KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Tajler Darden » Wed Nov 15, 2023. 3:15 pm

Brate, dobio nas je Vlada Jovanović, moram ponoviti.

Vlada Jovanović mora biti rešen sa 20 razlike, pa da igramo pred 20000 cigana.

Eno oni mučenici fudbaleri igraju bez tribine kao domaćini cele sezone i to ih nije sprečilo da poginu svaku utakmicu.

Sam Kaminski verovatno vredi više nego cela Igokea. Krivci za poraz su samo trener i igrači.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

stefan

Post by stefan » Wed Nov 15, 2023. 4:01 pm

Ali ovo je najjace, Kaminski vredi kao cela Igokea. :D
Placamo ga mozda i vise.

Da li to znaci da Kaminski zato sam treba da izadje na teren i da ih dobije? :D Da nema potrebe da dolazimo na utakmice zbog te cinjenice? :D
Gluposti. Partizan ne bi bio ni blizu svih ovih rezultata da mu nije bilo navijaca. Partizan bi dobio da je i trecina organizovanih sinoc bila u hali. I to su cinjenice. Tako da krivica nije samo na strucnom stabu i igracima. Kao i sto je sam Zeljko vise puta naglasio, ovaj klub cine ovi navijaci.

Kada igraci izadju pred 7000 simpatizera-navijaca, uprkos 20k neki dan pre toga u el, ni oni ne mogu da igraju isto, kao i pred 20k. Glava nije u istom modu, nije na 100 posto, koliko god oni to na silu pokusavali.

Ljudi predstavljaju tu Igokeu kao da je neka kanta, a mi proslog kola izgubili od jos vece kante Mege. Koji mesec pre i od Studenata... Klub je u igrackoj krizi. Bez ubedljivo najboljeg napadaca, bez projektovano prve trojke, bez prvog centra i ljudi umesto to da prepoznaju, da dodju, podrze klub da izadje iz krize, ne, ide vi ste skupi, u obavezi ste sve da dobijate, a ako ne, mi smo duzni da seremo po vama. To nisu navijaci kluba. Ti porazi su bile opomene za sve, a organizovane ni Mega nije opomenula, boli njih uvo, iako su sezonske u odnosu na druge dobili po smesnim cenama, pa i iz tog razloga, jer su potrebni i na malim utakmicama. A oni u stvari biraju utakmice vise nego igraci.

Pa da nas sad neko pita koga bi pre u ovakvim utakmicama u drugoj petorci Jeremica/Gagija/Tanaskovica/Atica ili Trifu/Jaramaza/Balsu/Tristana, ako bi bili realni, morali bi dobro da razmislimo...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 15, 2023. 6:51 pm

Ne spremaju utakmicu navijači, nego stručni štab i igrači. Skoro svaki meč u ABA jurili smo dvocifren minus i za to nije niko drugi kriv osim navedenih. Kao što njima idu zasluge i za svaku pobedu.

Momcima je problem motivacija i bolje da je pronađu sami. Kriza rezultata leži u njihovoj trenutnoj motivaciji i toga što biraju utakmice koje će da igraju.

Opet, ako se govori nešto o navijačima, prvo treba poći od ovih koji su za Partizan čuli kada se Obradović vratio na klupu. Dobar deo ljudi zalutao u halu, zarad takvih mnogo veliki grobari gledaju mečeve na tv.

