KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Milorad

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Milorad » Thu Nov 09, 2023. 3:52 pm

Jel očekujete minute Cabocla večeras?
Iskreno nekih 7-10 minuta bi trebalo da bude na parketu, po meni.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Nov 09, 2023. 7:02 pm

Nije u sastavu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 09, 2023. 10:37 pm

Šta se desilo u zadnjih 7 sekundi, od čistog kucanja za malo da izgubimo :D :D

Kome smeta Rejova dominacija, krenuo je i asistencije da deli :D :D

Puši ga Jameeee aaaaaa
Nisam čiko, nisam čiko ja!

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Nov 09, 2023. 10:41 pm

Porodismo :lol:
Infarakt...taman sam mislio ok opet smo upropastili sve napadima u cetvrtoj, ali srce, malo i srece
Bravo mi

stefan

Post by stefan » Thu Nov 09, 2023. 11:49 pm

Rutinski. :D

Uh kakva pobeda...kad se sad nisam slogirao...

Kakva kosmicka pravda da im Madar sve prospe na kraju.

Jako bitna pobeda! Bravo!

stefan

Post by stefan » Fri Nov 10, 2023. 2:43 am

A takodje mi je drago i zbog ''kuma'' smrada. Uvek mi je bio antipatican, a sada je i Zeljko to shvatio i digao ruke od njega.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Nov 10, 2023. 10:23 am

Sve je drugačije kad krene odbrana da se igra. U prvom poluvremenu su pogodili neke teške šuteve za 3 ali je generalno bila loša odbrana. Kao što je sam Želimir rekao kad smo se spustili u stav i počeli da igramo odbranu slika je drugačije izgledala. 56 poena za poluvreme je neprihvatljivo. Valjda sledeći put neće biti potrebno da primimo 56 poena da bismo krenuli da igramo odbranu. U drugom poluvremenu smo ih sveli na 28 poena.

Dobili smo utakmicu bez Kapitena i sa Zekom koji je imao samo 2 poena. Pohvale Kaminskom za napad. Više je igrao iz pika gde ga je PJ nalazio pasovima u 4/4. Ona kontra koju istrčava kao najsporiji igrač na terenu :lol:
Jedino što mekoća i dalje izbija iz njega, kao u ovoj situaciji čovek od 213 cm pravi roling i umesto da odvali obruč i da zakuca i Dorsija i loptu on ide na jurostep...

PJ je imao neke loše odluke ali je u 4/4 bio dobar, čini mi se 4 asistencije u 4/4 i 3 za Kaminskog i jedna Ponitki na zicer. Još mora da bude agresivniji u odbrani, onakvo telo mora da igra vrhunsku odbranu. Samo ga pogledati kad se spusti u stav, rukama dodiruje parket maltene. Još onako jak, brz, eksplozivan, skočan nadam se da ćemo gledati zaključavanja kako sezona bude odmicala.

Smajlija je išao šut fino pogotovo poludistanca. Najpozitivnije je što je uspeo da se sačuva glupih faulova a igrao je pola utakmice. Videćemo kako će se menjati njegova uloga dolaskom Bruna, da li će ići na 4.

Naneli igra i bolje nego prošle sezone, uz Zeka naš najbolji i najkonstantniji igrač za sad. Polivan je na početku prošle sezone ali od tada igra vrhunski.

Rej Anđušić je najmanje doprineo šutem, konačno videsmo neku odbranu od njega, iznuđen faul u napadu kad je ostao u mismeču sa Papajanisom, pogođena bacanja kad je trebalo, asistencija za Smailagića na kraju. Dobro je da se Ponitka vratio, manje ćemo gledati Sunđer Boba. Mislim da ni sam ne zna kako je promašio onaj zicer kad ga je Kaminski našao. Što se tiče Tristana Želimir je to rekao jako lepo, pomaže u napadu ali odmaže u odbrani. Nije faktor, spor je, trom, spore bočne kretnje a rekao bih i da loše čita igru kad je odbrana u pitanju. Mišljenja sam da će pre proći u NBA nego u EL.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Nov 10, 2023. 3:09 pm

U trenucima kada je na parketu bila petorka sa triom fantastikus, imao sam poriv da napustim Arenu. Ok je, kad su nažalost tu, da imaju neku epizodnu ulogu, ali ta minutaža nece prolaziti u EL. Mada bi bio nekorektan da ne konstatujem Andjušicev napredak, pre svega u defanzivnom kontekstu

Sreca nas je na kraju pogledala, ali nekako se sve to niveliše, izgubili smo dobijeno u Pireju i Vitoriji, vratili se iz mrtvih protiv cigana i sinoc

Ako imamo ambiciju da se trkamo s najboljima, neophodan je spoljni igrač sa poenima u rukama, da ne zavisimo od trenutne inspiracije pojedinaca

A to bi ujedno i opravdalo sumanuto visoke cene karata, jer kvalitet mora da se plati. Očigledno je da to dranje trenutno prolazi, ali može imati dugoročne posledice, jer oni koji mogu to da plate, nece doci ako izostanu rezultati i prestane euforija. Engleski fudbalski timovi kao npr Chelsea i MC su vec prošli to, kruži priča da ih jedna publika gleda kod kuce, a ona privrženija, koja to ne može da plati, uglavnom na gostovanjima, ali nisam ubedjen da ce selekcija po dubini dzepa dugočno uspeti i kod nas. Isključivo ce zavisiti od rezultata
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Nov 10, 2023. 3:38 pm

Irriducibili wrote:
Fri Nov 10, 2023. 3:09 pm
U trenucima kada je na parketu bila petorka sa triom fantastikus, imao sam poriv da napustim Arenu. Ok je, kad su nažalost tu, da imaju neku epizodnu ulogu, ali ta minutaža nece prolaziti u EL. Mada bi bio nekorektan da ne konstatujem Andjušicev napredak, pre svega u defanzivnom kontekstu

