Marketing.
NBA
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: NBA
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Mislio sam više u smislu da ne pamtim kad je zadnji put dobio tehničku a skače na svaku odluku sudija. Ovo pišem kao neko ko gotivi Lebrona. A što se tiče faulova slažem se, samo se treba setiti utakmice sa Bostonom u TD Gardenu prošle sezone i onog povlačenja Tejtuma za ruku u zadnjoj sekundi. Lebron tokom godina dobija manje faulova nego što bi trebalo, telo mu drugačije reaguje na kontakt nego tela drugih igrača.Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 21, 2023. 8:08 pmIstini za volju, ni LBJ nije baš sveta krava, seti se kakav faul nije dobio baš protiv Denvera u PO
Najbolja liga, a najgore sudije. Kao PL
Što se tiče paralele sa PL potpuno se slažem. Kao da je pravilo da najbolje lige imaju najgore suđenje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Atlanta 152:157 Indijana
Zli jezici bi rekli kao da im je Želimir trener

- Batica ubica
Ovo je kao kad neko od naših zamoli navijače da ne pevaju Nebojši i Vesni

- Batica ubica
Kako javlja Vojnarovski Sakramento vejvovao Petruševa, zli jezici bi rekli da se duže zadržao u policiji

- Irriducibili
Šta bi ovaj čovek napravio da je samo malo dao prednost košarci nad nekim drugim stvarima
non mollare mai
- Batica ubica
Diskutovao sam o ovome mali milion puta, što ovde na forumu što privatno. Talenat i kvalitet nikad nisu bili upitni. I kad se pogleda ovaj klip on nijednom 1v1 nije prošao na snagu ili na eksplozivnost, svaki put je prošao na čist skil. E sad, što mentalitet nikad nije pratio kvalitet... Ja bih ga uporedio sa Pogbom, različiti su sportovi ali je slučaj sličan. Čist talenat, kad im se igra lepo ih je gledati ali za najviše ciljeve i najveće nagrade nije samo to dovoljno. I obojici je zajednička osobina da se ne cimaju puno u odbrani 
Dolazimo do onoga da će pravi mentalitet najveći talenat. Lebron recimo nije ni blizu talentovan koliko i Harden što se tiče driblinga i igre 1v1 ali Lebron ima mentalitet takav da malo ko u istoriji sporta može da mu priđe u tom smislu. Janis nema ni 2% talenta koji ima Harden ali ima radnički mentalitet, zato je Janis šampion a Harden nije niti će biti.
Evo zanimljive stvari koje je Dok Rivers rekao pre koji dan
Dolazimo do onoga da će pravi mentalitet najveći talenat. Lebron recimo nije ni blizu talentovan koliko i Harden što se tiče driblinga i igre 1v1 ali Lebron ima mentalitet takav da malo ko u istoriji sporta može da mu priđe u tom smislu. Janis nema ni 2% talenta koji ima Harden ali ima radnički mentalitet, zato je Janis šampion a Harden nije niti će biti.
Evo zanimljive stvari koje je Dok Rivers rekao pre koji dan
- Batica ubica
Klipersi su uspeli da izgube od Denvera bez Jokića i Mareja, a Deandre Džordan koji je inače do ove utakmice dao 7 poena dao im je 21 poen, uhvatio 13 skokova i podelio 5 asistencija

- Irriducibili
- Batica ubica
Da, Redži je bio brutalan 15/19 iz igre i 13 asistencija. Ove sezone ima ulogu u rotaciji što iskreno nisam očekivao.
- Batica ubica
Kakav koš Monka. Odbrana Viginsa nije mogla da bude bolja od ove, ostao je sve vreme ispred Monka, bio je na šutu, naterao ga na najteži mogući šut. Ne znam ni kako da nazovem ovaj šut, vuče na flouter ali nije 
- Batica ubica
Ne znam koji je kurac Drejmondu, znamo da je opasan baja al ne mora svako malo nekog da nabode da bi to dokazao shvatili smo to tokom godina. Ovo nabadanje Nurkića je za najmanje 10 utakmica suspenzije, vidi se da ga je namerno udario.
- Tajler Darden
Nek je njegovoj majci hvala...
Vredi i za 20 utakmica suspenzije.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Misliš da je Drejmond Grin zapravo Dragomir Zelenović i da je ovo sve isplaniranoTajler Darden wrote: ↑Thu Dec 14, 2023. 5:55 pmNek je njegovoj majci hvala...
- Tajler Darden
Samo neka biju džihadistu. 
VPJTS
VPJTS