Ponoviću da fudbaleri igraju bez organizovanih na domaćem terenu od početka sezone i to im ne smeta da daju sve što imaju.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Nov 15, 2023. 7:34 pm

@stefan

Ako su nam potrebni navijači da bi dobili klub sa 10X manjim budzetom, onda smo nešto ove sezone debelo omanuli
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 15, 2023. 9:23 pm

Izgleda da opet čekamo 3/4 da krenemo da igramo odbranu, primili smo 53 poena za poluvreme protiv tima koji je šutnuo 5 bacanja.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 15, 2023. 10:42 pm

Ovo mnogo iritira više.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Nov 15, 2023. 11:02 pm

Još samo jednom cu ponoviti, EL tim u kom takvu minutažu i ulogu imaju Jaramaz, Andjušic i Trifunovic (uz opet čestitke što je odigrao na gornjoj granici mogucnosti), ne može biti konkurentan

Uspeli smo i Bajern da razigramo, kao i njegova dva indijanca. Logično, protiv nas je i Jeremic postao Steph
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Wed Nov 15, 2023. 11:07 pm

Nisam vise siguran da ovo ima svrhe pratiti. Da mi je neko pricao da ce Zelimir Obradovic da vodi ekipu koja nije u stanju 1 defanzivni skok da uhvati kad je bitno ne bih mu vjerovao.
39-25 ukupno u skokovima a 13-3 ofanzivni. I to su oni igrali bez Bonge.

Milorad

Post by Milorad » Wed Nov 15, 2023. 11:13 pm

Kako od najbolje do najgore sezone u roku od 4 meseca, od sezonskih, prelaznog roka, sage oko Mirotića i trpanje dnevnih ulaznica. Ostoja da ode u "biznis priče" i da pojasni sve lagano, ništa nam nije jasno...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 15, 2023. 11:14 pm

Zahvaljuju se navijačima za podršku.

Neka lepo zahvale sa nivoom 400 50 evra.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Nov 15, 2023. 11:16 pm

Nas napad od 10:00 do 3:35 u 3/4 ce se izucavati na nekim klinikama..
Ako sam nekako i pregrmeo da ranije nismo igrali odbranu i da je necemo igrati, ovoliku gomilu ogranicenih bezobraznih klipana stvarno ne mogu...

stefan

Post by stefan » Wed Nov 15, 2023. 11:20 pm

Moram priznati ocekivan poraz veceras.

Kaboklo nas drzao, odlican je bio. Kakav samo skok sut ima.

Naneli prevodi i organizuje napade. :blue: Covek koji je vise puta pokazao da to ne moze, plus smo ga morali cuvati, da ga ne umaramo i sa tom ulogom, jer je on maltene jedini suter spolja u ekipi.
Jaramaz totalno beskoristan veceras, a ovog puta i u odbrani. Razbili su nam spoljne Francisko i Edvards.
Avram vec neko vreme u kanalu.
Nije mi jasno zasto ne igramo agresivnije u odbrani na spoljnu liniju protivnika, kad vec imamo ispod kosa po dva visoka, sada i Kabokla.

Smajli i Ledej su kriminalni na skoku vec duze vreme. Totalno beskorisni u skoku na oba dela terena. Nerealno.
Bas losa procena Zeljka da Kaminskog stavi na Ibaku, kao i to kako je isekao Trifu, a drzao Andjusica koji nije mogao da se sastavi.
Ponjitka je morao igrati vise.

13/3 u ofanzivnim u korist Bajerna. A visi smo. :blue:

Douzer ce biti dobar tandem sa Brunom.

samig

Post by samig » Thu Nov 16, 2023. 12:00 am

Samo se iznova i iznova ponavljaju neke stiuacije...

Dozvolili smo najgorem napadu EL da nam da 94 poena, protiv koga ce Edwards da udje u ritam nego protiv nas.

Sticem utisak da svi protivnici obozavaju da igraju protiv nas, ne igramo agresivno, van kontakta, rotacije ocajne,defazivni skok los, odbrana 1 na 1 veceras protiv Franciska i Edwardsa bas losa. U ovakvom stanju smo i na nacin koji igramo smo idealan protivnik za gotovo sve EL ekipe.

U EL od ekipe gde ti Trifunovic (koji je veceras odigrao jednu od najboljih partija u Partizanu), Andjusic, Avramovic i Jaramaz imaju lepu minutazu i kljuceve od ekipe pozamasan deo meca ne mozes ocekivati nikakav boljitak.