Sreca nas je na kraju pogledala, ali nekako se sve to niveliše, izgubili smo dobijeno u Pireju i Vitoriji, vratili se iz mrtvih protiv cigana i sinoc

Ako imamo ambiciju da se trkamo s najboljima, neophodan je spoljni igrač sa poenima u rukama, da ne zavisimo od trenutne inspiracije pojedinaca

A to bi ujedno i opravdalo sumanuto visoke cene karata, jer kvalitet mora da se plati. Očigledno je da to dranje trenutno prolazi, ali može imati dugoročne posledice, jer oni koji mogu to da plate, nece doci ako izostanu rezultati i prestane euforija. Engleski fudbalski timovi kao npr Chelsea i MC su vec prošli to, kruži priča da ih jedna publika gleda kod kuce, a ona privrženija, koja to ne može da plati, uglavnom na gostovanjima, ali nisam ubedjen da ce selekcija po dubini dzepa dugočno uspeti i kod nas. Isključivo ce zavisiti od rezultata
Slažem se ali tu dolazimo do bespotrebnog dovođenja Jaramaza, te smo tako puni na 1 i 2. Jedino da nam Jaramaz od 450k evra po sezoni ostaje van 12 u EL, to bi bila cena priznavanja sopstvene greške.

dacolik

Post by dacolik » Fri Nov 10, 2023. 4:33 pm

Mislim da nece niko doci spolja. Eventualno ako Dallas trejduje ili otpusti Dantea pa da se proba vratiti... Do 15. decembra ne mogu da ga trejduju.
U tom slucaju imamo ekipu za F4. :D

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Nov 10, 2023. 8:17 pm

To mi je jako dugacak stap...
Ne da ce dalas da ga otera vec da ce preko bare tako brzo, ako i uopste...
Avramovic ce me u grob oterati..alergican sam na glupe igrace a on je.. :lol:
Secenje lopte i ispadanje na 2s do kraja napada, ne ume covek da resi kontru 3 na 1 nego staje sav unezveren...
Team Irr :good:
Mora jos neko normalan za pocetak, spolja

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Nov 10, 2023. 8:35 pm

White Mamba wrote:
Fri Nov 10, 2023. 8:17 pm
To mi je jako dugacak stap...
Ne da ce dalas da ga otera vec da ce preko bare tako brzo, ako i uopste...
Avramovic ce me u grob oterati..alergican sam na glupe igrace a on je.. :lol:
Secenje lopte i ispadanje na 2s do kraja napada, ne ume covek da resi kontru 3 na 1 nego staje sav unezveren...
Team Irr :good:
Mora jos neko normalan za pocetak, spolja
Na ovo uvek popizdim, pa jel mora uvek lopta da se juri majku mu, ostani na igraču... Trojka Vilbekina juče, ABA derbi trojka Teodosića na početku 4/4 gde su nam prišli... Ali to je Aleksa, da bi dobio nešto pozitivno od njega moraš da istrpiš i momente ludila.

stefan

Post by stefan » Sat Nov 11, 2023. 1:50 am

Da pohvalim i ja Andjusu. Za njegove standarde, odlicna rola sinoc.

Vidi se i za ovo malo sto je proveo na parketu da ce nam Ponjitka mnogo znaciti, posebno u odbrani. Uz njega i Kabokla, odbrana ce nam dobiti novu dimenziju, a i skok ce nam se dosta popraviti.

Ali Zeljko koji preko igraca i strucnog staba daje instrukcije da kazu Madaru da mu ne prilazi, da ne bi popio samar. :D
''Kum'' je ispao ozbiljna jajara u slucaju Madar. Zeljko mu je to ozbiljno zamerio, nije cak ni hteo sa njim na uobicajenu veceru posle tekme.

Mada iskren da budem, meni je bas drago sto malo prepotentno g ne gledamo vise u nasem dresu.

Ajmo jos taj jedan igrac spolja, sa poenima u rukama, pa da zaplesemo i ozbiljno napadnemo f4.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Nov 11, 2023. 9:26 am

stefan wrote:
Sat Nov 11, 2023. 1:50 am
Da pohvalim i ja Andjusu. Za njegove standarde, odlicna rola sinoc.

Vidi se i za ovo malo sto je proveo na parketu da ce nam Ponjitka mnogo znaciti, posebno u odbrani. Uz njega i Kabokla, odbrana ce nam dobiti novu dimenziju, a i skok ce nam se dosta popraviti.

Ali Zeljko koji preko igraca i strucnog staba daje instrukcije da kazu Madaru da mu ne prilazi, da ne bi popio samar. :D
''Kum'' je ispao ozbiljna jajara u slucaju Madar. Zeljko mu je to ozbiljno zamerio, nije cak ni hteo sa njim na uobicajenu veceru posle tekme.

Mada iskren da budem, meni je bas drago sto malo prepotentno g ne gledamo vise u nasem dresu.

Ajmo jos taj jedan igrac spolja, sa poenima u rukama, pa da zaplesemo i ozbiljno napadnemo f4.
I ja bih tako reagovao da mi je Štene tražilo zagarantovanih 30' po utakmici :D Hvala Mišku i kumu što su ga odveli, solidan rotacijski igrač i ništa više od toga. Umesto njega dobili smo plejmejkera koji zna da kreira i ima dobar pregled igre, a ima potencijal da bude i bolji defanzivac.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Nov 11, 2023. 12:05 pm

Sve se dešavalo letos, pa sam više i zaboravio...

Je li to zvanično neko od naših izjavio da je tražio po 30 minuta po utakmici?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Locked