babuna preko bare kojima je evropa zadnja rupa na svirali...Licno ne bih nikog cekao,neces da dodjes kao PJ na vreme,ne moras,nisi jedini...
Nemam nikakve informacije ali mi deluje da smo tokom leta pucali na bas visoko i dobijali redom pedale i tako je vreme prolazilo i sad smo u situaciju u kakvoj smo...Cekas last cut pa Bijombo dobije ugovor i onda se zalepis za centra koji nema ciste papire....i tako malo po malo eto nove godine.....
Ovako kasnu selekciju rade ekipe koje nemaju velik budzet,koje su nisko u lancu ishrane pa su prinudjeni da cekaju,ili ekipe koje promase igrace pa menjaju....Ovo nase je bas neozbiljno...
Zasto mislis da ce sa centrom nama resiti problem sa skokom? Svaka ekipa nama izvuce centra iz reketa, tj. tada nam hvataju skok u napadu...a eto Kaminski je previse spor da bi se sa 6.75 vratio na skok, plus mu je slab obraz, Ledej isto, a Smajli se ponasa kao muva bez glave u tim trenucima. Niti zna na kom je igracu, niti koga da gradi, a najcesce se vec vidi u kontri, a onda nama treba da skoce Jare, Avram, Andjusa...
I dalje mi nije jasno sta se desava sa Balsom.
Plus su nam tu Naneli na 3, pa i Panter na 2, od kojih ni jedan nema obicaj da ide na skok. Od spoljnih jedini agresivan na skoku nam je Trifa. Koji ne bi trebao ni biti u 12 ekipe sa velikim ambicijama u EL.
Iako ga niko ne pominje, nama ce na ovo sto igramo u odbrani, na skoku najvise Ponjitka pomoci.
I dalje mi nije jasno sta se desava sa Balsom.
Plus su nam tu Naneli na 3, pa i Panter na 2, od kojih ni jedan nema obicaj da ide na skok. Od spoljnih jedini agresivan na skoku nam je Trifa. Koji ne bi trebao ni biti u 12 ekipe sa velikim ambicijama u EL.
Iako ga niko ne pominje, nama ce na ovo sto igramo u odbrani, na skoku najvise Ponjitka pomoci.