Znaci Jaramaz i Avramovic nikako ne mogu da budu EL plemejkeri, niti se to moze tek tako napraviti od njih, Andjusic maksimalno treba 15 minuta i to ako pogodi prva 2,3 suta.

dacolik

Post by dacolik » Thu Nov 16, 2023. 12:11 am

Andjusic out, Kaminsky out. Jaramaz da uzme 5 minuta kad je najbezbolnije za ekipu.
Rado bih izbacio iz ekipe i smrada debelog koji uhvati 2 skoka za 36 minuta ali onda nemamo koga da igra tu. Buker je uhvatio 11sk za 28min u direktnom duelu.

Vise je jasno i ludom da ova ekipa umire za plejmejkerom. Cak bi pomogao i recimo Nejt Volters a ne neko jace ime.
Kakva je pojava Kaminsky ljudi moji, klasicni bezmudas i krpa koja vuce energetski ekipu nadolje...

Image

Pazite vi tu facu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 16, 2023. 10:35 am

Treba da primimo 60+ poena da bi krenuli da igramo odbranu. Tad smo i krenuli da spuštamo rezultat. Al i sve to kad se sabere nismo odigrali 10' dobre odbrane. A utakmica traje 40'...

Zanimljiva stvar koju je Mamba gore napisao, prvih 6.5' u 3/4 ne možemo da kupimo koš, gledamo kako Jaramaz i Avramović postavljaju napade. Za 6.5' smo dali 2 poena Naneli sa bacanja. Ulazi PJ i iz prve akcije nabacuje ali up Brunu. U doslovno prvoj akciji je uradio više nego ova dvojica za 6.5'.

Bruno je odigrao odlično, ali koliko je ovo dobro može da bude i loše jer će se od njega očekivati da svaku igra ovako a to teško da će biti slučaj. Ne verujem da je bio iznenađenje za Bajern jer je igrao u Nemačkoj prošle godine. Ogroman je, ima stvarno izuzetnu dužinu, jak je kao crna zemlja. Fino se sinoć otvarao iz pika, kao što reče Stefan biće dobra saradnja njega i PJa u piku. Da li će šut služiti kao sinoć pitanje je, naredne utakmice će nam otkriti da li je ovo sinoć bila varka. On nas je održao u 4/4 kad smo opet prestali da igramo odbranu.

Nanelijeva jedna od lošijih utakmica ove sezone. On je dobar sekundarni kreator ne i primarni. Čak ni šutevi za 3 koje je uzeo sinoć nisu bili njegovi da tako kažem. Igrao je previše minuta.

Avramović se popravio u 4/4, vrteo je lepo pik en pop sa Brunom mora se reći. Ispričana priča 100x, on i Jaramaz zajedno u istom timu su nepotrebni, previše su slični.

Anđušić ok promaši jednu drugu treću pa mislim da je posle treće mogao da odmori a ne da ostane da promaši još 2 šuta.

Držali smo Trifunovića na ovom Edvardsu a on ne može vespom da ga stigne. Generalno držimo Trifunovića vrlo često na protivničkim plejmejkerima koji su često brzi a Trifunović niti je puno brz niti je eksplozivan. Za nevericu je podatak da je imao 10 poena u 1/4. Opet, na ovom nivou košarke Uroš Trifunović ne sme da igra skoro 27'...

Ponitka vrlo malo minuta, kao i Smailagić. Ajde razumem da je Smailagić popio klupiranje nakon onog kockanja posle kojeg primamo trojku, al kontam da je Ponitka mogao da odmori Nanelija koji je odigrao 33'.

Skok opet kriminalan, već ste napisali 14 skokova više je ogromna prednost. Šutirali su 13/28 za 3 a masa tih trojki su bili otvoreni šutevi. Prosečno u EL primamo 87 poena a dajemo 86... U EL prosečno dozvolimo 14 ofanzivnih skokova po utakmici...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Locked